Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxxy, ma bucur pt voi...doar ca eu nicicum n-o sa reusesc sa-i scot laptele de dimi si seara...prima data cand deschide ochii el cere lapte...in plus, cel putin dimi ii dau doar lapte de vaca, deci nu praf...si cam 200-250 ml...deci nu exagerat de mult...cu toate astea, pe la 11 abia ciuguleste ceva...

azi am inceput sa-i dau un siropel naturist...Apetite Junior...sa vedem ce branza vom face...

va pup! weekend frumos dragelor!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip, dupa 10 iunie poti sa vii linistit, noi te asteptam...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaaa fetelee...suntem acas de ieri...noaptea rezonabila cu treziri la 3 ore....somn linistit....foarte greu am culcat-o pe Ana care era coplesita de Luca si vroia sa se culce cu el...
ragade am...asa ca ,copilul bea ce pompez ...cand ma doare prea tare nu mai pompez si ii dau lapte praf....
refuz sa ma gandesc iar la beneficiile laptelui de mama ca ma ia cu depresie si chiar nu vreau sa mai traiesc clipe ca si cu Ana....eram, la un mom dat coplesita de sentimente de vinovatie ....ca eu nu pot sa-i dau san si altele cat de bine se descurca si indura si ragade sangerande....iar eu nu sunt destul de puternica sa fac la fel....
hai ca o las asa...astea sunt discutii din trecut pt. cele mai multe dintre voi....
ma duc sa ma intind putin ....profit de faptul ca am trimis-o pe Ana sa-mi cumpere prajitura.....ca de altfel...
bb...am vazut mesajul cu nr. de tel....dar printre scancete de copilasi si furia laptelui....ma intelegi,nu?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...2 zile luuungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bianca, ma bucur ca ati ajuns acasa. Imi pare rau de probleme. Multa putere si fii optimista ! (Pe mine m-a ajutat garmastanul, mult timp am alaptat cu el.) Abia astept sa vad poze cu voi !
Aseara am ajuns la urgente pt probleme cu inima, printre altele am facut si eco si pt prima data bb nu dormea, era foarte activ. Era bine. Maria, in schimb, cand am plecat mi-a spus plangand "mami, nu pleca, te iubesc". M-a terminat... S-au impacientat dr de pe salvare sa nu o mai ridic in brate, dar cum sa nu fac asta... Cand m-am intors adormise.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna dimineata.

BIANCA - bine ati venit acasa, sa aveti parte de liniste, sa nu te cuprinda depresiile, multa, multa sanatate!

ALINA - tare rau imi pare pt problemele tale cu inima; esti bine acum???

nu am citit nimic din urma, merg acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Biancaaaaaaaa!!!! Bun venit acasa!!!! imi pare rau de pb cu sanii, si mie mi-e tare groaza de faza asta, pe care si eu am experimentat-o f devreme cu Eric...ma rog ca macar acum sa fie mai bine..daca nu, vorba ta... fac tot ce pot, dar daca durerile si sangerarile sunt insuportabile, n-am de ales..

Alina,d raga mea...ufff, imi are rau de pb tale...sper ca esti mai bine...draga de Maria..si eu ma tem de astfel de momente...de despartire si frustrare si durere sufleteasca...acu vorbesc si hormonii, dar oricum eu sunt o fire f sensibila...m-ar apuca plansul instant...

va pup! iesim! e cald si soare! de cand astept asta!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Noi suntem bine, in sensul ca A tuseste mult mai putin, dar tot f tare si productiv; debutase o viroza cu febra mare 39.3 noaptea si tuse productiva; nu am mai fost la gradi, insa in wk am fost la tara ca am avut parastas de 6 sapt; sper sa isi revina A zilele astea astea, ca joi trb sa o duc la gradi, ca pleaca sotul in Turcia.

VALI - va mai asteptam cu vesti, imi pare rau de treaba cu gradi...ca si eu am mari emotii in privinta asta, acum vine vara, va sta cu noi acasa vreo luna, cat am eu concediu, apoi iar la gradi...

ANCA - m-am indragostit din nou de Maria ta, asa frumos a stat ea la pozat, e superba!

mai, a mea laptele il bea din cana cu pai si nici nu vreau sa schimb nimic, ca sa il bea mereu pe tot, in rest, foloseste canite normale;

Multumesc de urarile pt ziua de nume, spun si eu LA multi ani tuturor ce s-au sarbatorit, sanatate si noroc!

va pupam cu drag! fug sa pregatesc mancarea pt puica mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, ati fost si voi racite? Imi pare rau... Si Maria a mai facut o bronsita acum, dar fara febra sau altceva, in conditiile in care e sub tratament continuu si nu ar mai trebui sa faca nimic. S-au plimbat mult pe Herastrau cu kaiacul, ea si Bogdan, si a stat numai cu manutele in apa. Acum are vesta de salvare pe masura si isi permite. Dar a racit...
Eu ma simt ok, doar f obosita, am stat numai in casa si m-am odihnit, dar tot epuizata ma simt. Mi-e groaza de mers maine la job, insa deja mi-am luat multe zile de concediu medical pentru Maria si cine stie cand mai am nevoie.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

daca tot am pus poze noi, vi le pun si voua

ultimele sunt la 33 de sapt.
http://family.webshots.com/photo/2476040190102838148rBeoRM

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa da http://family.webshots.com/photo/2549924690102838148snoXYf
Paturile sunt mortale

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ancuto, ia fa matale capitol nou :) ca imediat iti trimit burat mea sa o cari matale
Bianca ne-a tras in piept nu ne-a pus poze cu burtoi...

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput