Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
oramona spune:
Lora, nu am mai ajuns prin magazine, ca am fost in vizita la parintii mei, dar sambata asta negresit, ca nu mai pot sa port decat o pereche de pantaloni. Offf si sunt asa nervoasa, am tras o repriza de plans, dar la mine in birou 

, asa ca a trebuit sa ma calmez repede, sper sa-mi treaca.
Picioare umflate? ma inscriu si eu pe lista, nu stiu cat de umflate sunt, dar de o saptamana ma dor ingrozitor . Si sanii dor tare si cate odata dimineata gasesc o mica pata pe bluza in dreptul la unul sau la altul.Dar e frumos sa fii mama, sa strige dupa tine cineva mami si sa vina sa se cuibareasca in bratele tale.
Va 

mamica de fetita si
17+
oramona spune:
Olivia, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos, sanatos si mancacios.
Luciana, multa bafta la eco azi, sa intrii sa ne povestesti ce pozne face minunea ta.
Gata, mai muncesc si eu, 

mamica de fetita si
17+
Olivia26 spune:
Multumesc mult, sarcini usoare si la termen va doresc si eu si nasteri si mai usoare
Am vazut ca vb de dormit cu bebe, pe David l-am alaptat pana la 15 luni asa ca mi-a fost mai usor sa doarma langa mine, mai nasol e ca ne-am obisnuit si acum nu mai putem noi fara el
L-am pus intr-o seara in patutul lui si parea sa doarma fara probleme dar eu nu am reusit sa adorm fara sa simt langa mine un bulanas grasan ca l-am trimis pe tati sa-l aduca din nou intre noi
Acum sa vedem cum facem sa incapem cu totii
![]()
Lucianna, bafta multa la intalnirea cu bebe.
17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Olivia, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos, sanatos si mancacios. ![]() Luciana, multa bafta la eco azi, sa intrii sa ne povestesti ce pozne face minunea ta. ![]() Gata, mai muncesc si eu, ![]() ![]() ![]() mamica de fetita si 17+ |
Multumesc, o sa intru, numai ca eco o am la 19....asa ca o sa dau amanunte dupa ce-l culc pe Raul.

14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
RalucaElenaM spune:
Neatza:)! Eu ma trezesc direct cu picioarele umflate astazi m-am trezit si cu fatza bonus umflata:D deci avansez:))stau cu picioarele sus cat de mult pot...am acum o pozitie la birou de te doare capul::)) = bine infipta in scaun cu picioarele ridicate pe unitatea de calculator...e destul de bine:)) Enervanta vreme afara:(
U.M 26.12.2009
DPN 02.10.2010
maitreyi spune:
neata 
eu am hranit marmotelu' cel mare si ies sa cumpar cate ceva de haleala 
o zi faina sa aveti 
ps: din fetele care se ocupa de listuta n-a vazut nimeni mesajul meu cu fratiorii si surioarele de bebi mici?

-----
Mami de
roza +
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Andreea82 spune:
Apropos de sani durerosi: eu azi noapte am visat ca ma chinuiam sa alaptez, am reusit in cele din urma
, dar m-am trezit cu nishte dureri de sani...de fapt sfarcurile ma dureau groaznic![]()
lucianna_83 spune:
Olivia, multumesc
.
Si mie mi-e groaznic de drag sa dorm langa Raul, sa se lipeasca de burtica mea cu spatele si sa stam asa, dar asta se intampla mai mult dupa-amiezile. Chiar daca imi place, noaptea am fost si sunt ff stricta, chiar daca viata noastra de fam nu mai e la fel cum era cand eram singuri si au mai intervenit si alte "stresuri" care ne fac din ce in ce mai obositi, macar, sa avem intimitatea noastra ca sot si sotie (macar ne putem tine in brate). Sotul meu de ex, se trezeste la 7, iar eu cu Raul dupa 8, n-as suporta sa ne trezim toti 3 la 7 dupa ceasul care suna doar ca dormim impreuna.
Seara, la culcare, lui Raul ii pun povesti si TV (doar lumina) pe desene, el la max 11 doarme, iar noi stam la TV pana pe la 12-1 lejer. Abia dupa ce terminam cu tot programul lui de seara mai vorbim si noi ce s-a intamplat peste zi, daca am intra toti la 11 in pat aleluia comunicare, ca la cate sedinte are sotul meu abia schimbam 2 cuv de maxima urgenta.
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul