LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna,nu am mai reusit sa intru, tot am avut probleme cu net-ul, merge o ora pica, iar mai merge, iar pica,inca nu s-a rezolvatam reusit sa vad cele 3 printese sarbatorite Sophia,Gaza si Evaam vazut ca v-ati intalnit, ma oftic ca noi nu putem veni in cursul saptamanii, asta e, va vad in pozenoi stam cat mai mult pe afara,ne place sa adunam si sa lingem totaseara i-am luat carucior de papusi ca am vazut ca tot impingea la carutul lui,ii place mult,il impinge,il intoarec cu rotile in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am vazut acum pozele cu luana
tare frumoasa s-a facut printesa noastra
ayla - pupici multi si tie

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

am intrat pe mail-ul de gravidute sa iau si eu reteta de biscuiti, poate fac si eu in week, asa ca nu mergem nicaieri si am votat participantele la concurseu i-am pus lui Theo in patut o papusica si cand mergem la culcare ii spun: hai la nani, te asteapta lily.ii las si cate o masinuta, cand se trezeste se mai joaca cu ea, nu mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MIREAL, si Ana are carucior, dar nici nu se uita la el. Ea afara numai pe jos vrea sa stea. Asa ca, zilele trecute, s-a agatat in parc un baietel de carutul ei. Nu pot sa va spun ce reactie a avut maica-sa. A inceput cu "nu nu nu, tu esti baiat, tu te joci cu masini si mingii, nu cu carucioare si papusi". Mi s-a parut de-a dreptul exagerata, ca se exaltase toata. Cand i-am zis ca Ana se joaca cu masinile a zis "e, da, ea e fata, dar baietii nu, ei sa se joace doar cu masini si mingii"

S-a trezit Ana, am fugit

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MIREAL, si Ana are carucior, dar nici nu se uita la el. Ea afara numai pe jos vrea sa stea. Asa ca, zilele trecute, s-a agatat in parc un baietel de carutul ei. Nu pot sa va spun ce reactie a avut maica-sa. A inceput cu "nu nu nu, tu esti baiat, tu te joci cu masini si mingii, nu cu carucioare si papusi". Mi s-a parut de-a dreptul exagerata, ca se exaltase toata. Cand i-am zis ca Ana se joaca cu masinile a zis "e, da, ea e fata, dar baietii nu, ei sa se joace doar cu masini si mingii"S-a trezit Ana, am fugitMamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente
ce mama dusa,eu cred ca si baietii trebuie sa aiba o papusa, un carut si niste cescute,farfurii,sa invete sa se joace si cu fetitele nu numai cu baietii

Mergi la inceput

va las, ca acum se trezeste si mai am ceva treabaweek-end placut si distractie maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

MIREAL, bine ca mai dai un semn! Mi-l si imaginez pe Theo impingand caruciorul...hahaha...are si papusa in el?

Eu tocmai vroiam sa sar pe Ilinca (,) ca nu i-a luat masinute Sophiphicai. Din cauza ca-i fetita? Pai Ilinca, tu n-ai vazut ce bine le sade Alexandrei si Arianei la volan? Si parca si Adelake mai sofeaza din cand in cand! In alta ordine de idei, cum a dormit Phiphi azinoapte?

Gianina, ! Eu sunt foarte interesata de treaba cu gradi pt micsunica, fiindca locuim in zona si-mi sunt tare de folos opiniile tale! Adica te las pe tine la research, si cand vom avea si noi nevoie, hop si noi! mergem la sigur.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

A, MIREAL si PISIK, pana sa scriu eu mesajul, voi ati si dezbatut subiectul! Pai Luca are 6 papusi mici-mici, 4 mici, 3 medii si una mai maricica, bebele vanilat, il stiti, ca am pus si poze cu el. Plusuri are fara-numar, dar alea-s animale. Joaca "pe roluri" mie mi se pare foarte importanta, si de ce sa imite copilul numai cutzu, pisi, etc, si nu pe mama, tata, fratele, samd. Confuzia sexuala de care se tem parintii (care de fapt nu stiu prea multe pe tema asta) nu de aici se trage. De aici, de la aceasta "separare" pe sexe, zic eu ca se trage neputinta barbatilor (majoritatea) de a-si comunica sentimentele, ca ei sunt incurajati sa faca "brrrummmm" si "shut-gooool", nu sa mangaie un "bebe", sa cante, sa recite, etc.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Si Stefan e pasionat de carucioare, de papusi nu mai zis, le somtoceste, le saruta si le baga degetele in ochi,gura (e sado-maso ).
Sa va spun ca doarme de 3 ore jumate si tot nu s-a trezit ? E adevarat, cred ca trece la un simngur somn pe zi sau ii curg mucisorii si se simte mai obosit... oi vedea zilele urmatoate. Astept sa se trezeasca si sa mergem la joaca cu copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor, vorbeat cu cateva pagini in urma, ce asculat /uita copilasii vostru, nu stiu care din voi a scis de Gummy Bear si inca unul . Care era ala ??
Ii place lui Stefan Gummy Bear

Mergi la inceput