Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
Fistiq spune:
Maricicutz te felicit si eu pt cuculetz.
Si ma bucur ca te-ai mai linistit. 
Bafta fetele cu ecografia de azi, doar vesti minunate sa primiti si transmitei si noua
Eu am citit, nu mai stiu pe unde, ca visele urite sunt frecvente in sarcina, datorita schimbarilor fiziologice, a grijilor si stresului.
Din batrini, se spune ca viitoarele mamicile care viseaza urit vor avea bebelusi sanatosi. ![]()
-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+
Fistiq spune:
Si sa raspund si la o intrebare din capitolul anterior a oanei georgescu, pt ca stiu cum e sa ai nevoie de o info ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana Fistiq am depus si eu actele pentru pfa sper sa iasa cat mai repede,dar mai am cateva nelamuriri,dupa ce ies ma duc la finante sa depun declaratia de venit asta e una si doi daca sunt salariata si cotizezla sanatate sunt obligata sa mai inchei si contract separat? |
Dupa ce iti iese certificatul de inreg. (Reg. comertului), trebuie sa mergi in termen de 15 zile la Admin. Financiara unde depui declaratia pt venitul estimat (220) si cred ca tot aici iti avizezi registrele. Gasesti pe net toate informatiile exacte. Eu iti dau link-ul www.pfacontabilitate.ro" target="_blank">asta unde sunt prezentate punctual informatiile si ai si modelele documentelor.
Contributia la sanatate e obligatorie si e in cuantum de 5.5% din venituri (Deci, inclusiv din veniturile pe PFA). Pt asta trebuie intradevar, sa inchei contract cu Casa de asigurari de sanatate, chiar daca tu contribui deja prin firma unde esti salariata. Celelalte, pensia si somajul, nu sunt obligatorii.
Fistiq spune:
Eu mi-am repetat analizele asa de capul meu cind am trecut in trimestrul 2. Am vrut ca la eco de 16 saptamini sa le am cu mine. Si am facut urocultura si hemoleucograma.
Mi-a zis sotul care o observa pe doctora ca a facut niste ochi mari cind a vazut ca am scos analizele astea! ![]()
ghiocela13 spune:
Feteleor, si eu visez urat. Nu stiu ce naiba se intampla, probabil de la munca multa, de la faptul ca nu ma odihnesc mai mult.
Alaltaieri am visat cel mai urat. Se facea ca nascusem. am si vazut copilul, insa era o problema cu el: avea ceva la cap, nu era in parametri normali. Eram tare speriata.
Ma rog, m-am trezit si am plecat chiauna dupa visul asta urat, la serv. La semafor am cuparat un ziar si cand l-am deschis am vazut direct un articol despre copii autisti. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, mi-a venit rau! mi-a stricat toata ziua!
Tb sa ne rugam in permanenta la dumnezeu sa aibe grija de copilasii nostri si de noi!!!
Va pup pe toate! Mai bine sa lasam visele urate de noapte si sa traim visele magice de zi cu bebelusii nostri!!!
Pupi!
Ghiocela
16+ 
Fistiq spune:
Aaa, si am repetat toxoplasmoza si listeria, ca eu am un motanel. Este el vaccinat/deparazitat, nu are voie carnita de porc/vita si sta numai in casa, si il mai am si de vreo 7 ani in care nu m-am imbolnavit de toxo, dar...
Doamne ce mult vorbesc, si nici nu am mincat decit un mar si niste grisine ![]()
madutza_bra spune:
hello fetele!
klarisse, 

azi am un program incarcat, dar diseara promit sa completez lista de pe prima pagina cu noile gravidute si carucioare (daca nu o face altcineva intre timp).
Despre surioare si fratiori tb sa va hotarati voi daca vreti sa-i adaugati 
multi 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ionela.n spune:
Nici eu nu am anticorpi de toxoplasma.
O sa vad ce zice dr cand mergem la el. Abia astept, poate vad si bebelusul ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
ghiocela13 spune:
Maricicutz, draga de ea! ai vazut ca nu e totul asa negru!!! Dumnezeu e sus! Ma bucur mult pt tine!!! Sper sa-ti linistesti sufletul si sa nu-ti mai faci griji!!!!

Kisss
Ghiocela
16+ 
maitreyi spune:
vise urate nu prea am ci mai degraba vise stupide
azi-noapte de exemplu ma maritam, din fericire tot cu al meu
, si eram foarte bucuroasa ca sunt gravi cu burtica si ca o sa fie si baby cea mare in poze
apoi am visat ca am pierdut trenul din amsterdam spre romania si ca sotul si cu fata inca erau in tren asta in timp ce eu cautam niste papucei pt fetita finilor 
ati tot vb de kg asa ca m-am 'nervat si m-am dus la mama sa ma cantaresc ca noi n-avem cantar si am +3
bine, eu am si plecat de la o oaresice greutate 
cu listuta si fratiorii - no, mi se pare normal sa fie si ei acolo ca doar si cu ei ne mandrim, nu? 
felicitarile pt carucioare, teste bune si intalniri cu bebelusii 
despre cum am ramas pregnanti
amandoi sunt minuni de la Doamne-Doamne, cum sunt toti copilasii
la Alexandra am ovulat in ziua 30 iar acum am ovulat dupa 2 luni de absenta a menstruatiei
asa ca am aflat ca is cu bebe la purtator la 11 saptamani de sarcina, dupa ce am terminat sesiunea si m-am dus sa vad si eu de ce u imi vine de atata vreme ![]()
-----
Mami de
roza +
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Fistiq spune:
Ce faina e perna aia de dormit! Oare se gaseste pe undeva prin magazinele noastre sau doar din afara poate fi procurata?
Sa va spun ce coincidenta frumoasa,legata de vis, mi s-a intimplat azi. Asta-noapte am visat o fata tinara de vreo 18-19 ani, brunetica cu tenul alb (asa ca sotul meu
), care isi prindea la urechi flori de liliac.
Azi cind am ajuns la serviciu, am primit liliac cu toate fetele de la o colega care sta la curte si ne-a adus. L-am pus linga mine si e atit de parfumat!!