Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
ionela.n spune:
Zicea cineva la un moment dat ca se gasesc astfel de perne de gravide, in afara, si preturile sunt mult mai bune. cine nu sta in Romania
si poate sa faca asta pt noi, ne strangem mai multe sa comandam cateva perne prin intermediul vreunei burticute dornice sa ne ajute? 
Sa dau cam 150-200 si ceva de lei pe o perna mi se pare cam mult. Cel putin, pt mine e mult 
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
Fistiq spune:
Eu ma inscriu la propunerea ta ionela. Chiar am mare nevoie din cauza pozitiei incomode de somn pt burtica. Ma pot stradui cit vreau sa adorm pe spate, dar tot pe burta ma trezesc 
-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+
maya71 spune:
Va
burticutelor!
Azi sunt loco si prin preajma. nu mai trag chiulul ca pana acum dar a fost motivat/parol
Fistiq, e cuculet? Sa vezi tu ce cocosel fain o sa fie.
La tine nu statea neastamparatul sa/l vezi la eco?
Fistiq spune:
Maya
Tu ce mai faci? Proiectele cu burtica cum mai merg?
Nu mai stiu daca e cu cuculetz. A fost, s-a razgindit si nu mai stiu. De fapt ultima data cind era mai marisor si se putea vedea, si-a infasurat cordonelul intre picioruse si nu s-a putut vedea nada. Doctora a zis ca poate ca cordonul sta asa bine lipit intre picoare pt ca nu are nici o piedica gen cuculetz ![]()
Eu mi-as dori o fetitza. Dar si un baietel. ![]()
RalucaElenaM spune:
Si eu si eu... aia de pe amazon.com e super tare 74 euro parca era eu am dat un search rapid la noi si am gasit una care ajunge la 120 ron cu taxele de curierat http://pernegravide.weebly.com/ si o alta 3 in www.kids-shop.ro/dulapul-mamei-detalii_656_Perna-3-in-1-copii,-gravide-Jane.htm" target="_blank">1http://www.kids-shop.ro/dulapul-mamei-detalii_656_Perna-3-in-1-copii,-gravide-Jane.htm la vreo 260 ron ...multicel tinand cont ca nu arata ca aia de pe amazon...
Are careva perna asta din ro care ajunge la 120 ron?
Olivia26 spune:
Nushulicaaaa sarcina usoara si tie si bebe frumos ca voi
, iti dai seama ce rasfat pe capul nostru intre atatia baieti![]()
Maricicutz, felicitari pt vestile bune si pt cuc
.
17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Si eu si eu... aia de pe amazon.com e super tare 74 euro parca era eu am dat un search rapid la noi si am gasit una care ajunge la 120 ron cu taxele de curierat http://pernegravide.weebly.com/ si o alta 3 in www.kids-shop.ro/dulapul-mamei-detalii_656_Perna-3-in-1-copii,-gravide-Jane.htm" target="_blank">1http://www.kids-shop.ro/dulapul-mamei-detalii_656_Perna-3-in-1-copii,-gravide-Jane.htm la vreo 260 ron ...multicel tinand cont ca nu arata ca aia de pe amazon... Are careva perna asta din ro care ajunge la 120 ron? ![]() |
Intr-adevar, pernele din Ro nu arata ca alea de pe amazon
, dar oare aia de 120 lei e buna?--------------------------------------------------
Sunt o

16+Ingerasul meu
Fistiq spune:
Din ceea ce am citit si eu la descrierea celei de 120, e compusa din bile din polistiren. Nu are cadru/intaritura din sirma, cum am vazut ca au unele care se pot modela.
Eu am o pernuta pentru git umpluta cu bilutele respective si nu e buna pt ca bilutele "fug" intr-o parte si alta si gitul ramine tot fara sustinere. Daca si perna asta pt gravide se comporta la fel...
Dar poate are cineva si ne lamureste.
ionela.n spune:
Da da, haideti burtici care aveti perna de gravidute, lamuriti-ne si pe noi 
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
office spune:
Fetelor a mai ajuns cineva la etapa mersului ca rata?eu astazi m-am trezit leganandu-ma pe strada ![]()
![]()
![]()
cu
(22+) si fetita
(2 ani)