Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mi-a trimis cineva pe mail, un link cu aflarea sexului copilului dupa calendarul chinezesc.

Cele care stiti deja ce veti avea, se potriveste?

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragilor
Maricicutz ma bucur tare mult ca a iesit bine ecografia lui bebe.
Fetelor si eu visez mult, dar nu neaparat urat cat toate ciudateniile: ba eram din nou la scoala si dadeam examene, ba eram intr-o casa superba care in realitate n-am vazut-o niciodata, dar in vis apare nopti la rand, sau alte chestii.
astazi am facut pe viteaza si m-am dus la bucatarie sa incerc sa-mi pregatesc ceva bun de mancare si m-a luat o ameteala de era sa cad din picioare. Am revenit repede la patut ca sa nu fac eu stiu ce prostie.
Analize mi-am facut iar acum cand am fost in spital si in afara de infectie urinara au fost ok. Acum trebuie sa-mi refac anticorpii anti RH in sapt 20 .
Eu m-am decis cu sotul sa culcam fetita ce va veni cu noi in camera, dar la ea in patut, caci la ea in camera nu am unde sa-i pun patutul caci are deja pat mare de adulti.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Olivia bine ai venit in odiseea noastra. Super blogul!

18+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu am perna de aia cu bile din sarcina anterioara cand am stat numai in pat si nu m-a ajutat cu nimic. poti scoate/ pune bile functie de cum ti-e mai comod insa daca e plina e prea tare daca scoti din ele fug dintr-o parte in alta si ajungi sa stai numai cu husa sub burta. eu si atunci si acum dorm cu o plapuma pe care ma sui si cu una ma invelesc

legat de vaccinul bcg eu nu il voi comanda chiar daca nu se gaseste. posibilitatea ca cel mic sa faca tbc e f mica plus ca se poate face nu numai la nastere in caz ca ma razgandesc bine, eu nu sunt pro vaccinare oricum

-----

Mami de roza + 18 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Apropo de DT si TT, spuneti ca nu are mare relevanta etc., dar toata lumea il face. Daca e asa o prostie, de ce? Eu va intreb ca eu sunt impotriva si nici nu am inteles scopul lor.
Mai spunea cineva aici ca a cunoscut caz in care mamica in varsta a avut recomandari sa isi intrerupa sarcina, ca si TT a fost prost… Pai nu mai ai cum sa decizi asta pe cand ai rezultatul la TT, informatia asta e neconforma cu realitatea pentru ca legal nu mai poti avea tu decizia intreruperii de sarcina.
Sa stii rezultatele astea te ajuta sa te adaptezi la situatie, cam atat; rare, extrem extrem de rare sunt intreruperile de sarcina si nu in caz de Down, de exemplu, ci numai cand sunt afectiuni care ameninta viata fatului.
Adica oricum nu ar supravietui…
Eu am sunat si mi-a venit rezultatul la TT de 3 zile, nu l-am luat; il iau direct sa ma duc la intalnirea cu medicul si nu am decis inca daca ma uit la el.
Doctorul meu nu a reusit sa ma convinga de utilitatea lui, imi pare mai mult o moda care incurajeaza o anumita paranoia de sarcina.
Oricum sunt stresata de cand l-am facut si stiu ca daca e ceva de rau, doar am timp sa ma obisnuiesc cu ideea si nimic mai mult.

Cat despre analize, eu dau 700-1000 de lei pe luna pe toate controalele, eco, analize; fac lunar si toxo, si urina; urea…, myco… la 6 luni, adica e a doua oara, prima inainte de sarcina… deci analize tooot fac. Inutil de multe, zic eu, normal, dupa medical meu in pas cu moda analizelor.
Am sa-i duc si TT azi sa vedem ce zice si sa vedem daca ne impacam mai bine ca data trecuta.

Vise aiurea am… si mi le amintesc mai des ca inainte, dar si dorm mai prost.
De perne, am vreo doua tip burlan asa, marisoare si le-am adoptat de la canapeaua din sufragerie pentru dormitor. In unele noti parca imi salveaza viata, in altele imi sunt inutile.

Copilul... nu am decis inca daca va dormi cu noi si cat. 2 camere... nasol! Dar eu sunt impotriva (ca principiu) pentru obiceiurile comode. Cum spunea cineva, asat e doar teorie, la practica sa ma vad!

19+

Mergi la inceput

liliana si eu cred ca a ajuns o moda la fel ca si cu recoltarea de celule stem. eu nu am facut nici DT nici TT si nici alte analize decat cele uzuale. o echo pe luna si atat. medicul care mi-a urmarit prima sarcina nu se arunca la analize inutile insa ce m-a surprins la el pt ca nu am mai vazut alt medic care sa procedeze asa - imi facea analiza de secretie lunar + urina. si nu numai mie. asa facea la toate gravidutele pe care le avea in evidenta. no, fiecare cu pasarica lui asta de acum insa m-a intrebat daca vreau sa fac vreo analiza speciala, i-am zis ca nu si n-a insistat. asa mi se pare mai ok decat sa ti le bage pe gat fara motiv.

-----

Mami de roza + 18 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!
Intru si eu... destul de tarzior dar deh, faceam o strategie cum sa plec azi de la birou mai repede. Mi-a reusit si iata-ma acasica.

De doua zile am, niste dureri surde in zona burtii. Nu este de la sarcina ci de la constipatie. Nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de calvarul asta. Mananc fructe crude, fructe uscate, legume, beau apa dupa fructe si nimic. Ce sa fac sa ies si eu din baie fericita?!

Offf!

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

fulguta incearca cu compot de prune sau prune uscate. eu mancam seara o cana de compot si dimineata eram

-----

Mami de roza + 18 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

maitreyi, mercic! Cred ca am sa beau o cana cu compot si o cana de bors. Macar sa stiu treaba facuta cum trebuie. Este ingrozitor ca sa vezi baia doar o singura data pe saptamana. Eu aveam oricum probleme si inainte cu tranzitul intestinal dar nici chiar asa...

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput