LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric A, ultima gaselnitza...NU are semn de la BCG-ul din maternitate si trebuie REFACUT. Mai ales ca acum e lipsa de BCG. Ce stiti despre asta???? PArca Novus la Alexandra era o problema d-asta? |
Bineinteles ca am uitat sa intreb pediatra cand am fost !
O sa merg luni din nou !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Gina ma bucur ca te-am putut incuraja. E adevarat ca la varsta asta asimileaza ffff multe, dar cele mai multe lucruri le asimileaza fara ca tu sa constientizezi, invata cum si la ce se folosesc diferite obiecte, cum se comporta parintii (oamenii) in diverse situatii cum ar fi vizite, un eveniment neprevazut, etc, cum reactioneaza cei din juru lui la diferitele tipuri de comportament pe care el le manifesta, etc. Sunt lucruri mult mai complexe si mai subtile decat sa puna obiecte intr-o cutie sau sa recunoasca un animal si sa-l imite. E adevarat ca noi ca parinti incercam sa ne manifestam latura pedagogica in dorinta de a dezvolta cat mai bine abilitatile psihice si fizice ale copilului nostru dar acest lucru nu e intotdeauna necesar pt ca transmiterea de informatii se poate face si fara ca mama sa preia rolul de invatatoare. Asa ca in etape de crestere ca aceasta e bine sa te relaxezi si sa intelegi ca atata timp cat nu-ti ignori copilul si cerintele lui, petreci timp cu el si il lasi sa faca parte din activitatile tale totul e ok. Pup Aaaa si inca ceva, mie nu mi-au placut niciodata parintii care au insistat cu indarjire sa invete copilul de la varste mici tot felul de lucruri pe are de obicei le fac copii mai mari. Am vazut un asemena caz intr-o familie de pedagogi, si e adevarat ca fetita lor stia o gramada de lucruri de cand era mica si te uimea cu inteligenta si bagajul de cunostinte, dar era un copil ff linistit, nu prea vesel si care pur si simplu nu stia sa se joace si sa faca boroboate. Era un copil matur. De aceea eu mi-am propus sa nu ma stresez. Da, ma informez, va mai inteb si pe voi dar stresul refuz cu indarjire sa il am. Pup mult si scuze ca m-a apucat logoreea, n-am vrut sa-ti fac tie o prelegere dar am vrut sa-mi exprim parerea ca stiu ca multe dintre noi ne stresam la un moment dat sau altul daca facem sufcient pt copilul nostru. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
Foarte bine zis Gazo !
Apropos de copil super cuminte, linistit si care stie o gramada de chestii, eu de cand eram gravida imi doream un copil energic si de ce nu pus pe sotii ceea ce se cam adevereste
Nu zic ca nu trebuie invatati nimic dar cum zici si tu, multe chestii le prind din zbor sau din joaca.
Aaa si ce nu o sa fac cu Alexandra decat daca e obligatoriu la scoala : sa o invat poezii ! dar doar ca sa ma laud cu memoria ei in fata cunoscutilor, zau ca nu o voi face !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Gigelica la mine daca intri sa vezi pozele si dai click dreapta poti sa le salvezi direct in calculator. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
Gata, le-am luat...saru mana
Ah, iti multumesc pentru aprecierile legate de silueta...dar la cate bombonici de cioco mi-ai dat...m-am ingrasat iar
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Pozele incep de aici: http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/IntalnealaIOR#5465622629284913698 |
Superbe !!!
Chiscuta e baiat mare dupa cum vad eu, super macho !!
Gazulina arunca ocheade vesele ca de obicei !
Cornuletul Adelake delicios ca de obicei !!
Ana bestiala in costumul de bulgi !!
Pitonul de nerecunoscut, noroc cu mami frumusica !!
Din pacate pe ceilalti ghiocei si mamicile lor nu i-am identificat
Tot editez pt ca neuronii joaca fotbal in seara asta la mine in capsor
M-am uitat acum si la pozele Siminei si ale Gaei si normal ca am identificat-o si pe Lena atarnata de mami
L-am vazut si pe Boss-ul umblaret chiar vroiam sa intreb cum de nu a fost la intalnire
Si m-am prins cine dormea in caruciorul pe care il atacase Chiscuta : Maya frumusica !!
Deci v-am vazut si identificat intr-un final, cred ca e vremea de
Am implinit 1 anisor !
Gaza22 spune:
SI ca sa ma bag si eu in seama la subiectul Desene, eu nu ii pun Gazei desene, nici la Tv nici la calc. Singurele lucruri la care se uita cu aviditate si pe care le cultivam sunt videoclipurile muzicale cu desene (pe care le-am descoperit tot de la voi), care ii plac tare mult si pe care danseaza, cum ar fi Gummy Bear si BoBlethina. Pe astea le-ar asculta non stop. Ieri ca tot vorbeati voi, am cautat sa-i pun si Gatto Puzolone, i-a placut dar nu s-a dat in vant. Oricum am observat ca se plictiseste la desene ceea ce mie imi convine pt ca nu-mi prea place sa se uite la tv. La noi cand sunt cu ea acasa TV merge dar i-l pun pe muzica. In ultimul timp insa am incercat sa mai renunt la el pt ca se apropie, se tine cu mainile de masuta de tv si se holbeaza acolo ceea ce mie chiar nu-mi place si nu mi se pare sanatos mai ales pt ochisorii ei.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
aaa da, da bine ca mi-ai adus aminte Novus, sa o mai laud inca o data pe Ana pt superbul costumas de blugi. Fff cocheta ca de obicei.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
novus spune:
Gazo, v-am admirat pe indelete toate pozele , concluzie: Gazulina e superba si sunteti o familie tare faina !!
Olishka, v-am admirat si pe voi, pai tu esti trasa prin inel, arati tare tare bine iar Boss-ul te mosteneste !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Anaan, si Alexandra e mecanism elvetian ! Are programul bine stabilit (de ea) si il respecta cu sfintenie, doar daca avem noi ceva interese il mai perturbam, ca de ex sambata seara mergeam la o petrecere asa ca am culcat-o putin si de dupa masa ca sa nu se puna la 20 in pat, a functionat !
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Aoleu cat e ceasul, noroc ca maine e vineri, plec la !!
Am implinit 1 anisor !
Nicky09 spune:
Buna seara....am vazut si eu poze de la Ior de la trei aparate...foarte frumoase si mama-mama ce infloriti sunt ghioceii, dar ce flori frumoase sunt mamele lor, nici nu am cuvinte! Hamurile sunt de mare folos vad, cred ca o sa il scot si eu din cutie.
Legat de desene animate, Nicholas priveste cu mare interes si se distreaza si coopereaza, la Teletubies( ii saluta pe toti de acolo), si cu mare drag priveste inceputul de la Robinhood si de la Cartea junglei.In rest( pt ca au fost probate "Bambi", "Pisicile aristocrate", "101 dalmatieni"...)doar cu coada ochiului, asa ca inchid repede tv si punem muzica si dansam( are deja 3 stiluri de dans:leganatstanga dreapta, rock cu scuturari puternice de cap si batuta pe-un picior).
INAPREDA-am ramas uimita cand am citit dosarului micutului tau.Bravo!
Ilinca-se pare ca a sosit vremea schimbarii, pai da e si randul nostru, nu?Si Nicholas s-a trezit doar 3 ori in noaptea ce a trecut, sper ca de acum ncolo sa isi revizuiasca sau "revizuie" comportamentul, ca de nu intarcarea stie de el.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an