LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 12
Gaza22 spune:
Fug la nani ca maine plecam in deplasare de 1 MAI, va pup si o Noapte Linistita.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
olishka spune:
Saluatare!!!
Am urcat repede cpozele de astazi, ca sa nu spuneti ca am fugit cu ele
http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiIOR#
Noi plecam in vacanta, asa ca trebuie sa fug la culcare caci maine la 7 trezirea
Ne intoarcem marti. Va pe toate si si ghioceii!!!
Noapte buna!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Hai la baba la cafele, nessuri, ceaiuri, 3 in 1, de toate pentru toti !
Io-s mai vesela ca am dormit oleaca azi-noapte, iar Pisilinca s-a trezit la 6 ore dupa ultima doza de antitermic (data undeva pe la un 38,2 ca sa pot sa dorm si eu dupa 3 nopti, sa nu mai pun ceasul din jumate in jumate de ora sa o verific) cu 36,2 (ceea ce nu am mai vazut tot de 3 zile...). Sper ca am terminat cu febra ca-s defecta rau....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Dodo-pui spune:
m-am uitat la toate pozele de la intalneala,SUPER<SUPER
Mi-ar place sa va intalnesc cand vin in mai dar ....cine stie cate veti fi disponibile in ziua respectiva(o sa anunta care e si acea zi).
Minivacanta placuta tuturor celor care au...si sa ne"auzim" cu bine.Eu tot pe aici o sa stau de staja daca o sa-mi permita sefa..deocamdata beau o cafa de la pisigri
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gaza22 spune:
Pisigri ms de cafeluta, imi place ca e asezonata cu buna dispozitie. Noi ne pregatim de plecare. PUP si va doresc un weekend placut.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
inapreda spune:
Pisigri, sper ca oferta ta cuprinde si o decafeinata Cu febra v-ati procopsit in urma vaccinului? Ma bucur ca sinteti bine, in sfirsit
Am vazut si pozele Olgai
Week-end fain tufetelor care pleaca sa sarbatoreasca 1 Mai. De fapt, urarea e valabila pentru toata lumea, chiar daca sta acasa
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
simplyana_m spune:
PISIGRI, multumesc de cafea, excelenta!
Pozele din IOR sunt grozave, dar mai grozavi protagonistii!!!Pe Lena n-am vazut-o demult, si tocmai ea apare cel mai putin in poze...Raaluca, sunteti niste frumoase! Dar SIMINA!!! Voi sunteti superbe amandoua! De Maia cu gura (stirba ) pana la urechi nu mai zic, dar tu arati fantastic!!!
Iar Chishcutza, blond-blond, dar il ajuta mami bine de tot! Pai e o poza care il da de gol, ca i se vad bratele "de tractorist"
Sunt frumosi rau toti, ce mai!
GAZA, OLISHKA, si cine mai pleaca in "vacante", vreme buna, copilasi veseli si distractie placuta!!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
buna mamici
asa da cana de cafea
imi place atmosfera
m-am bucurat de pozele de la intalneala
parca si mamicile se fac tot mai frumoase, nu doar ghioceii
gaza - dr oftalmolog este Catalina Dumitrescu, pt orl nu am gasit inca hartiuta primita dar o mai caut in wk
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
floric - si noi am "testat" SANZYME insa nu i-am dat decat 2 saptamani (recomandarea a fost de 1 luna) cate 1 ml de 3 ori pe zi; am abandonat pentru ca nu cred ca-i facea bine, era tare umflata in burtica saracuta, cu o gramada de gaze si toata ziua si noaptea se frasuia, nu bormea linistita deloc; Iar in 2 zile dupa ce le-am intrerupt am revenit la normal. Poate daca as fi observat vre-o schimbare in bine in cele 2 saptamani as fi continuat chiar si asa insa nimic-nimic...
eu cred ca pentru problema voastra mai indicate erau niste probiotice, adica niste bacterii, nu enzine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor