Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Buna ziua! ne primiti si pe noi? suntem din aceeasi rasa de nov.2007

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cu mare placere. Povesteste-ne despre pui mic, despre tine. Suntem dornice sa marim gasca.

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

Buna ziua! ne primiti si pe noi? suntem din aceeasi rasa de nov.2007

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Bianca: FELICITARI! Sa fiti sanatosi amandoi, tu si bebe LUCA, sa veniti acasa cu bine!

Mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BIANCA SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PISELLINO!! SA-TI TRAIASCA ROBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

PUSSI: LA MULTI ANI, PENTRU ENI(ELENA)! Multa sanatate pentru amandoua fetitele!

La multi ani pentru toti cei ce isi serbeaza ziua de nume!
De citit v-am mai citit, din umbra cum se spune, am avut niste probleme(medicale) sper sa fie bine in continuare, nimic grav, dar astept si alte rezultate saptamana viitoare si nu am mai avut starea necesara sa mai intru... Bianca este bine, suntem inca la faza de a renunta la pampers, nu prea vrea sa stea pe olita, si daca o conving sa dau jos pampersul si sa o pun sta cateva minute si se ridica si imi spune ca "NU E" ca nu face nimic, ca nu mai sta. Poate vom reusi...
Va doresc un weekend placut si o vreme frumoasa!

Mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

RGE, vroiam sa-ti spun ca ma bucur din suflet ca ai revenit printre noi. Eu chiar ti-am dus dorul. Mi-esti tare draga si tu si ursuletul tau .

Mergi la inceput

MULTUMESC MULT ROX si voi imi sunteti tare dragi..noi dupa ce am renovat anul trecut nu am mai reusit sa imi iau si laptop si de acasa inca nu pot intra trebuie sa vin la ai mei ca sa pot intra pe net si o fac destul de rar pentru ca ursuletul cand da de bunici nu vrea sa mai plece si face si numai dracii..ca .de..are cine sa-i ia apararea...in rest nu prea am mai scris pentru ca de multe ori asa cum spunea si Lavinia chiar nu am ce sa scriu si mi se pare aiurea sa ma bag doar asa sa ma aflu in treaba...nu pot sa spun ca va invidiez ca ar fi un mare pacat, va apreciez enorm de mult pe mamaicile de bebe2, bravo voua ..de abia astept si la noi sa se aseze lucrurile si poate ne mai da si noua Dumnezeu un bebe..cum o vrea EL...

Mergi la inceput

..eu ma retrag ..va urez un final de saptamana superb, alaturi de cei dragi si de bulgarasii iubiti..va pupam..sa auzim numai de bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

deci, sa va dau datele de prima pagina
08 noiembrie ROBERTO GABRIELE 39 sapt,2.750 kg, 48 cm, scor apgar 6, cezariana CATALINA 04.10.1985
sper ca am scris toate datele
scriu mai multe dupa ce-mi intru in meserie, inca nu ne cunoastem

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput