LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 6
Bianca2503 spune:
Neata,
Am de citit din urma. Dar pana sa nu uit vroiam sa ii psun DYANEI sa ii faca pasaport lui David cat sotul nu e plecat la training.
Trebuie sa fie ambii parinti prezenti la pasaportul copilului.
Pentru copii pasapoartele se fac doar in Nicolae Iorga, pe Bd Dacia.
Gianina34 spune:
buna dimineata,
semnam si noi condica
ne dezmeticim un pic cu cafeaua mihaelei si revenim
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
bianca - legat de pasaport pt bebe- cat dureaza eliberarea?
este aglomerat la depunerea documentelor? (si care-s alea?)
avem 1 anisor
Monnvas spune:
Neatza si de la noi. Sper sa fie vreme buna, ca se anunta gasca faina.
Locul de intalneala: intersectia Baba Novac cu Campia libertatii. Din Mihai Bravu se intra pe Baba Novac prin intersectia aia mare si nesuferita (in care am calcat io o baba cand faceam scoala de soferi da' aveam viteza mica) si apoi tot inainte pana la parc.
Am zis 17 ca atunci se scoala majoritatea ghioceilor, daca ajungeti mai repede, nu-i bai, s-o mai gasi cineva care sa vina asa repede.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Afara sau la somnul de frumusete, bea din sticlutza.
Dupa fiecare masa ii pun aa in cana "de oameni mari" si e foarte incintat; se uda tare dar nu se lasa si insista
Si, asa, de distractie, mai are 2 cani cu cioc: una de la Avent si una de la Nuby.
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Inca una si ma duc... Tema de discutii pe inserat: Din ce beau copiii apa/ceai/suc, etc? Ce fel de cana (firma, linkuri, detalii) aveti? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Monnvas spune:
Mda, am un tzepar mic. Rupe patul acum, asa ca la 17, cand va fi intalneala, o sa il apuce iarasi somnul, parca vad Al meu e taman pe dos fata de Sophiphi: daca e in casa doarme, daca e afara Doamne fereste, sa nu lase el vreun centimetru de parc necartografiat
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gianina34 spune:
noi bem apa(doar!) fie din paharele de unica folosinta die din cana cu cioc de la nuby... insa cel mai mult cu lingurita
avem 1 anisor
inapreda spune:
Gaza multu' pentru idei si pentru incurajari. Imi place de voi cum va "gospodariti"
Si Ian e mereu cu/dupa mine si e f. curios la tot ce se intimpla; am invatat si noi sa ne "dam unu' dupa altu'", adica, eu dupa el, evient!
Spre exemplu, la inceputurile perioadei Montignac , imi era f. greu sa ma organizez cu mincatl, trebuia sa maninc pe ascuns si "pe nemestecate" ceea ce era super nashpa; acum, insa, ne distram si mincam impreuna, la prima ora fructe in pat iar micul dejun il iau la 10 cind ii dau lui gustarea: piine neagra cu seminte (el), wasa (eu) cu magiun de Topolobeni; el serveste si un iaurt.
Si tot asa...
Ma stresez SI pentru ca am tot citit ca asta e o virsta la care ei asimiliaza f.f.f. multe lucruri si nu prea vad cind am putea invata ceva daca sintem in continua miscare. Dar m-am mai linistit, citindu-va pe voi
Azi dimineata am descoperit dintele nr. 2
Nu are lipsa de Ca; i-am facut analize cind a facut 1 an.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Gaza22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Am de citit din urma. Dar pana sa nu uit vroiam sa ii psun DYANEI sa ii faca pasaport lui David cat sotul nu e plecat la training. Trebuie sa fie ambii parinti prezenti la pasaportul copilului. Pentru copii pasapoartele se fac doar in Nicolae Iorga, pe Bd Dacia. |
NU e neaparat nevoie sa fie prezenti ambii parinti. Dar daca unul lipseste celalalt trebuie sa aiba procura facuta la notar. Parca asa e, am dreptate?
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
inapreda spune:
Felicitari Gizii mica pentru dimensiuni si pentru "cumintenia" din timpul temutului vaccin.
Anaan, tu ai un copil "ca la carte"; cum ai reusit performanta? Citindu-va programul zilnic. m-a si apucat pofta sa mai fac si eu vreo...3
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!