LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

RAMONA, uite aici linkuri la clipurile de care se vorbea:
http://www.youtube.com/watch?v=28iW_O5qWfU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7fLrGHViNvU&feature=related
gasesti tu usor si rudele lor...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, azi am batut recordul si noi, de la 10 la 16 afara, mama-mama ce ne-am mai distrat, am fost la liceul meu, apoi in parcul mare (care e depaaarte, dar incerc zilnic sa merg cat mai mult pe jos, sa mai dau din slana), acolo am ous-o prima data in spatele caruciorului si a mers, frate, tinandu-se de el, vreo 15 minute la pas saltat, am batut toate aleile. Apoi ne-am intors in alt parculet unde ne-am intalnit cu baietelul unei prietene, mai mare cu o saptamana, si un baietel de 6 luni si am facut un fel de picnic pe paturica. Muream de ras: ala mic primea o jucarica, Phiphi i-o lua rapid, apoi baiatul celalalt i-o insfaca rapid lui Phiphi si tot asa, care pe care, in ordinea varstei si a gabaritului:)))
Tufete, cat despre desene: incercat un baby einstein si uitati-va la moaca lui (a copilului), vorba aia- face toti banii! Nici io nu deschid tv-ul, practic io n-am tv, ca Bianca, adica s-a stricat acum 2 luni si nu l-am dus la reparat iar la al maica-mii nu ma uit (decat accidental si regret, ca mereu dau de-o stire oribila!!!). Nici io nu-s de acord sa lasi copilul sa beleasca ochii in ecran cu orele, dar cate-un episod de baby einstein chiar merge, o sa vedeti, e facut special pentru bebelusi, nu se compara cu alte desene, care pot fi intelese abia de copii de 2-3 ani.
Si lui Sophiphi ii place gummy bear, dar "tata lor" e Il gato puzzolone, varianta cu desen animat. E asa topita dupa cantecul asta ca si afara, daca maraie sau e nemultumita, incep sa il cant (stiu versurile) si e in culmea fericirii!
Super misto intalnirea IOR, numa zane, Gaza mare arata din ce in ce mai bine (freza noua ii vine super), Olishka tot trasa prin inel, Gigelica, ai slaaabiiiit muuult! Denisamada si Pisik n-au fost grase niciodata...Simina-Mariana in forma maxima, Raaluca faina ca de obicei, cu ochii ei incredibili, montignaca-shefa Monnvass tot asa...De copii ce sa mai zic, chiar n-are rost, nici macar io n-am atatea cuvinte sa-i descriu:))
O, daa, Pufi: o dulceatza!
(Simplyana, Sophiphi nu s-o pus sa doarma toata noaptea dar se trezeste mult mai rar (doar 2 ori) si doarme pana dupa 9!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am vazut acum pozele cu luana
tare frumoasa s-a facut printesa noastra
ayla - pupici multi si tie

Unde-s pozele printzesei?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

am intrat pe mail-ul de gravidute sa iau si eu reteta de biscuiti, poate fac si eu in week, asa ca nu mergem nicaieri si am votat participantele la concurs

I-am facut si eu lui Adelake biscuiti, dar de-aia ordinari, non-Monti, a mancat fara numar-fara numar... M-a zapacit, azi nu a mancat decat 1/2 banana si compot de mere... noroc cu biscuitii, mi-a venit ideaa sa incerc si asta dupa ce i-a halit ieri in parc biscuitii Pitonului. Multumim, Gigelica.

Am gasit pozele Luanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, Gaza, Mariana- voi v-ati inteles sa va imbracati in bluze gri? Ca tot vedeam in poze cate-o bucata de tricou gri si nu stiam care e, ca toate sunteti cam la fel de suple si inalte...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La noi, "tata lor" e piesa lui Puya, "Nu ne-am nascut in locul potrivit". Intii casca ochii siderata la copiii care cinta, apoi zimbeste si tine ritmul cu degetul aratator de la mina dreapta, iar la sf clipului, cind copiii "pleaca" in racheta, le face pa :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A, si tot din ciclul "Ce minuni a mai facut copila mea": Pisilinca isi duce singura pampersul la gunoi :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

A, si tot din ciclul "Ce minuni a mai facut copila mea": Pisilinca isi duce singura pampersul la gunoi :))

Super! Si mai ziceau fetele despre Adela mea ca e independenta, pai ea pampersul nu si-l duce... ia! Sa o pun la treaba!

A! Sa ma intorc la grija mea, i-am facut azi papanashi cu branza, de-aia fierti, imi facea mamaia cand eram mica, da'mica de tot... pana in 3 ani cred ca aveam... tare bine mi-i amintesc... nu stiu de ce nu mi-a mai facut pe urma... o fi zis ca-i papa de bebe... N-a mancat pushlamaua mea.... dar am mancat io! Si-l astept si pe motan, sa-l indop si pe el cu papanashi!

Mergi la inceput

Hmmm... nu e nimeni pe aici? Parca vaz ca apareti si va puneti pe vorba cand mi-o veni mie omu' si nu mai pot sa stau p'aci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu sunt! Dar citesc la topicul cu gradinite, crese, scoli, bone. Poate aflu areri despre anumite gradi.

Mergi la inceput