LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

http://picasaweb.google.com/Mariana.Simina/InParcCuGhioceii#

revin mai tarziu!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Ce frumusica e Maya intre ghiocei..

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am sosit si eu la datorie. Vazut poze
- Monica, Chiscuta-i tot mai blond, pana la urma are dreptate soatza! Mie mi se pare ca la trasaturi seamana tot mai mult cu sotul tau; de la tine a mostenit insa, fara doar si poate, pielea aia creola splendida. Cat despre cantitatea de mancare ingurgitata, ce te miri, la cat munceste baiatu' consuma o gramada de energie!
- cred ca dormicioasa mica e Maya a Siminei...ce tragea ea la aghioase, far' sa-i pese de nimic!
- mi-a placut mult poza cu bebeii in carucioare si Chiscuta triciclist
- Ana-i tot mai frumoasa!
- Gaza si Lena-s domnisoare in toata regula
- si, mai sa nu-l recunosc pe dragul de Victor: mi se pare ca s-a schimbat..e baietel de-a binelea!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Frumosi copii. Am vazut pozele de la intalneala.

Imi pare rau ca nu am ajusn si noi, insa, v-am zis eu cu cosmetica mea. Acum sunt defrisata, iar la urmatoarea intalnire ne prezentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Nu-i frumos ce faceti voi, ne ofiticati pe noi, cele din provincie cu intalnirile voastre spectaculoase... of, ca tare mau sunteti frumosi...
Si noi am petrecut azi 5 ore afara si tot cam 6-7 carucioare erau in grup, na !
Din pacate suntem muciosi, muciosi... in frunte cu mine, doar ca eu trag tare cu bere rece de la frigider si paracetamol sinus, sper ca pana mane sa fiu fresh.

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am disparut din motive obiective, dar revin:
- Adelake copilasa e mortala cu sapcuta-basmaluta
- David e tooot mai frumos, ca de altfel si mami a lui, care zici ca n-a nascut veci pururi si mai avea si niste margele tare titi vorba Inei

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

doua vorbe spun si fug la nani ca-mi pica ochii de somn.
am vazut poze de la intalneala.
am vazut pustimea in mai multe ipostaze: in lesa cu zambetul pe buze etalandu-si care mai de care dintzisorii (pana si maya era cu gura pana la urechi) si parcati regulamentar in carucioare.
si frumosi toti cu tot cu parintii din dotare.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va si povestesc... Am aflat ca se pune la cale o tradare. Pitonul incearca sa se imbarlige cu Ana. Fiu-meu, corazon ranit, vazand acestea, a dat tarcoale mezinei grupului, care l-a tratat cu fundul, ca dormea, asa ca furios si-a infipt coltii in caruciorul ei. Cu ajutorul Lenei am descoperit si noi antepremergatorul - acum, la batranete...

A, si am mancat in miscare: ne urmarea un catel, se bagase cu botul in gura lui Cristi, sa-i fure mancarea

Simina a ajuns prima, ne-a prins in prima tura de parc, cand io eram nearanjata si Cristi murdar ca porcul. Maya nu stie decat sa rada, chiar daca te vede prima data, iar Pufy a fost vedeta parcului.

Pt mine a fost new-entry si Raluca. Are o fetita superduuulce si cumintica... Si mami e dulce foc!

Dyana, imi pare rau ca nu ai ajuns. Poate punem de o intalneala pe undeva mai "pi shentru", sa ajungeti si voi.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Sa stiti ca pe drum am vorbit cu Pitonul si i-am explicat ca nu e corect si ca nu trebuie sa se bage in cuiva...ca poate se alege cu ... Sper ca Chishcutza e dragutz pana la capat si ne iarta...

Noi suntem incantati de intalneala si promitem sa incercam sa mai luam parte si in viitor...ne-am simtit excelent...

Rog din suflet pe fetele ce au facut pozulici sa mi le dea si mie pe yahoo...cand ne nimerim on line...

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Maaama ce m-am enervat, tocmai ma pusesem cu pofta la scris si hop nu merge forumul. Daaar am insistat si pana nu face iar figuri sa trec la povestit.

Fff frumoasa intalnirea de azi, mai ales ca noi am achizitionat un ham si astfel am putut si eu sa vorbesc cat de cat cu fetele si sa ridic nasul din pamant.
Prima surpriza a fost Gigelica care a slabit muult si arata ff bine, sa n-o recunosc. Pitoul a fost de zile mari nu stiu ce a povestit cu Ana (de Pisik) dar a pupat-o pe Gaza mea de mama focului si Gaza a fost tare fericita ca insfarsit o baga si pe ea cineva in seama. A mai avut o tentativa sa il vrajeasca pe Boss ca doar e cunostinta veche dar acesta a refuzat-o categoric si s-a ascuns intre picioarele mamicii. Pe mine m-a lasat paf Adelake, V-am zis eu ca de abia acu am putut sa observ si altceva decat pe unde merge Gaza mea, deci Cornuletul mic e tare serioasa si dezinvolta, n-are o treaba, se plimba tacticoasa fara sa planga dupa mami, studiaza cu atentie ce e in jur si spre fericirea mea chiar am reusit sa-i atrag atentia cu un covrigel de la Gaza mica, atat de socata am fost ca ma baga in seama ca m-am pierdut toata si nu mai stiam cum sa-i spun pe nume. Vroiam sa-i zic Gazei mele sa-i dea si ei un covrigel dar nu-mi venea in minte decat denumirea de Cornulet si la cat de serioasa se uita la mine nu prea se potrivea, apoi mi-am amintit de Adelake dar nici asa nu mergea, am sfarsit prin a o intreba pe Denisa cum o striga ei sa nu ma fac de rusine. Doamne neuronul asta isi va reveni vreodata. Pe Gaza mica, Adela a studiat-o a vrut sa-i multumeasca pt covricel dar cum iubareata mea se baga in sufletul omului, nu a mai fost pe placul ei asa ca din nefericire ne-a ignorat in restul plimbarii. M-am mai bucurat ca am reusit sa fur un zambet Anei care si la sfarsit mi-a aratat ca am intrat in gratiile ei. Am primit si cadouri la intalnirea asta asa ca normal ca ne-a placut tare mult. Am degustat dinnou din papa buna facuta de Monnvas care degeaba se plange de blondutul ei ca i-am zis eu sa se uite bine la noi 2 bruneti cu ochii negrii si o Gaza mica blonda cu ochi albastrii. Macar la ea Chiscuta i-a mostenit tenul. Raluca a fost o noutate pt mine, fetita ei e cuminte foc si frumoasa si ma mir si acum cum de mai are putere sa o care in wrap ca mie mi-ar fi rupt spatele mamaruta mea. Si in final dar nu cele din urma Simina pe care ma bucur ca am revazut-o in postura de mamica si Maya care te seduce de la primul moment cu un zambet maare si plin de veselie. Dar vedeta intalnirii a fost Pufi care a suportat cu stoicism atentiile pline de iubire ale ghioceilor mai mari care l-au scarmanat, l-au tras de picioare si de coada, intr-un cuvant iau aratat ce o sa-l astepte cand va creste Maya mare. Si ca sa ma credeti pe cuvant cat a fost de frumos, uitati aci dovada: www.dropshots.com/Gaza22#albums/aprilie%20in%20IOR" target="_blank">INTALNIRE IOR

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Gigelica la mine daca intri sa vezi pozele si dai click dreapta poti sa le salvezi direct in calculator.

Mergi la inceput

Si pt ca v-am povestit ca am fost la Zoo sa vedeti cat e de frumos si sa nu mai dati cu paru ca nu pun poze. Uitati-va ce frumos ne-am distrat www.dropshots.com/Gaza22#albums/aprilie%20La%20Zoo" target="_blank">LA ZOO

Mergi la inceput