Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Victo am vazut burtan si copil frumos
Bianca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RAMO - nu toti copiii sunt curajosi ca Bea...culmea e, ca A nu avea nicio treaba, si ea pipaia furnicile si gandacii in parc, sau la bunici, dar cred ca era si de alint sau de oboseala, o mai urmaresc; stiu , insa, ca ii e teama sa nu o lasam singura intr-o camera, sa nu inchidem usile, adica la toilet e cel mai nasol, ca nu ne lasa nici in momentele cheie...uneori, al meu e obligat sa incuie usa, chiar si in zbieretele ei...ca nu poate omul sa isi faca dush...

ANDREEA - si A i s-a recomandat peritol, dar ea si-a revenit bine; daca as fi in situatia ta, eu as incerca o perioada;

si noi am fost la gratare, nu am poze deloc, am uitat aparatul de imprumut...

ANK - pai asta cu scutecul ar fi o realizare, 2 dintr-o impuscatura...super! insa vezi tu noaptea ce ti-or mai face...ref la asta...macar o data pe sapt la noi se intampla accidentul minunat...azi noapte la 12.30 am pus-o la oala si nu a facut, la 1.30 era uda toata si cerea oala

ANDREEA - tare frumos iti sta cu burtica! sa fii sanatoasa! Eric, ca intotdeauna, frumos, voios!

PAULA - Doamne Ajuta sa fiti bine, asa cum iti doresti! am vazut pozicile, sunteti frumosi, burtica mare, uau ce mai trece timpul! mai aveti un picut!

Mergi la inceput

Adelo pai ce cauti maica in baie cu usa inchisa ?A?
Avem poze de pe 1 mai http://community.webshots.com/album/577533832GrIiyr

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim, multumim de vizionare
Vai si Stefan e dezastru la capitolul frici.Ieri tot era traumatizat din cauza unei muste. a venit fugind din camera, sa merg sa vad..a stat bietu cocotat pe canapea in sufragerie pana cd cica..am reusit eu sa o dau afara. uratania s-a pitit pe undeva, ca abia dim. am prins-o in baie si am kilarit-o. :)

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Am venit si eu sa ma laud. Am scapat de pampersul de zi dupa numai o zi. Adica afara ii mai pun inca, dar la somnicul de la pranz nu-i mai pun. Nu am avut niciun fel de accident in cele 6 zile de cand facem la olita. Pur si simplu mi se pare un vis. A inteles din primul moment ca e mare si ca doar Maria mai face in pampers, iar afara primeste cu imprumut pampersi de la Maria (ideea e ca de obicei vine uscati de afara).Acum vreo 2 luni cand l-am pus pe olita a refuzat total si nu accepta nici macar sa se aseze putin pe ea. Nu l-am stresat deloc. Am ascuns-o si am scos-o iar acum 6 zile.

O alta reusita: de vreo saptamana a inceput si el sa intrebe cate in luna si in stele: de ce merge masina, de ce e semaforul verde si nu rosu etc.

Maria s-a ridicat si ea in picioare acum vreo 2 sapt, direct la mobila.

Si uite asa isi lauda cioara puii. Revin sa va intreb de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ramo, eu am fost cu Nana la nutritionist si mi-a spus ca nu se da mai mult de 2 saptamani. Probabil stii si tu, dar am zis ca daca tot am trecut pe aici...
Eu am ales sa nu-i dau, nici nu mi-a fost recomandat, ci doar mentionat. In schimb ni s-a recomandat un lapte hipercaloric - Nutren Junior. Nu-s eu incantata pentru ca e de la Nestle, dar i-l dau. L-a acceptat din prima (bine, inlocuind treptat cate o masura din laptele Humana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii

in cat timp isi fac efectul aerosolii cu ACC si DEXA? sau de la a catea sedinta???

bia eu zic sa ramai pe data de 14, daca asa vrea

Mergi la inceput

si cateva poze de la sedinta foto http://entertainment.webshots.com/photo/2720129830101626593tDYCAm

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

E absolut superba printesa ta. Pozele sunt dementiale. Nici nu vreau sa ma gandesc cat au costat.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

si cateva poze de la sedinta foto http://entertainment.webshots.com/photo/2720129830101626593tDYCAm

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
inca nu m-au luat emotiile, dar le prevad curand...oricum, ma bucur ca macar de bagajul de spital nu-mi fac griji...nu trebuie sa duc nimic nimic cu mine...

Deci, n-ai nascut inca.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput