Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
lavinia, cu tot cu mancare 750 lei?
oare gradinita noastra nu se gandeste sa reduca pretul?:) ca si-asa din cate am vazut nici anul asta nu au avut atatia "clienti" pe cat s/ar fi asteptat. daramite de la toamna..acum e in jur de 9 mil..plus minus cateva sute, in fctie de cate zile lucr sunt efectiv in luna resp.
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
bb_yasmi spune:
da victo cu tot cu mancare. eu zic ca toate isi vor reduce pretul/ incepe sa nu mai fie un lux , si sa apara tot mai multe..de acolo si concurenta,...
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
g24hit spune:
Lavi, v-am vazut pozele de vreo doua-trei zile dar n-am reusit sa scriu.
Iulia e si ea mucoasa si tuseste, inca nu avem febra...sper sa trecem usor peste...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi gata somnu' de frumusete.... andreea anul trecut cand ma uitam dupa gradi nu am gasit nimic sub 9 mil. acum am avut 3 in plan, una noua deschisa anul trecut e 600 ron + alte activ optionale care se platesc si care le fac toti copii (desi sunt cam obligatorii... ) , alta care e 700 ron si tot asa se mai plateste ceva si a 3-a anul trecut era in jur de 1o mil iar acum e 650 ron + alte activ optionale (obligatorii happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!! |
uauuuuu...da chiar s-au ieftinit...va trebuie sa incep sa caut si sa ma interesez si eu...desi inca mai am vreme...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
vali_delide spune:

Helau, dragelor!
Lavi
, daca tot m-ai certat ca am intrat prea scurt, iata-ma!Am vazut si eu zilele trecute pozele cu Iasminuca, e...delicioasa!
Irina
, ma bucur sa vad ca ai mai intrat aici, la noi...ai niste baieti minunati, cred ca e tare frumos cu doi flacai asa draguti, dar si tare greu...
Bianca,felicitari, sa-ti traiasca puiutul, sa te bucuri de comorile tale si sa fiti sanatosi!
Apropo de gradinite: la noi costa 1050 ron, nici gand sa se ieftineasca
si, ca sa ma linistesc de tot, la nicio gradinita de stat din apropiere nu se face grupa mica. Asa ca eu o retrag temporar, ca nu mai fac fata...o sa stea cu buni 2-3 luni, dupa care mai vedem.
In rest, printesa roz e bine, are o personalitate foarte puternica (nu stiu cui seamana, zau!
), mai nou e in conflicte mari cu ta-su...il foloseste cum si cat ii convine ei sa se joace, sa se plimbe, obtine tot ce vrea, dupa care ii tranteste:"Peaca de aici, ulatule!". El pleaca suparat, ii zice ca nu mai vorbeste cu ea...ea incepe sa planga...eu, la mijloc, ii zic sa-i ceara iertare...ea nu vrea...el nu vrea...nu stiu cat naiba o sa ma mai tina nervii...
Ma bag la nani, maine am o zi cumplia...noapte buna!
softurela spune:
Bianca FELICITARI !!!!!! Nu-mi vine sa cred, parca ieri ne anuntam cele 2 liniute.
Cred ca eu sunt urmatoarea pe lista, la cat e de agitata nu cred ca rezista pana la 39 saptamani.
Intru tot mai rar, nu mai pot sta in fund la calculator din cauza burtii. Am luat doar 5 kg pana acum, dar am un burtoi imens.
Diana e foarte sensibila si iubitoare. De cate ori ii spun "mami te iubeste si are grija de tine" incepe sa planga si ma strange tare la pieptul ei. Noaptea se trezeste de 2-3 ori si vine in bratele mele "MAMI te iubesc mult". Si Biancai ii face declaratii si are grija de ea. Am vrut sa o iau intr-o zi in brate ca se speriase de niste caini, dar imi zice "mami nu ai voie sa ma iei in brate ca o lovesc pe Bianca, tati, bubu, Nela ma iau in brate, tu nu".
Va trebui sa plec cel putin 3 saptamani si sa o las cu bunicii. Eu nasc la Bucuresti, ea ramane la Bacau, la gradinita. Nu stiu cum vom rezista amandoua.
Cam atat despre noi. Eladea mai e valabil cu votul ? Acum am putin timp sa intru si eu.
Sanatate la puiuti si nasteri usoare!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 36+
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
g24hit spune:
neata
Softurela mai ai si tu atat de putin...numai 5 kg? uau !
eu am inscris-o pe Iulia la o gradi de stat(particulara e numai una la noi si destul de scumpa), la grupa germana. sa vedem cum ne vom descurca.
acum cand vine vara Iulia mea s-a obisnuit sa doarma pana la 10-10.30 ,ea care pana acum cel tarziu la 8 era sus.trebuie sa incerc cumva sa ii schimb programul.
in alta ordine de idei...iarasi avem probleme cu constipatia....iarasi trebuie sa-mi refac arsenalul de lupta...aseara i-am pus supozitor , asa mila mi-a fost de ea cum se chinuia...
altfel e vioaie ,nu prea mananca, are 90 cm si 12 kg.
acum sa scapam usor si de muculeti si sper sa manance mai bine
uite ca intru mai rar dar cand ma apuc de scris...
ancadragoman spune:
Avem si noi cateva poze aici http://entertainment.webshots.com/photo/2453722790101626593zVkCYX
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
g24hit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Avem si noi cateva poze aici http://entertainment.webshots.com/photo/2453722790101626593zVkCYX anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
SUPER !!!
chiar a meritat sa le comanzi pe toate
RAMONELLA spune:
Da Ancutule,sunt super super pozele!!!As face si eu,dar nu stiu unde...in Cluj...si nu stiu daca Bea ar sta...Vad ca Maria e fotomodel de pe acuma...
Si rochitele alea sunt bestiale!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

acum am avut 3 in plan, una noua deschisa anul trecut e 600 ron + alte activ optionale care se platesc si care le fac toti copii (desi sunt cam obligatorii...