Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Anca..ce sa facem..unii se chinuie cu scutecul..altii cu biberonul..:):)ia sa fug sa ma uit si eu la poze.
v-am zis ca de sambata suntem si noi la chilotel? :):)

Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi... ca ma prega de somnul de amiaza....

vali, pozici cu printesa roz nu ne arati??

irinush,

eni multa sanatate iuliei.

anca superbeee poze!!! maria e minunata!!

gravidoasele ce fac???

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

mersi, inca tuseste destul de mult dar nu a facut febra asa ca ma astept sa treaca usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Noi am reusit sa scapam de biberon ,azi este deja a 4 zi si nu mai protesteaza asa de rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

cum ati reusit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Anca..ce sa facem..unii se chinuie cu scutecul..altii cu biberonul..:):)ia sa fug sa ma uit si eu la poze.
v-am zis ca de sambata suntem si noi la chilotel? :):)

felicitari!
si noaptea?

oricum la voi in familie revin pampersii in forta (in curand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eni ea a fost plecata cu mama la munte si cand s-a intors i-am spus ca le-a uitat acolo ,a protestat ea putin dar pana la urma si-a ales o cana din care bea si cateodata ma pune sa ii pun si cereale in lapte.
Pampersi mai avem si noi noaptea dar asa mai mult din lenea mea

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eni, la somn ii pun. eu nu merg pe principiul sa trezesc copilul noaptea sa faci pisu. si nici sa ma stresez seara sa nu ii dau sa bea, sau sa manance ceva lichid, ca sa nu faca in pat.
plus ca dimineata pana ajung sa il iau din pat, el face deja in scutec. si nici n-as vrea sa il cert pt asa ceva.
am inteles ca in jurul varstei de 3 ani pot ei sa se trezeasca noaptea sa faca pisu.
si nici acum nu l-am fortat. cred ca a fost a 4 a oara cd am incercat sa renuntam. pana acum nu vroia si pace. nu vroia sa mearga la olita, facea numai pe el tot timpul si f. relaxat..mami schimba..
acum putem merge si afara fara sa ii dau scutec. cam la 2 ore am insa grija sa ii aduc aminte sa nu faca, ca are chilotel, sau dc suntem in parc, mai facem si pe dupa copaci. :)

concluzia..cand copilul simte ca poate, va fi usor sa renuntati la scutec.:) succes celor care inca mai au de incercat!

da, noi o sa o luam de la capat..cu schimbat de suctece si mancat si ragait toata ziulica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna seara,sau buna dimineata mai degraba!
ANCULE MARIA e super,nu-mi vine sa cred cum a stat ea mitiica la pozat,ai mei cand zic poza isi pun imediat mainile la ochi,asa ca noi cam putine poze reusim sa scoatem.
LAVInu mai am nr tau,poate mi-l trimiti pe pm.
VALI si pe toate fetele,eu sunt racita tare tare,am o stare naspa rau ca abia ma tin pe picioare,sper sa nu le dau si baietilor.ieri au fost in excursie,prima lor excursie(pana au venit am stat ca pe jar),la o ferma,au veit acasa extrem de incantati au plantat si seminte de pin,au venit cu ele in ghiveci acasa si azi dimineata le udau cu biberonul cu lapte,ca de...asa le-a zis educatoarea sa le ude in fiecare zi.
noi avem o problema,pampers folosim doar la nani,in rest pipi doar la wc sau udam copacii cand suntem afara,problema mare e cu caca,fetelor deci nu vor sa faca la wc,doar in chilotei,eu nu mai stiu ce sa mai ma fac.eu le explic mai mama se face la wc,si roberto imi zice nuuu mami,caca in pantaloni si ii da drumul pe el.
gata fug sa mai beau un ceai si poate ma ia somnul.va pupacesc pe toate si pe strunfi si strunfite.aaa si scuze daca am mancat vreo litera dar scriu pe intuneric,sa nu-mi trezesc barbatul

Mergi la inceput

neata

o

pampers mai avem doar noaptea dar deocamdata nici gand sa il scot pt ca Iulia noaptea imi bea cate 300 ml ceai si uneori si lapte(ca si azi noapte)

cu sticlutele ei inca sunt in dilema....mi-e teama sa nu renunte la laptic...ca si asa mananca putin, macar 500 ml lapte sunt sigura ca ii bea. am mai discutat si cu cateva pediatre care mi-au spus ca pana pe la 4 ani sa nu ma stresez cu biberonul...asa ca eu deocamdata raman pe pozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna !
Am citit si eu acum si m-am minunat cat de putin ati luat in sarcina, zau ! Eu as fi multumita sa iau doar 15-20. Sunt in sapt 11 si am luat 1,5 kg, dar vad ca port aceleasi haine fara vreo diferenta (doar ca am scos cureaua). :P

Alina eu sunt mai slabutza de felul meu, dar chiar si asa era de asteptat sa iau 10-11 kg, cat am luat la Diana.
Din pacate pana la 28 de saptamani nu am luat nici un kg. Am facut tot felul de analize :diabet, glanda, etc dar totul ok. Si medicul era cam stresat de kg mele.
Eu cred ca stresul de la servici, apoi cu tatal meu si-au pus amprenta.
Important e ca fetita e in grafic, a luat de la mine si a pus la ea.
Nici nu tu ai luat mult pentru 11 saptamani.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 36+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Paula noi nu mai avem de la un an si 10 luni pampers ziua dar noaptea inca nu am reusit sa il scoatem...
Irina mersi ,baietii sunt mai rusinosi
Eni renunta cat de cat la lapte,in sensul ca Maria seara imi bea 2 biberoane pe cand acum bea max o cana cu cereale,dar acum nu ma intorc din drum
O zi buna fetelor

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput