LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fug la nani ca maine plecam in deplasare de 1 MAI, va pup si o Noapte Linistita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am vazut toate pozele

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Saluatare!!!

Am urcat repede cpozele de astazi, ca sa nu spuneti ca am fugit cu ele

http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiIOR#

Noi plecam in vacanta, asa ca trebuie sa fug la culcare caci maine la 7 trezirea

Ne intoarcem marti. Va pe toate si si ghioceii!!!

Noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai la baba la cafele, nessuri, ceaiuri, 3 in 1, de toate pentru toti !

Io-s mai vesela ca am dormit oleaca azi-noapte, iar Pisilinca s-a trezit la 6 ore dupa ultima doza de antitermic (data undeva pe la un 38,2 ca sa pot sa dorm si eu dupa 3 nopti, sa nu mai pun ceasul din jumate in jumate de ora sa o verific) cu 36,2 (ceea ce nu am mai vazut tot de 3 zile...). Sper ca am terminat cu febra ca-s defecta rau....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

m-am uitat la toate pozele de la intalneala,SUPER<SUPER

Mi-ar place sa va intalnesc cand vin in mai dar ....cine stie cate veti fi disponibile in ziua respectiva(o sa anunta care e si acea zi).

Minivacanta placuta tuturor celor care au...si sa ne"auzim" cu bine.Eu tot pe aici o sa stau de staja daca o sa-mi permita sefa..deocamdata beau o cafa de la pisigri

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pisigri ms de cafeluta, imi place ca e asezonata cu buna dispozitie. Noi ne pregatim de plecare. PUP si va doresc un weekend placut.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, sper ca oferta ta cuprinde si o decafeinata Cu febra v-ati procopsit in urma vaccinului? Ma bucur ca sinteti bine, in sfirsit

Am vazut si pozele Olgai

Week-end fain tufetelor care pleaca sa sarbatoreasca 1 Mai. De fapt, urarea e valabila pentru toata lumea, chiar daca sta acasa

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

PISIGRI, multumesc de cafea, excelenta!

Pozele din IOR sunt grozave, dar mai grozavi protagonistii!!!Pe Lena n-am vazut-o demult, si tocmai ea apare cel mai putin in poze...Raaluca, sunteti niste frumoase! Dar SIMINA!!! Voi sunteti superbe amandoua! De Maia cu gura (stirba ) pana la urechi nu mai zic, dar tu arati fantastic!!!
Iar Chishcutza, blond-blond, dar il ajuta mami bine de tot! Pai e o poza care il da de gol, ca i se vad bratele "de tractorist"
Sunt frumosi rau toti, ce mai!

GAZA, OLISHKA, si cine mai pleaca in "vacante", vreme buna, copilasi veseli si distractie placuta!!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna mamici

asa da cana de cafea

imi place atmosfera

m-am bucurat de pozele de la intalneala
parca si mamicile se fac tot mai frumoase, nu doar ghioceii

gaza - dr oftalmolog este Catalina Dumitrescu, pt orl nu am gasit inca hartiuta primita dar o mai caut in wk

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floric - si noi am "testat" SANZYME insa nu i-am dat decat 2 saptamani (recomandarea a fost de 1 luna) cate 1 ml de 3 ori pe zi; am abandonat pentru ca nu cred ca-i facea bine, era tare umflata in burtica saracuta, cu o gramada de gaze si toata ziua si noaptea se frasuia, nu bormea linistita deloc; Iar in 2 zile dupa ce le-am intrerupt am revenit la normal. Poate daca as fi observat vre-o schimbare in bine in cele 2 saptamani as fi continuat chiar si asa insa nimic-nimic...
eu cred ca pentru problema voastra mai indicate erau niste probiotice, adica niste bacterii, nu enzine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput