Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si ai mei sunt mucosi..amandoi ... nas infundat care azi vad ca si-a dat drumul s curgeee...Maraiti amandoi..... Raul a fost si ragusit dar si-a revenit repede de la miere=propolis = picaturi de lamaie ..
Ma duc sa culc una bucata fata ..maraita.
Imi vine sa imi plang de mila singuraaaaaaaaaa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
da' pretioase mai suntem zilele astea....
ank......te inteleg...la mine copila nah' cae copil...dar sotul...sotul
azi am avut zi de curatenie(ordine nu am reusit sa fac)...poate maine...sunt franta....fug si eu in patut...
o noapte buna va doresc!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

roxxy, ank sus capul si multa rabdare! Sunt normale starile voastre....dar o sa depasiti faza! Eu mai noi sunt calma in primele 4-5 zile de boala ... apoi, si pe fondul oboselii cedez... si din pacate tati e paratraznet... asa as vrea sa ma schimb! Sanatate puiutilor!
bia cand nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
fetelor capul sus ca nu mai e mult si se fac ei mari ...asa mi-a zis mama

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uauuuu,Ancaaaa,ce poze faineee!!!Super frumoasa Maria!Si imi place mult poza cu palaria si evantaiul.Trebuie sa faci una mare si s-o pui in rama.

Ade mie pediatra mi-a zis ca se da maxim 6 luni...acuma nu stiu ce sa zic.Cred ca ii dau vreo luna.Am gasit si eu laptele la Sensiblu.Ei nu-i place numai daca il combin cu Humana.Am facut gresala sa i-l dau prima data neamestecat...parca nu aveam atata experienta cu laptele......si desi are un gust fff bun fata de altele,imi zice...ce lapte ii asta????

Am vazut si poze cu Fratello si Eric.Pupam baietii!

Aseara la noi a tunat si a fulgerat...sotul a ridicat perdeaua sa vada daca nu ploua pe langa geam...Bea a vrut sa vada si ea...si atunci a fulgerat...si Bea zice...De ce face poza???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tare Bea! al meu s=a tot smiorcait si m/a pus sa stau lg el..am vrut sa ii arat ce se intampla afara, dar n-a vrut..ca sa trag jaluzeaua inapoi. de fulgere se speria si el.al meu e tare sperios..

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

Bianca, Anka..sanatate puilor...ce nasol pt voi...Anka, tu cu 2...Bianca, vorba aia, acu naste...

si noi ne-am uitat ieri cum fulgera...Eric era fascinat...i-am zis ca fulgerul e o lumina puternica, care dureaza cateva secunde apoi vine tunetul..era asa haios cum repeta ca papagalul tot ce-i ziceam...

azi am fost la control la gine, Filip creste, creste...are 2200 gr... cica ar fi mai mare cu o saptamana dupa masuratori...acu ma rog sa nu fie prea barosan si sper sa vina peste 5-6 sapt...

colul de 5 cm...placenta ok,lichidul amniotic la fel... si ce e mai important e ca testiculele au coborat in scort...asa ca nu ma mai stresez...

va pup!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

sanatate puiutilor bolnaviori!

Andreea felicitari pt grasunelul din burtica!

Bianca au inceput emotiile?

Victo voi cum sunteti?

cu BB sunt probleme de lipseste?

Anco aveti niste poze superbe!

Ank vroiam sa te intreb daca stii ceva remedii pt raul de masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

vroiam sa va intreb cum mai stati cu kg si mancarica la puiuti...ca Iulia de vreo 2-3 sapt mananca atat de rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

va pupam
Victo- ai dreptate tu...pai sa stea cu mine, ce sa-i fac?...
poze cu mine de la coafor, offf...vai de aparatul meu...de cand lucrez cu un aparat de imprumut de care nu sunt deloc multumita, nici nu imi vine sa fac poze...sa vad daca am ceva, sa pun cu noua frizura...

fetelor, am luat aparatul SALIN si simt nevoia sa ii fac mare reclama, reespiram f bine noaptea, fara nas uscat, fara muci, sper sa o ajute pe A, mie mi se pare f bun! am dat 15o pe cel pt o camera cu rezerva pt 6 luni, asa ca nu mai trebuie sa mergem la salina!!!!!

Mergi la inceput