Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Victo am vazut burtan si copil frumos
Bianca 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ellis spune:
RAMO - nu toti copiii sunt curajosi ca Bea
...culmea e, ca A nu avea nicio treaba, si ea pipaia furnicile si gandacii in parc, sau la bunici, dar cred ca era si de alint sau de oboseala, o mai urmaresc; stiu , insa, ca ii e teama sa nu o lasam singura intr-o camera, sa nu inchidem usile, adica la toilet e cel mai nasol, ca nu ne lasa nici in momentele cheie
...uneori, al meu e obligat sa incuie usa, chiar si in zbieretele ei...ca nu poate omul sa isi faca dush...
ANDREEA - si A i s-a recomandat peritol, dar ea si-a revenit bine; daca as fi in situatia ta, eu as incerca o perioada;
si noi am fost la gratare, nu am poze deloc, am uitat aparatul de imprumut...
ANK - pai asta cu scutecul ar fi o realizare, 2 dintr-o impuscatura...super! insa vezi tu noaptea ce ti-or mai face
...ref la asta...macar o data pe sapt la noi se intampla accidentul minunat...azi noapte la 12.30 am pus-o la oala si nu a facut, la 1.30 era uda toata si cerea oala
ANDREEA - tare frumos iti sta cu burtica! sa fii sanatoasa! Eric, ca intotdeauna, frumos, voios!
PAULA - Doamne Ajuta sa fiti bine, asa cum iti doresti! am vazut pozicile, sunteti frumosi, burtica mare, uau ce mai trece timpul! mai aveti un picut!
ancadragoman spune:
Adelo pai ce cauti maica in baie cu usa inchisa ?A?![]()
Avem poze de pe 1 mai http://community.webshots.com/album/577533832GrIiyr
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Victo spune:
multumim, multumim de vizionare
Vai si Stefan e dezastru la capitolul frici.Ieri tot era traumatizat din cauza unei muste. a venit fugind din camera, sa merg sa vad..a stat bietu cocotat pe canapea in sufragerie pana cd cica..am reusit eu sa o dau afara. uratania s-a pitit pe undeva, ca abia dim. am prins-o in baie si am kilarit-o. :)
Paula
cu
Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Salutare!
Am venit si eu sa ma laud. Am scapat de pampersul de zi dupa numai o zi. Adica afara ii mai pun inca, dar la somnicul de la pranz nu-i mai pun. Nu am avut niciun fel de accident in cele 6 zile de cand facem la olita. Pur si simplu mi se pare un vis. A inteles din primul moment ca e mare si ca doar Maria mai face in pampers, iar afara primeste cu imprumut pampersi de la Maria (ideea e ca de obicei vine uscati de afara).Acum vreo 2 luni cand l-am pus pe olita a refuzat total si nu accepta nici macar sa se aseze putin pe ea. Nu l-am stresat deloc. Am ascuns-o si am scos-o iar acum 6 zile.
O alta reusita: de vreo saptamana a inceput si el sa intrebe cate in luna si in stele: de ce merge masina, de ce e semaforul verde si nu rosu etc.
Maria s-a ridicat si ea in picioare acum vreo 2 sapt, direct la mobila.
Si uite asa isi lauda cioara puii. Revin sa va intreb de sanatate.
adelamaria spune:
Ramo, eu am fost cu Nana la nutritionist si mi-a spus ca nu se da mai mult de 2 saptamani. Probabil stii si tu, dar am zis ca daca tot am trecut pe aici...![]()
Eu am ales sa nu-i dau, nici nu mi-a fost recomandat, ci doar mentionat. In schimb ni s-a recomandat un lapte hipercaloric - Nutren Junior. Nu-s eu incantata pentru ca e de la Nestle, dar i-l dau. L-a acceptat din prima (bine, inlocuind treptat cate o masura din laptele Humana).
pussi spune:
salutiiiiii
in cat timp isi fac efectul aerosolii cu ACC si DEXA? sau de la a catea sedinta???
bia eu zic sa ramai pe data de 14, daca asa vrea
ancadragoman spune:
si cateva poze de la sedinta foto http://entertainment.webshots.com/photo/2720129830101626593tDYCAm
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Roxxy80 spune:
E absolut superba printesa ta. Pozele sunt dementiale. Nici nu vreau sa ma gandesc cat au costat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman si cateva poze de la sedinta foto http://entertainment.webshots.com/photo/2720129830101626593tDYCAm anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 inca nu m-au luat emotiile, dar le prevad curand...oricum, ma bucur ca macar de bagajul de spital nu-mi fac griji...nu trebuie sa duc nimic nimic cu mine... |
Deci, n-ai nascut inca.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...