Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
buna dimi...
ca ma prega de somnul de amiaza....![]()
![]()
vali,
pozici cu printesa roz nu ne arati??
irinush, 
eni multa sanatate iuliei. 
anca superbeee poze!!! maria e minunata!! 

gravidoasele ce fac??? 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
vali, uitasem...asa face iasmi cu bunica sa (mami meu) cum face printesa roz cu taticul ei....
dar doar cand sunt si eu de fata (sau tat'su) si nu mai are nevoie de ea. cat e doar cu ea se dragalesc si sunt cele mai bune prietene....
happy mom &

eladea2005 spune:
Salutare!
Eni, si noi am avut(sper sa nu revina) pb cu constipatia...muuuulte am incercat...si uite ca acum de cand am descoperit Actimelul..bea cam 2-3-4 pe zi...si face kk zilnic, fara pb si chin ca inainte...incercati si voi...stiu ce inseamna...sanatate
Softurela, uauuuuuuuu... mai ai asa putin! tinem pumniii!!! 5 kile!!! esti fotomodel...
ce dulce si protectoare e printesa ta...
se vede ca-i fetita...![]()
Lavi, uite si eu p'aci...ca tot intrebai...a inceput perioada asta mai nasoala, dar cel putin nu mai am mult...
in curand intru in 35 sapt si sper eu dupa 10 iunie sa nasc...
eu declar 8 kile in plus, sunt f multumita...totusi ma simt greoaie si respir ca o locomotiva cu aburi, plus ca mi-e greu cu aplecarile si ridicarile de orice fel...dar na, toate fac parte din bucuria ultimului trim...![]()
revin!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
va multumesc fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Vasari spune:
Buna !
Am citit si eu acum si m-am minunat cat de putin ati luat in sarcina, zau ! Eu as fi multumita sa iau doar 15-20.
Sunt in sapt 11 si am luat 1,5 kg, dar vad ca port aceleasi haine fara vreo diferenta (doar ca am scos cureaua). :P
Lavi, poze vreau neaparat sa fac mai multe, sarcina trecuta am facut asa putine... am tot vrut zilele astea, pt ca mi se pare ca se vede destul de tare burtica, dar au fost niste zile tare tare grele...
La gradi nu mai merge peste vara, de-aia ziceam ca intram in vacanta. Chiar intram ! Va sta mult in parcul Herastrau cu Bogdan. Daca as putea trece la program de 6 ore as face-o cu drag. Sa vedem. Biroul meu e chiar langa baza lui B, deci ar fi perfect. Masa de pranz chiar o putem lua impreuna.
M-a impresionat foarte tare Diana... Chiar e foarte iubitoare. Azi dimineata Maria m-a rugat sa o iau la servici cu mine (e racita) si i-am spus ca ori merge la gradi, ori sta cu bunicii (nu ai nostri :) ) si m-a rugat sa o bag in buzunar. Mi-a fost asa draga...
In rest parca ma simt putin mai bine, dar tot am perioade in care ma simt rau. Sper sa treaca repede si asta. Cu Maria de cateva saptamani ma inteleg extraordinar de bine.
Ah, am vazut ca 23-24 mai sunt zile libere de-acum...
Lavi, ce faci cu proiectul bb2? Il amani, te pregatesti pt job, sau inca nu stii?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina,
pai atunci asteptam pozele! ce scumpica e maria!!
in leg cu bb2....nu fac nimic special...am incercat 2-3 luni si nu s a intamplat...acum iarasi mi-am pierdut curajul, nu mai stiu daca vreau
dar dc e sa se intample ma voi bucura
cu jobul nu stau nici cum, nu imi pot cauta inca pt ca avem biletele de concediu cumparate si nu ma pot angaja cu pretentii, apoi daca vrem sa mergem si in sicilia..probabil de prin septembrie voi cauta. oricum daca anul asta nu fac bb2 la anul sigur o sa fie.
pana atunci am peste 2-3 saptamani examenele pt permisul auto si mie o groza de mor....si astept cu mare nerabdare sa vad dc voi avea nepotzel sau nepotzica
asa ca voi avea un bb micut in familie 

happy mom &

eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Avem si noi cateva poze aici http://entertainment.webshots.com/photo/2453722790101626593zVkCYX anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Ancuto, adorabila Mariuca ta...
superba...fotomodel scrie pe ea...*********************************************************
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Neata
Andreea mersi mult ,va multumesc la toate pentru aprecieri
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
vali_delide spune:
Neata!
Anca, multi pupici fotomodelului tau! E absolut minunata!
Lavi, nu prea am mai facut pozici de ceva vreme...nu am avut nici timp, nici chef si mai tot timpul uit sa iau aparatul foto cu mine...deh, neuronul meu imbatraneste!![]()
Ieri printesa roz a fost la dentist cu gradi, a primit si cadou de la Zana Maseluta, o carticica...se pare ca are o dantura f. buna si ma bucur ca e asa...dar cred ca e normal, la cat a supt
si la cat laptic bea si acum...
Va pup, sa aveti o zi minunata!
ancadragoman spune:
Vali mersi mult.
Noi am reusit sa scapam de biberon ,azi este deja a 4 zi si nu mai protesteaza asa de rau ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!