LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri A, si tot din ciclul "Ce minuni a mai facut copila mea": Pisilinca isi duce singura pampersul la gunoi :)) |
Pisigri, noroc cu tine ca-mi amintesti, daca nu am zis pana acum, si Alexandra isi duce pampersul la gunoi singurica si face asta obligatoriu inainte de a-l pune pe cel nou !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Si eu am aparut, asa scurt ca trebuie sa fac bagajele pt munte !
Azi am fost la coafor, m-am tuns si vopsit, ma simt alt om
Pisi cand m-a vazut asa aranjata , m-a intrebat daca il ajut maine la gratare ?!L-am refuzat
Am stat afara azi o gramada, a fugarit Alexandra toti porumbeii si cainii !
Revin dupa ce finalizez bagajele !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
mababei spune:
Seara buna!
Fetelor, babismele de scazut febra: sosetzele cu otet, tamponari cu iod pe talpitze, chiar sunt valabile?? Adica pe verificatelea? Am citit undeva dar nu mai tin minte daca aici sau in alta parte. Calin are 39,1 acum, cred ca maselele-s de vina ca n-are nici un muc si nici vaccin nu am facut. I-am dat nurofen deja dar as incerca si din astea, mai vechiutze. Si-s zombilica rau dupa o saptamana agitata. Ma duc sa-mi pregatesc tzitzi pentru schimbul trei!
Daca a incercat cineva alternativele sus mentionate, rog sa-mi impartaseasca metoda de lucru!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
ramona7575 spune:
Noi avem ceva mucisori, o tuse la 3-4 ore si o febra de 38,4, i-am dat nurofen si cand l-am culcat avea 38,1... sper sa nu creasca pt.ca au termometru de kkt, mereu am zis ca imi iau altul si uit... noi nu am avut prbl.cu febra pana acum...
Nu stiu ce sa zic de astea babesti... as aplica ceva dar sa nu-l trezesc
novus spune:
Mababei, doar am auzit despre aceste metode dar nu am pus in practica asa ca din pacate nu te pot ajuta !
Novocalmin nu e mai ''tare'' pt scazut temperatura ? parca asa stiam ...
Calin sa ii iasa maselele fierbinti !
Am implinit 1 anisor !
Bianca2503 spune:
Eu i-am pus lui Vladimir sosete cu otet. Stiu ca suna aiurea, eu nu cred in asta, dar in disperare atunci am facut-o. Rau nu aveau de ce sa ii faca.
Mi s-a parut ca parca era mai calm. Avand picioarele fierbinti (39.9) si sosetele fiind reci, parca se simtea mai bine
mababei spune:
Intram si noi in gasca de gospodari: ducem si noi pampersul la gunoi si suntem plini de importanta momentului. In entuziasmul indeplinirii misiunii mai imprastiem si continutul dar mai conteaza, astea-s detalii!
mababei spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Eu i-am pus lui Vladimir sosete cu otet. Stiu ca suna aiurea, eu nu cred in asta, dar in disperare atunci am facut-o. Rau nu aveau de ce sa ii faca. Mi s-a parut ca parca era mai calm. Avand picioarele fierbinti (39.9) si sosetele fiind reci, parca se simtea mai bine |
Multumesc Bianca! Ma duc sa aplic si verific si eficientza, ca stau macar pana scade la 38.
mababei spune:
citat din mesajul lui novus Mababei, doar am auzit despre aceste metode dar nu am pus in practica asa ca din pacate nu te pot ajuta ! Novocalmin nu e mai ''tare'' pt scazut temperatura ? parca asa stiam ... Calin sa ii iasa maselele fierbinti ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Multam'.
De novocalmin ma cam tem ca pe prospect scrie ca se da copiilor peste 4 ani asa ca prefer sa incerc orice altceva pana la el. Desi impotriva folosirii lui, troneaza in sertarul cu medicamente in sectorul de dat in cap la febra, dar sper sa nu trebuiasca sa-l folosesc prea curand!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mababei
Multam'. De novocalmin ma cam tem ca pe prospect scrie ca se da copiilor peste 4 ani asa ca prefer sa incerc orice altceva pana la el. Desi impotriva folosirii lui, troneaza in sertarul cu medicamente in sectorul de dat in cap la febra, dar sper sa nu trebuiasca sa-l folosesc prea curand! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Nici eu nu am folosit pana acum, am supozitoare, dar nu stiam ca nu e recomandat pana la 4 ani , bine ca m-ai atentionat !!
Succes cu otetul !!
Am implinit 1 anisor !