Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

asa ceva...

ieri ma laudam ca mi-e copilu ok..azi ce credeti? curge nasu..ragusit..fir=ar ca n-am avut pic de ceva sa-=i fac niste aerosoli la culcare. i-am dat niste nurofen, un homeovox mai devreme..

adela, tu pt laringita ai facut aerosoli si combinat, dexa cu adrenalina si ser?
eu numa ser si adrenalina am facut. as incerca maine 1 ml adren 1 ml dexa si 4 ml de ser. ti se pare ok?

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

noi avem rezultate bune cu ACC, dexa o fiola din fiecare si 10 ml ser. in aparat pun 4 ml din amestec, fac dimineata si seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Bianca, ce putin mai ai... nu-mi vine sa cred !
Noi suntem destul de bine. Maria mai merge doar luna asta la gradinita, apoi intra in vacanta. Va sta cu cine se poate, din pacate numai cu mine nu. :(( Zilele astea o inscriem si la o gradinita de stat.
A, si mi-a spus ca-si doreste un fratior. Cred eu ca pt masinute. :)) La gradinita jucaria preferata e un escavator mare. Sunt si eu tare curioasa ce va fi, chiar nu-mi doresc nimic anume, orice e perfect !
Dar chiar, ce o fi cu Lavi?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pussi, acc pt laringita? eu stiam ca e pt tuse.
e mai bine Stefan :)
amestecul il faci si il tii in ce? intr-o seringa?
dar nu va zic cat sunt de obosita...dupa numa juma de zi de stat cu copilu in casa si tratat...si e numa unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pussi, acc pt laringita? eu stiam ca e pt tuse.
e mai bine Stefan :)
amestecul il faci si il tii in ce? intr-o seringa?
dar nu va zic cat sunt de obosita...dupa numa juma de zi de stat cu copilu in casa si tratat...si e numa unu

... scuze... pt. tuse! In seringa de 20 tin compozitia pana seara si a doua zi fac alta!

ramo nu stiam ca exista astfel de teste!
vasari ce frumos trebuie sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

helllllllllllllloooooooooooooooo!!!

nobody??? unde sunteti fetelor???

Alina, cum mai esti? tot asa rau ti-e? sper sa nu dureze mult starea asta...

bianca, ai emotii?tin pumnii!!!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
victo....cum sa ai emotii de p-acum? hai mai...curaj!sanatate ii doresc lui stefan!
roxxy...acum am inceput si noi perotolul la indicatiile pediatrei,care ne-a indicat si cateva feluri de antiparazitare naturale(nici Anei nu i-a iesit niciodata desi i-am facut destul de des)......mersi de pont oricum....
ramonella...ce rezultate faine ati obtinut cu peritolul...asa ceva imi doresc si eu!succes in planurile tale!
vasari...da ...mai e atat de putin..si lucrurile asa s-au complicat in jurul meu ca-mi vine sa-mi iau campii...
eladea...precum ziceam si mai sus...nu emotii...nervi...
in ordinea lor lucrurile se petrec astfel...planul cu gradi pt. pregatirea Anei pana la venirea fratiorului...a clacat...fata e bolnava si de o saptamana nu a mai calcat pe la gradi...obosita maraita ...noaptea la fiecare aversa de tuse e in picioare si ma striga..ii vine flegma in gurita iar ea se sperie ca vomita...acum seara cand i-am zis ca maine o duc...caraiala maraiala....dar acolo, maine va fi nasol..
eu am cam racit...dureri difuze de cap, o nara infundata de 3 zile, gatul iritat (medicamentele permise in perioada asta =apa de ploaie)
;maternitatea unde urma sa nasc se inchide pt. igienizare si toata activitatea se muta in cealalta maternitate din oras....maine seara am programare la medic si vom vedea ce optiuni am/avem
si-acum seara aud ca nu mai au astia bani de indemnizatii si vor sa revina la 600 lei/luna...pai s-atunci?!cat stau acas cu copilul...ca si asa e criza...
deci stare de spirit...low......!si cand ma gandesc cate mai am de facut.....si nu reusesc sa ma adun...poate totusi maine voi fi mai ..pozitiva....
fetele....am plecat....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

ufff, vine vremea urata...deja e innorat si asa posomorat...

bianca, uffff, nasol...toate s-au adunat acum...imi pare tare rau..nu stiu cum sa te incurajez...dar lasa ca trec toate...fii optimista!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Off, mai Bianca asa de bine te inteleg. Cand eram gravi cu Maria numai necazuri am avut. Parca era un facut. Fruntea sus, trebuie sa-ti pastrezi puterile pt ca urmeaza o perioada mai grea dupa nasterea bebelusului (as vrea sa te mint ca va fi totul simplu, dar nu e asa).

referitor la indemnizatia de 6 milioane, daca se va intampla asa pe mine ma doboara chestia asta. Noi avem deja probleme financiare acum, dar sa trec pe 6 milioane ar fi dezastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

roxy te inteleg perfect. unde mai pui, ca noi suntem amandoi bugetari.deci pe langa scaderea sal.sotului de 25 la suta ar fi si scaderea veniturilor mele cu fffff mult..nu zic ca am castiga putin, numa ca suntem cu datorii contractate la banci, valuta creste si efectiv nu mai ramane mai nimic.
copilul nu l-am inscris la gradinita de stat, dar nici nu imi voi mai permite sa dau 10 mil pe gradinita privata.
eu m-am legat la cap cu nasterea la spital privat, habar n=-am cu ce o voi plati.
deci, bianca, tot pe acolo sunt si eu, debusolata complet.

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput