Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Se pare ca vor impozita cei 85% cu alti 15%. Macar de-ar fi asa...
Mie mi-e groaza de ce patesc pensionarii, de cele 200 de spitale care se spune ca se vor inchide. Eu pt ei as iesi in strada. :(

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Se pare ca vor impozita cei 85% cu alti 15%. Macar de-ar fi asa...
Mie mi-e groaza de ce patesc pensionarii, de cele 200 de spitale care se spune ca se vor inchide. Eu pt ei as iesi in strada. :(

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Da, si mie imi pare rau de bietii oameni. Of, unde s-a ajuns.

Eu nu am mai avut timp de nimic, am intrat de curand in prenatal si am avut multe de rezolvat.
Vroiam sa va intreb ceva. Diana a racit din nou acum 2 saptamani ( a doua de cand e la gradi) si la exudatul nazal i-a iesit "Streptococcus pneumoniae ". Rezultatul si antibiograma mi-au venit astazi, prea tarziu pentru a mai face ceva. Acum ea e bine, ok, nu curge nasul, nu tuseste. Nu i-am dat antibiotic desi analizele de sange indicau infectie bacteriana, imi facuse si febra.
Nu i-am dat pentru ca nu mi-a placut balbaiala doctoritei :"Ii dam acum un antibiotic si cand vine rezultatul de la exudat, in cazul in care apare ceva, schimbam" Asta ar fi insemnat ca timp de o saptamana sa fi pe mers pe un antibiotic care nu garanta sensibilitatea stafilococului.
Am avut emotii, era prima data cand iesea infectie bacteriana in analizele de sange dar am preferat monitorizare la 2 zile si in caz de agravare bagat antibioticul recomandat. Din fericire evolutia a fost una favorabila si imediata, prin urmare nu a mai fost nevoie de antibiotic.
Ce experienta aveti cu pneumococii astia ? Banuiesc ca la urmatoarea activare a lui ar trebui sa-i dau antibioticul la care e sensibil ca sa scapam definitiv de el. Imediat ce scapam, sa-i fac Prevenarul sau se poate si inainte ?
Vreau sa iau masuri cu inamicul chiar daca acum am scapat ieftin. Mi-e teama ca ea avand astm, cu un astfel de streptococ e mai predispusa la pnenumonie bacteriana.

Bianca mai ai foarte putin, nastere usoara si bebe sanatos !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 35+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaa!
Ana inca doarme...si mi-e mila sa o trezesc pt. gardi....
aseara m-am intalnit cu dr...a ramas pe data de 17 mai...dimineata devreme....la cealalta maternitate din Timi...sper sa fie ok...copilasul meu , la fel ca Ana , are undeva in jur de 3 kg...ma asteptam sa fie mai maricel...nah, asta e....voi face peridurala...
eu tot cu nas infundat, dezamagita de modificarea datei...ar fi fost perfect in 15....dar o sa depasesc momentul asta,nu?atunci cand imi voi tine copilasul in brate ....
softurela...da, acum chiar ca mai e putin....multumim de urari....sanatate multa micutei tale...!
ma duc sa pregatesc micul dejun....iar vom intarzia la gradi...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...4 zileluuungi

Mergi la inceput

rectificare semantura...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...4 zile luuungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

4 zile??????????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Bianca, putem incepe sa iti uram deja recuperarea usoara :)..lasa, ca e bine sa mai stea bb la caldurica inca 2 zile. se face si mai fortos. vei avea 39 sapt?

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

rectificare semantura...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...4 zile luuungi

uauuuuuu, Bianca...deja am emotii...pentru mine ar fi mai stresant daca as stii ca pe data 'x' trebuie sa merg sa nasc...

dar toate trec, vorba aia..cand il ai in brate...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

victo...da...39 de saptamani
ancadragoman...4 zile....mai am de cumparat servetele umede/ceva sampon pt. copil ...in rest sper sa am de toate...inca nu am facut bagaj...
eladea...pt. mine e ff stresant faptul ca nu e asa cum am stabilit initial....eram pregatita psihologic pt. sambata...iar acum...aaamanareee....la naiba!sa-mi fie invatatura de minte...ca socoteala de acas de cele mai multe ori nu se potriveste cu cea din targ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, vin cu o rugaminte...daca puteti si doriti, bineinteles...

ne-am inscris la un concurs si avem nevoie de voturi zilnice...sigur, in masura in care puteti si va amintiti..

va multumim tuturor anticipat!

ne puteti vota aici:

http://www.cordcenter.ro/gallery/image/957.html

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

BIANCA pentru tine . ca poate nu reusesc sa mai trec pe aici pana atunci. bebe sanatos si mami cu mult laptic.

ANDREEA votat!

Mergi la inceput