Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
RalucaElenaM spune:
Ayoleu eu m-as vaita tot timpul ...de picioare, de spate, de somn..etc
Ce planuri avetzi de 1 MAI?
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Bafta Lucianna la eco, te asteptam cu vesti, chiar si dupa ce il culci pe Raul. |
Multumesc

14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
oramona spune:
Olivia, ai un baietel superb. Sa te bucuri de el si de noul bebelus.
Raluca, ce idee buna, picioarele pe unitate, m-am tot invartit pe aici si nu am gasit nimic util pentru sprijinit picioarele. Multumesc 
mamica de fetita si
17+
Klarisse spune:
Buna dimineata dragelor. Abia am terminat de savurat cafeaua si mic dejunul Chchiutzei..excelent..

Multa bafta fetelor care isi vad azi puiutii, abia astept si eu ziua de 7 mai sa mai vad ce se intampla pe acolo. De dimineata sim activitate prin burtica, zboara fluturasii iar eu sunt indragostita de fiecare senzatie noua pe care o simt.

Madutza,Iony sa mai veniti pe la noi ca tare ne bine ne face cand mai povestiti..

De Arici mai stiti ceva? Zicea ca ne mai povesteste cum e cu bebelin..dar vad ca..nimic
Sa aveti o zi frumoasa, va pup pe toate cu mult drag..

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Neata viitoare si actuale mamici 
Olivia, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos 
Luciana, bafta multa la eco azi! Astept vesti bune ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
Olivia26 spune:
Hi hi, Lucianna la noi ne da el trezirea pe la 7 si ceva
la fel si la noi el adoarme mai devreme pe la 9, max 10 iar noi ca si voi pe la 12-1, timpul ala e pt noi
. Ai dreptate ca nu mai e la fel in ceea ce priveste intimitatea dar noi chiar ne gandeam intr-o zi ca e mai palpitant acum
, parca suntem doi pustani si ne ascundem sa nu ne prinda parintii iar noaptea o mana o tinem pe dav si cu cealalta ne tinem unul pe altul. Ne e tare drag cum e acum si cum ne giugiulim toti la trezire dimineata, sper sa reusim sa ne adaptam si cu gasca marita.
Stiu ca sunt multe cupluri care nici nu concep sa doarma cu bebe in pat, depinde de persoana, de program, important e sa se gaseasca formula care sa-i multumesca pe toti cei implicati.
Oramona
17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Neata viitoare si actuale mamici ![]() Olivia, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ![]() Luciana, bafta multa la eco azi! Astept vesti bune -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 16+Ingerasul meu |
Multumesc

14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
abe spune:
Neata!
Luciana bafta azi la eco!
Lora m-ai pus pe ganduri cu dormitul...Maria ina doarme cu noi in camera, in patutul ei si ma gandeam sa o mut peste vreo doua luni in camera ei...si ma asteptam sa fie simplu si definitiv...dar acum ca te-am auzit pe tine...
azi merg si eu la eco, iosup mi-a zis ca ar fi fetita, sa vad si azi ce-mi zice doctorul meu, poate vede ceva...
o zi buna va doresc!
mami de Maria si
13+
office spune:
Buna dimineata tuturor!
Bine ai venit Olivia!
Mult succes la ecografie Luciana!
Multumesc pentru explicatii!mie imi place tare mult sa ne giugiulim toti 3 in pat si seara si dimineata, dar este adevarat ca intimitatea cuplului lipseste aproape cu desavarsire (cel putin pana adoarme fetita)...Pe de alta parte mi s-ar fi parut tare ciudat ca fetita sa doarma intr-un capat al apartamentului si eu in altul avand in vedere ca tati ca este foarte rar acasa...Probabil asa cum spunea cineva fiecare familie isi gaseste propriul echilibru si nu exista o regula general valabila.
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
tanamera spune:
Buna dimineata!
Luciana,Abe multa bafta la eco,va asteptam cu vesti bune.
Olivia bine ai venit
!
Vroiam sa va intreb de ceva vreme,voi nu aveti vise urate?Mie mi se intampla destul de des.
O zi frumoasa!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png