Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Hi hi, Lucianna la noi ne da el trezirea pe la 7 si ceva la fel si la noi el adoarme mai devreme pe la 9, max 10 iar noi ca si voi pe la 12-1, timpul ala e pt noi. Ai dreptate ca nu mai e la fel in ceea ce priveste intimitatea dar noi chiar ne gandeam intr-o zi ca e mai palpitant acum, parca suntem doi pustani si ne ascundem sa nu ne prinda parintii iar noaptea o mana o tinem pe dav si cu cealalta ne tinem unul pe altul. Ne e tare drag cum e acum si cum ne giugiulim toti la trezire dimineata, sper sa reusim sa ne adaptam si cu gasca marita. Stiu ca sunt multe cupluri care nici nu concep sa doarma cu bebe in pat, depinde de persoana, de program, important e sa se gaseasca formula care sa-i multumesca pe toti cei implicati.

Oramona

17+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

El acum se trez intre 8-9 dar asta iarna mai devreme de 9.30 nu se trezea, Raul cam seamana cu mine cu dormitul dimineata, daca nu avem motiv nu ne trezim .

Cat despre parinti, depinde ff mult de fiecare in parte, dar sunt o gramada de barbati care daca au fost respinsi din pat ca n-a mai avut loc de copil(copii), intr-un final pleaca la alta "floare". Si chiar daca nu pleaca, nici cu faza "colegi de camera" nu sunt de acord. Eu nu-mi fac astfel de griji ca eu sunt cea stricta, cu tot ce inseamna copil....si eu n-am vrut sa renunt la tabieturile si placerile noastre.

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abe

Neata!

Luciana bafta azi la eco!

Lora m-ai pus pe ganduri cu dormitul...Maria ina doarme cu noi in camera, in patutul ei si ma gandeam sa o mut peste vreo doua luni in camera ei...si ma asteptam sa fie simplu si definitiv...dar acum ca te-am auzit pe tine...

azi merg si eu la eco, iosup mi-a zis ca ar fi fetita, sa vad si azi ce-mi zice doctorul meu, poate vede ceva...

o zi buna va doresc!

mami de Maria si 13+

Multumesc

Bafta si tie

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Eu nu am vise neaprata urate, in schimb visez fooooaaaarteeee mult in aceasta perioada si parca ma trezesc obosita dupa atata exces de imaginatie!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si eu am destul de eds vise urate, aseara a fost de-a dreptul cosmar...mi-o furase pe Bia niste rromi, ca sa zic asa, si o dusesera intr-o casa veche si care aproape se darama unde-si facusera ei adapostul...si eu aflasem si incercam sa intru in casa pe furis sa o iau...si am vazut-o pe un geam cum statea pe un pat plansa toata si cu parul valvoi si bea apa dintr-o canita...brrrrrrr....m-am trezit instantaneu si am strans-o in brate si am iubit-o....

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata tuturor!
Bine ai venit Olivia!
Mult succes la ecografie Luciana!
Multumesc pentru explicatii!mie imi place tare mult sa ne giugiulim toti 3 in pat si seara si dimineata, dar este adevarat ca intimitatea cuplului lipseste aproape cu desavarsire (cel putin pana adoarme fetita)...Pe de alta parte mi s-ar fi parut tare ciudat ca fetita sa doarma intr-un capat al apartamentului si eu in altul avand in vedere ca tati ca este foarte rar acasa...Probabil asa cum spunea cineva fiecare familie isi gaseste propriul echilibru si nu exista o regula general valabila.

cu(22+) si fetita(2 ani)

Multumesc

Noi avem dormitoarele fata in fata despartite printr-un hol de 2m....deci ture prea lungi n-am facut.

Poze Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna dimineata!

Luciana,Abe multa bafta la eco,va asteptam cu vesti bune.

Olivia bine ai venit!

Vroiam sa va intreb de ceva vreme,voi nu aveti vise urate?Mie mi se intampla destul de des.

O zi frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Multumesc

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Tanamera, sa stii ca da. Eu am vise urate de ceva vreme si nu stiu de la ce

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata tuturor!
Bine ai venit Olivia!
Mult succes la ecografie Luciana!
Multumesc pentru explicatii!mie imi place tare mult sa ne giugiulim toti 3 in pat si seara si dimineata, dar este adevarat ca intimitatea cuplului lipseste aproape cu desavarsire (cel putin pana adoarme fetita)...Pe de alta parte mi s-ar fi parut tare ciudat ca fetita sa doarma intr-un capat al apartamentului si eu in altul avand in vedere ca tati ca este foarte rar acasa...Probabil asa cum spunea cineva fiecare familie isi gaseste propriul echilibru si nu exista o regula general valabila.

cu(22+) si fetita(2 ani)

Multumesc

Noi avem dormitoarele fata in fata despartite printr-un hol de 2m....deci ture prea lungi n-am facut.

Poze Raul

La noi sunt unul intr-un capat, unul in altul si dupa operatia de cezariana cand simteam ca picioarele pleaca intr-o parte si bustul in alta mi-as fi dorit ca nu numai fetita sa fie cu noi in pat dar si frigiderul, aragazul, cada, parcul..doar sa nu ma ridic...evident comoditate, recunosc!
nici eu nu sunt de acord cu ideea de colegi de camera sau de la dus dupa floricele, pe de alta parte aparitia unui copil schimba viata de cuplu si trebuie sa existe intelegere si comunicare din ambele parti.

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Mai am o saptamana pana la TT,abia astept sa ne spuna si noua sexul.Cred ca sunt mai nerabdatoare decat un copil.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu merg la cabinet pe 11 mai, sper sa reusim atunci sa aflam ce avem in burtica, sunt tare curioasa, eu simt ca e baietel dar mi-ar place si o pitica mica pe care sa o imbrac cu rochitele (nu roz toate, culoarea asta ma oboseste psihic).
Indiferent ce e, o sa imi iubesc enorm

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput