Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 22
vali_delide spune:
'Neata!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Incerc sa revin mai tarziu!
Pupici!
pussi spune:
buna dimineata
Bun venit pe lume Luca!!! Felicitari mamica Bianca!
La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua numelui!
La multi ani draga mea Eni
cu pampi ... noi stam asa: Eni are desi se cam cere si la pisu si la kk, astept sa se incalzeasca. Ana nu mai are deloc, indiferent cat bea seara tot nu face pe ea noaptea. S-a intamplat odata sa se trezeasca inaintea mea si sa mearga singura la baie ...
cu laptele din biberon, la Eni nu renuntam.. ca placerea e inca suptul din sticla... Ana bea putin, din cana si cu paiul... dar nu ar bea nici cu biberonul.
In alta ordine de idei, am trecut si noi pe homeopate...
wk placut! Noi plecam la bunici!
Victo spune:
pussi, tu ai trecut pe homeopate sau fetele? prietena mea de care iti ziceam cu infectai urinara de o vreme e numa pe homeopate. zice ea ca desi mai are usturimi, totusi urina a iesit sterila.
cat de diferite pot fi fetitele tale!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
ieri am fost la eco si l-am vazut pe gragarita mic. mi se pare deja ca semana cu fra-su' :) are 2 kile, e pozitionat cu capu in jos..acuma sa mai stea acolo pana la 1 iulie cel putin .
eu mai merg la serviciu pana la 1 iunie si apoi gata. raman numa de serviciu la mancare si atat :)
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
bb_yasmi spune:
hellooo
irina, o sa iti trimit Pm cu noul meu nr. 
anca felicitari mariei. eu inca nici nu m-am gandit sa ii scot bibe , mai ales ca il foloseste doar dimi si seara.
cat despre pampers...na' sa ne laudam nitel..
iasmi nu mai are pampers nici ziua nici noaptea de la 1 an si 8 luni. eu am mers pe principiul cand ii scot pampersul il scot de tot.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
vali, esti ok acum?? spuneai ultima data ca ai ceva probleme... 
irinush, multa sanatate . ce frumoasa excurcie au avut gemenashii!! 
ank tragi chiulul???
de bianca nu mai stie nimeni nimic?? eu i-am dat un mesaj ieri dar probabil nu are timp sa raspunda. nu am vrut sa o deranjez cu tel.
amy,lala, adina, cami,adra bell, dany26, flory, ramonela, ecaterina, darleena, sherry, mihuta,jasmin, roxxy, dany2007,stefania, iuliana...ce mai faceti???
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
Roxxy80 spune:
BB, aici sunt
.
Ma laud si noi: avem 3 saptamani de cand am scos pampersul de zi si 4 zile de cand l-am scos pe cel de noapte (pe acesta intentionam sa i-l las mult si bine dar el refuza categoric sa-i mai punem pampers). Pot sa va spun ca de cand i-am scos pampersul nu am avut nici un accident (gen udat mocheta). Pur si simplu a fost pregatit. intr-o singura zi l-am scos pe cel de zi. Asa ca ma felicit ca nu l-am stresat pana acum absolut deloc si ca am nimerit exact momentul potrivit.
Despre mine va pot spune ca sunt cam epuizata. Maria este un baietel cu pasarica
. face numai prostioare, este intr-o continua miscare, o intereseaza numai jucariile pe care le are Matei in maini
.Ies numai certuri. Sunt tare, tare scumpi, dar cateodata imi vine sa-mi iau campii
. Acum de exemplu matei o imita pe Maria (amandoi ling geamul de la usa de la usa de la balcon).
RGE spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua de nume astazi!!MULTA SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII!!

Am citit ca vorbeati despre pampersi...noi nu am renuntat la pampersi am incercat de cateva ori sa explic ce si cum..ne-am cumparat si chilotei cu Thomas sau Cars dar nu tine
..Ionut al meu a zis clar si categoric..MAMI NU! asa ca am renuntat ..am zis ca o sa vina cumva de la sine si chiar nu vreau sa ma stresez..fiecare copil cu ritmul lui, nici nu vreau sa-i impun sau sa-i fac din asta o frica ca va fi certat daca se scapa sau mai stiu eu ce temeri au ei in cap..la biberoane am renuntat de la un an jumate, Ionut bea din pahar sau cana, mananca singur , inclusiv ciorbica..si cam atat
, in rest multe prostioare ca deh..e copil, scorpion...si baiat
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR DIN VIATA VOASTRA!
roxxy, ce dulci sunt puii tai...te cred ca ti-e greu, mai ales ca esti mai mult singurica cu ei...uf...
nici noi n-am renuntat la pampi...nu vrea la olita/wc de nici nu fel...ma anunta cand face kk/pipi dar atat...daca vreau sa-l pun la olita face scandal...asa ca-l mai las, paote se hotaraste...dar nu mai tarziu de iunie/iulie, cand vine caldurica...atunci trecem obligatoriu la chilotei...
nu vreau sa schimb toata ziua pampersuri la 2 copii...![]()
nici la bibe n-am renuntat...dimi si seara...e placerea lui maxima si vad ca-l bea cu mare pofta...macar atat, ca in rest la cum mancam...
cel putin pe asta stiu ca nu-l refuza...
fiecare in ritmul lui...eu una nu ma stresez...![]()
sa aveti un weekend mirific, caldut si plin de activitati placute!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Sunt tare dulci. Stau singura cu ei cam 10 ore pe zi, dar m-am obisnuit si pot spune ca ma descurc chiar bine. Au un program destul de batut in cuie. Iesim de 2 ori pe zi afara. Matei s-a cumintit f mult de vreo 4-5 luni. Ma inteleg extraordinar de bine cu el. Vorbim cate in luna si in stele, e un baietel extraordinar. In plus a inceput de la o vreme sa-si ofere ajutorul. cand ma vede cum gafai cand ridic carutul cu Maria pe multele trepte de la noi de la bloc ma intreaba daca vreau sa ma ajute. pe strada ma pupa pe maini si imi spune ''mami, ia putee (putere) de la mine''.
La biberon eu chiar nu vreau sa-l fac sa renunte. Ziua bea numai din pahar (sau sticla) dar seara ii dau lapticul din biberon. I-am furat toate placerile
: suzeta, pampers, macar bibele sa-i mai ramana si lui o perioada
.
Eladea, vroiam sa-ti spun ca Matei are deja o saptamana de cand mananca f f bine. M-am hotarat sa-i scot lapticul de dimineata (pt ca el bea seara si cate 400 de ml de lapte praf). De cand am facut asta imi papa un mic dejun adevarat la ora 10 dimineata si pranzul e f ok. Eu cred ca laptele praf este destul de satios si desi i-l ofeream la 6 dimi (in somn), la ora 10.00 el chiar nu mai avea chef sa pape.
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR DIN VIATA VOASTRA! roxxy, ce dulci sunt puii tai...te cred ca ti-e greu, mai ales ca esti mai mult singurica cu ei...uf... ![]() nici la bibe n-am renuntat...dimi si seara...e placerea lui maxima si vad ca-l bea cu mare pofta...macar atat, ca in rest la cum mancam... cel putin pe asta stiu ca nu-l refuza...![]() fiecare in ritmul lui...eu una nu ma stresez... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip![]() bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Vasari spune:
La multi ani, Adela !! Sa fii sanatoasa si fericita mereu !
La multi ani celor ce-si serbeaza ziua de nume sau au sarbatoriti in familie !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice