Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ramo, Ilana accepta laptele asta hipercaloric foarte bine, dar si eu il amestec cu Humana. Aseara am ramas fara si n-am gasit la farmacie (de fapt la farmacii!) asa ca i-am dat doar Humana. Ma crezi ca l-a baut mai greu si mai prost? Si eu m-am mirat...Se pare ca ei ii prieste :)
Eni, noi avem 92 cm si 10.800 kg Dar am renuntat sa mai masor, parol! Fata e bine, vesela, are energie cat pentru doi copii!! Si cel mai important, in ultima vreme (de cand m-am linistit eu la cap!) papa cu placere, chiar daca papa putin. Pentru mine asta conteaza mult mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pussi...a ramas pe 15 mai....mai e destul de putin ...adica de sambata intr-o saptamana....miercuri ne mai intalnim odata....sper sa nu fie nevoie de amanare....
eladea... ...tre sa intreb si eu medicul de treaba cu testicolele...ca nu-mi aduc aminte sa fi vb de ele...
g24hit...emotii ...inca nu...! de mancare nu ma intreba nimic...Ana a slabit aproape 1kg....de o saptamana intreaga nu mananca mai nimic...azi a baut 80 ml lapte si un pumn de pufarini
adelamaria...si Ana are 11 kg....
ies ..ca imi face tandari nervii....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bia ma bucur! Ti-am trimis un Pm despre Odobescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..bianca ce tare esti..auzi la ea n-are emotii...eu am de pe acum, cd ma gandesc ca mai sunt aprox 2 luni.
eni, incearca sa ii dai niste vitamine, poate de aceea nu mananca. eu i-am dat vreo spatamana cavit, cd imi facea figuri din astea, desi de regula el mananca relativ ok.
kile nu pot spune cate are, ca mi s-a stricat cantarul..dar nu vad sa aiba burtica sau bucute, deci pe la 12 se invarte.

eu in schimb is pe la + 11..daca nu mai bine deja, ca se pune aboslut tot. in rest destul de bine, nu am arsuri chiar grave..inca.
burta o mai pot cara, serviciul il voi parasi curand- mai merg adunate 8 zile luna asta si gata.

Stefan nu s-a mai imbolnavit de mult, Doamne multam..de prin martie, cd n-a fost chiar grav..obisnuita lui laringita..e dragastos cu burtica, incepe sa se joace si singurel, cu masinile si trenuletele.

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui g24hit

hello

sanatate puiutilor bolnaviori!

Andreea felicitari pt grasunelul din burtica!

Bianca au inceput emotiile?

Victo voi cum sunteti?

cu BB sunt probleme de lipseste?

Anco aveti niste poze superbe!

Ank vroiam sa te intreb daca stii ceva remedii pt raul de masina...

ENI si IULIA( 13.11.2007)

mai nu stiu nimic naturist sau homeopat pt asta...nu de alta dar nu ne-am confrumtat niciunul cu asa ceva...Doar Metroclopramidul stiu ca mai e de ajutor... dar .

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata.

Bia, Eni,la noi a avut un oarecare succes si siropul Biocin pt pofta de mancare. Eu m-am confruntat mai mult de jumatate de an cu absenta poftei de mancare la Matei. Ajunsese sa bea doar lapte (noroc ca-l bea si pe asta). I-am facut si un tratament preventiv cu Helmiflores (la Plafar se gaseste si este pt inlaturarea parazitilor intestinali) timp de 10 zile, desi nu mi-a iesit niciodata la analize ca ar avea vreun parazit. Oricum Matei a ramas un mofturos si nu mananaca nici pe departe ca alti copii de varsta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa ceva...

ieri ma laudam ca mi-e copilu ok..azi ce credeti? curge nasu..ragusit..fir=ar ca n-am avut pic de ceva sa-=i fac niste aerosoli la culcare. i-am dat niste nurofen, un homeovox mai devreme..

adela, tu pt laringita ai facut aerosoli si combinat, dexa cu adrenalina si ser?
eu numa ser si adrenalina am facut. as incerca maine 1 ml adren 1 ml dexa si 4 ml de ser. ti se pare ok?

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!haideti la o cafeluta!!!

Noi ne laudam cu 11500...Asta de vreo 3 saptamani de cand ii dau peritolul.A pus 500 g in 3 saptamani.Mai am putin din sticluta si gata,nu-i mai dau.

Andreea felicitari pentru grasunel!!!

Eu azi merg la o geneticiana,sa-mi spuna daca e cazul sa mai fac si alte analize.Sa vedem ce zice...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Neata!!!haideti la o cafeluta!!!

Noi ne laudam cu 11500...Asta de vreo 3 saptamani de cand ii dau peritolul.A pus 500 g in 3 saptamani.Mai am putin din sticluta si gata,nu-i mai dau.

Andreea felicitari pentru grasunel!!!

Eu azi merg la o geneticiana,sa-mi spuna daca e cazul sa mai fac si alte analize.Sa vedem ce zice...

Ramo, ...

si tin pumnii...apropo, te-am visat intr-o noapte...ne ziceai ca esti gravida... era f real visul...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si eu am visat intr-o noapte ca mi-a iesit testul pozitiv.Dar mai avem de asteptat 3 luni.In iulie mergem oricum la mare,poate acolo...cine stie...Sunt optimista...Deja mi-am comandat de la cineva un test dinala de sarcina care iti spune in saptamana 10 ce este,baiat sau fetita.

Mergi la inceput