Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
RalucaElenaM spune:
tanamera Eu am vise "dubioase" in zilele cand dorm dupa-amiaza..iar noaptea ma trezesc de 2 ori in a treia parte de somn sigur visez ceva nasol...
Am inteles ca treptat ne indreptam spre o perioada din ce ince mai nefasta pentru somn... sa speram ca reprizele de somn vor fi cat de cat mai dulci in privintza viselor//
P.S. Cum procedez sa apar si eu in lista de burtici?
RalucaE
18
blackpanterro spune:
Pt un somn comod fara probleme recomand perna de gravide, e o perna ce incoanjoara tot corpul oferind suport spatelui si burticii.Eu dorm neintoarsa, e super!
Asa arata dar sunt tot felul de marimi si forme si e mult mai comod si usor decat dormitul cu perna intre picioare.
http://www.amazon.com/Leachco-All-Nighter-Total-Pillow/dp/B000JROE6K/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1272526633&sr=8-7
Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
LoraG76 spune:
Abe, bafta la eco!
Nu-ti fa griji, nu e musai sa fie ca la noi - cand singura, cand cu noi in pat...daca nu acceptam noi sa vina, nu venea.
La noi camera Iustinei e in cealalta parte a apartamentului - despartita de dormitorul nostru printr-un hol lung si apoi living, cand o fi bebe de aia initial ii las patutul in dormitor, pana pe la 5-6 luni, pentru ca distanta e mare si mi-e ca n-o sa auzim cand plange noaptea..ar trezi-o pe Iustina, daca ar fi in aceeasi camera. Dar o sa vedem la timpul potrivit cum ne adaptam situatiei.
Lora, mami de Iustina si 
22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Andreea82 spune:
Citisem recent undeva explicatia pentru vise: somnul nostru nu este foarte adanc in perioada asta drept pentru care ne amintim mai usor visele din timpul noptii + gramada de hormoni prezenta in corp
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Buna dimineata ![]() Asteptam si noi un golanas in octombrie si speram sa ne primiti alaturi de voi ![]() UM 28.12.2009 DPN 04.10.2010 DN 27.01.1980 O zi frumoasa va dorim. ![]() 17+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
olivia ce surpriza frumoasa!sa ai o sarcina usoara in continuare si golanasul sa fie la fel de frumusel ca si david(al tau)

de
David si
16+
lucianna_83 spune:
Eu nu visez chiar mereu, mai multe visez la pranz.....dar nu ma mai odihnesc deloc, ma fatzai toata noaptea.....si am inceput sa vreau alta saltea
, dau vina pe ea nu pe hormoni 
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
office spune:
Ce vroiam eu sa va mai intreb: voi credeti in "copii programati"? adica astazi e ziua fertila, avem activitate, peste 5 zile facem testul si iese pozitiv.La voi cum a fost?Dupa calendar sau pur si simplu cand a fost sa fie?!
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
Klarisse spune:
Va citeam si ma gandeam vis a vis de unde doarme copilul am o parere destul de clara, acum cel putin cand ma simt viteaza si neavand experienta altui copil. Cred ca atat pentru binele lui cat si al cuplului copilul trebuie sa doarma in patul lui si acolo unde se poate in camera lui. Daca l-as aduce cu mine in camera/pat i-as crea si lui si noua calea spre dependenta si cred ca mi-as distruge relatia intima cu sotul meu. Poate gresesc...
Oricum de fiecare data cand are nevoie de noi, zi sau noapte vom fi acolo dar spatiul de dormit mi se pare mai sanatos sa fie separat..
Sunt deplasata?

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
tanamera Iti doresc mult succes la TT si sa ti se spuna sexul la
, eu am fost vinerea trecuta a fost totul ok la eco am un bebe cu "greutate":D 163 grame:), din pacate nu s-a vazut asa de bine sexul...doctoritza a spus ca mai bine pastreaza dezvaluirea sexului pentru data viitoare la eco morfo pe 27 mai:(, eu is curioasa, desi eu tot bebelush baiat cred ca e...insa ea a zis ceva de genul ca nu se vede cu exactitate o p.tza ca sa poata spuna cu siguranta... oricum eco ptr TT la mine a fost facuta de alt doctor specializat pe morfo fetala nu cu cel cu care o sa nasc si interesele la TT sunt cu totul altele decat aflarea sexului... Oricum succes tuturor.eu mai am de asteptat rezultatele pana vinerea viitoare..
oramona spune:
Raluca, scrie intr-un mesaj datele tale, UM, DPN si DN si fetele care se ocupa de administrare te vor trece pe prima pagina.Poti sa scrii si doctorul si spitalul la care mergi.
Referitor la vise, eu nu visez, dar am visat saptamana trecuta ca eram la eco si doctorul mi-a zis ca-i baiat. Eu care vroiam baietel , dar am simtit intr-o dimineata ca e fetita, nu i-am mai zis decat bebe sau alte alintaturi neutre. Acum, eu merg la o doamna doctor nu , domn si-s tare curioasa daca visul meu se va adeveri sau nu.De dormit dorm bine, adorm pe la 21-21.30, ma trezesc o data sa merg la baie si adorm inapoi fara probleme. Dar in primele trei luni, dupa ce vizitam baia, nu mai adormeam vreo 3 ore. Era un chin.
Va pup.
mamica de fetita si
17+