Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

In afara de iesirea asta care a fost o exceptie.. Incerc sa imi tin nervii in frau... cu cei 2 tot mai pusi pe pozne

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Adela si Maria ma intreba daca poate sa calce pe iarba ,sambata cand am fost la peste
Anco te-ai destrabalat?Cu cine ai fost tu teleleica cand omul in fusta nu e acasa?A???

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Noi am fost la munte,la cabana.La Bea i-a placut tare mult.Punea mana pe toate ganganiile.Asta apropo de ce spunea Ellis.

Bianca ai incercat sa-i dai peritol???Stiu ca nu e prea indicat,dar cand n-ai ce face,musai.Eu ii dau in fiecare seara cate 4,5 ml si papa fata mea de numa.Intr-o saptamana a pus 300 g.

Andreea f bine ca nasti acolo.Chiar ca te cutremuri cand vezi atatea.Eu am vazut acuma in februarie,cand am fost la chiuretaj.Te puneau pe masa aceea,si nu schimbau cearceaful...si erau ca pe banda rulanta acolo...apoi te duceau in salon dezbracata,si te puneau in acelasi pat pe care inainte a fost alta femeie.Apai cum sa nu te trezesti cu tot felul de minuni???Offff...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata gagici!

ce fac fetele? cum v-ati distrat in weekend? mici, bere, gratarele? sau?

si noi am iesit, a fost super...vreme excelenta...Eric a fost rupt...ieri n-a vrut sa doarma la pranz, nu se lasa dus de la joaca cu copiii...asa ca aseara al 6.45 a adormit pe masina la intoarcere...pana azi de dimi la 7.45....ca niciodata...

Anko...fain ca ai iesit in club...si ca te-ai si distrat... cu cine ai lasat copiii?

Ramo...zici ca Bea papa mai bine dupa Peritol? hmm..nu i-am dat niciodata lui Eric...la cate am auzit despre el...pe ce durata faci tratamentul?

restul fetelor...ia treceti la raport...si vrem pozici...

noi avem cateva...pt cine vrea sa ne vada...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Mai2010#5466731138460828530

sa aveti o saptamana minunata! pup!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea f tari pozele si "fetita" ta este frumoasa foc

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Pai ..am chemato pe mama la mine sa stea cu ei... cat am fost eu teleleu ..Ancooo omul cu fusta stia...ca nu am plecat asa de capul meu.....Ca numai asa ateriza fortat de la Londra in fata clubului...

Apropo de ieri am inceput sa stam fara scutec... si ieri sa lasat cu 4 pisu pe noi afara si in casa .
Azi.. deja mi-a cerut olita ..Nu mi-a venit sa cred ..Si moaca cea mica trage si ea de olita sa stea si ea... Ar fi super sa scap de scutece dintr-un foc

Poze pitici

Mergi la inceput

Aaa...si daca tot ne pregatim sa fim baieti mari...azi noapte sa culcat si fara suzeta... din propria initiativa ..Asta fara pacaleli ...si cu ea pe langa el ... Doar ideea ca e mare si el ..ca X..Y ..z

Poze pitici

Mergi la inceput

Bravooooo Raul ...
Pai pune fata pe olita poate chiar scapi

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

poze cu burta avem si noi

http://community.webshots.com/user/victo30

din pacate nu ma pricep sa le dau si nume..e una in care vedeti cum arata "bucataria" paralela a lui Stefan..si nu care cumva s aii mut oalele de acolo..poze din wk de la Sapanta, cu burta f f recenta :)

in rest suntem bine, fara raceli, in deplasari mananca copilul meu de sparge :)

eu greoaie si grasuta, dar nu ma impacieentez. astept cu nerabdare concediul, sa vad dc mai apuc finalul lui mai la serv sau nu. ma duc pana in 15 apoi am dreptul la prenatal.

BB n-ai mai zis nimic de test!!!!!

cred ca e timpul sa lasam si noi scutecul, il simt pe Stefan pregatit.in wk a facut f mult la wc, doar caca in scutec. sa vb la gradi, sa fac rost de multi nadragi si sa demaram.

ramo, asa e cu clinica de stat. si eu am ramas marcata de lipsa curateniei de cd am nascut cu Stefan, vorba ta, nu schimbau cearsafurile..vai de masa aia pe care ne controlau..groaznic.plus atitudinea..ca am stat mai mult cu o infirmiera decat cu moasa sau drita.:( si cu cateterul de la epidurala inca vreo zi in spate, ca nu avea chef frate sa vina asistenta s ami-l scoata..cica vin vin..si nu mai venea veci... asa ca si eu am duc la gynia, mi-e mila de banii aia, dar ce sa fac. dc am avut noroc si am scapat o data, amandoi fara infectii si alte prostii, acum nu mai risc, dc cu efort financiar pot totusi cum-necum sa fac asta.
iar risc de nastere prematura zic eu ca nu am, ca am ajuns deja la 30 de sapt si inca suntem ok.

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna!
salutare ank....ce destrabalare! foooarte tare...!meritam si noi o iesire din cand in cand....ca nu se rupe nimic...
felicitari micutilor pt. progrese...DD tine-le naravu'si sa vrea tot fara suzeta si numai la olita!
ramonella...nu i-am dat peritol..nu stiu ce e ala...dar ma interesez...fetei nu i l-a recomandat niciodata nimeni...doar vitamine...care nu le prea bea...multumesc de pont ...o sa vb cu doctorita
eladea...o burticica draguta ...iar baietul tau? superrr!
victo...sunteti tare draguti ...amandoi...lasa baiatul sa bucatareasca...cine stie ce-i rezerva viitorul!
eu voi naste la spital e stat...in conditii de spital....nu e rau...dar nici bine nu e....dar nu ma tem de infectii ...nu e cazul ...nu am auzit nimic....o sa-mi duc de acas perina...servetele de domestos, paturici absorbante....prosoapel, castronel, paharel...va fi bine....prima zi e mai grea....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 36+

Mergi la inceput