Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD,

O fi, nu zic nu; eu am o 'no name' franztuzeasca - parca FM nu stiu cum, ii zice - luata din Auchan cu 120RON.
De masurat, si eu masor cu ustensila aia cu doua gaoace. Drojdia n-am dizolvat-o, am pus-o asa (fie uscata, fie bucata).
Am cumparat pana si faina d'aia speciala, in pachete mici, de la Dobrogea ... degeaba.

Vorba lu' Dan "auzi, te simte ca esti antitalent in bucatarie si nu vrea sa colaboreze cu persoane neexperimentate".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Rox incearca sa pui si ingredientele lichide un pic caldute ( lapte, apa) si sa topesti untul la microunde si sa il pui cald.
Sigur iese.
Inseamna ca masina ta are ciclul de incalzire mai lent si din cauza asta nu reuseste sa framante ingredientele la o temperatura calduta.

Eu urmez pasii astia cand fac paine fara masina, in castron, de mana si iese bine merci. Sau la cozonac.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ku-ku! Iaca-ta-ma-s! Miri, abia am scapat de acolo. La noi ploua de azi dimineata intr-una, atmosfera diluviana. Am luat copilul de la gradi, am pus o masina de rufe si am ajuns la zi cu cititul....mult ati mai povestit azi! Sa va treaca cumva si voua asteptarea, nu?

N-am nici un rezultat-adica verdict. Eu am un feeling pozitiv, sper sa nu ma insel. Am o mare emotie: vor mai avea saptamana viitoare interviuri -nimeni nu cheama doar o persoana si ii si da contracul de angajare in mana, pe loc- dupa care urmeaza o selectie finala, cu un test. Ideea e ca noi din 5 iunie avem bilet de avion pentru Romania. Le-am spus ca sper sa se finalizeze treaba pana plec sa pot veni la interviul final -cata siguranta pe mine, nu? Iar tipa imi zice ca si ea are concediu din 1 iunie. Eu sper ca o sa vrea sa plece in concediu cu problema ocuparii locului de scoalrizare rezolvata si la sf de mai imi da un contract in mana.
Deci nu e job e o mixtura ce se cheama Ausbildung. Adica faci ucenicie intr-o firma si mergi la scoala platita de ei. Chiar din perspectiva asta am iar emotii: in timpul discutiei mi-au dat de inteles ca li se pare ca am destula experienta si a trebuit sa motivez mestesugit de ce vreau scoala. E pentru mine calea cea mai scurta pentru a avea un venit si a merge concomitent la scoala sa capat o tidula recunoscuta aici.Of, mi se tot deruleaza in cap interviul si incerc sa ma pun in locul lor sa apreciez sau nu unele chestii....treaba e ca pentru unii un lucru e avantaj pentru alti dezavantaj. Dar m-au descusut: daca nu o sa am probleme sa fiu colega de banca cu adolescenti de 18 ani ce abia au dat bacu, daca pot sa raman in mod exceptional daca va fi cazul pana la 17:30, cine se ocupa de copil, daca sunt flexibila si am cuc e veni la lucru si merge la scoala pe orice vreme (afara turna si firma e pe un deal, gara si autobuzul in vale ceva de mers) etc. Am avut solutii pentru toate sper sa ii fi convins.
E atat de important pt mine: puneti-va in locul meu si cred ca ar fi la fel de important si pentru voi. Ma pomeniti seara la DD?
Planul suna foarte bine daca iese: scoala platita de ei 2,5ani, salar pentru munca din firma-ucenicia-mic dar macar aduc un bana casa si nu scot din bugetul familiei pentru scoala. POate strang si eu un leu sa scap de burti . Ori de-o vacanta ca n-am mai plecat toti trei de la botezul gazei.
Asa mi s-ar aseza si mie viata:
la sf de mai primesc postul, in iunie fac concediu in Ro, la intoarcere imi impachetez casa, in august ma mut si aranjez noul cuib si din septembrie intru in paine si incepe distractia. Eu zic ca suna bine-sa m-auda si Cel de Sus si sa aprobe!
Am plecat un pic cu emotii azi, cu grija lui B si suparata pe sot. Iesea pe usa fara sa imi zica macar bafta!!!! Fiindca avem frecusuri legate de mutat si noua locuinta. E iar foarte lax. Ca urmare eu stiu unde suntem azi si unde-am putea ajunge: chiriasa datoreaza chiria, chelt si garantia pe doua luni! Sper sa fie cumzice ea-m-a sunat chiar in masina spre interviu- si sa ne intelegem cu proprietara si sa fi fost eu aia panicoasa. Mai bine sa ma agit acum adecat la final cand nu mai pot influenta nimic!
Gata.........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ce de lume noua cat am lipsit eu azi! Voi ati avut o sueta pe bune! LauraD,
ce vacanta frumoasa! Si gaza mea e greu sa accepte un nu dar incerc sa nu-i fac toanele. Merge uneori cu distrasul atentiei, eu stiu sa il interesez pentru altceva, tati clacheaza rau la capitolul asta si se descurajeaza rau. Tre sa fiu insa fericita ca zilele astea nu a fost vehement in gesturi fi-miu si nu mi-a tras o zgarietura pe faza ca acum o luna-aratam bine la interviu, nu?

Ginette,
noi am scapat de suzi. "A plecat la mamica ei in tara suzetelor, ii era dor de ea asa cum si tie iti e mereu dor de mine si ma strigi...." A acceptat intr-un final si a si povestit educatoarei unde a plecat suzeta si de ce. Dar.......isi infige patru degete de la o mana (in afara de degetul mare) in gura si le suge!!!!! Nu mereu dar are momente, cand e obosit.

NataliaS,
wow parca-ati fost si voi un an in vacanta. POti recomanda o pensiune in Fundata? Sau in zona: vrea nasa gazei sa ozonam copilul cel putin un week end prelungit in zona Bran-Rucar-Brasov. Merg sa vaz si eu pozele....sa vad pe cine mai recunosc .

Stoisor,
de-om ajunge la Bran trecem iar prin fata casei pe la voi si poate ne vedem? Ce scumpa trebuie sa fie Sara la prima ei iubire. Dar de unde stie de rea si urata sa iti spuna tie? Ii spune ei cineva asa?

Ginette,
cred ca-i greu dar uite eu m-am relaxat citind ultimele 4-5 pagini aici, dupa interviu eram stoarsa si crispata un pic.....
Pun copilului un filmulet si revin... probabil in capitol nou, nu-i asa Elle????

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Faza tare: poseta imi era pe masa inca iar gaza cotrobaie si scoate un always dintr-un buzunar interior. Nu vrea sa mi-l dea "ca stie unde-i locul lui." Il duce in baie in dulapior. Stie de la perchezitiile anterioare prin baie.....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai da' ce spor aveti la povestit/scris. Unii se distreaza si altii (ca mine) muncesc pe rupte. As avea nevoie de o mana de ajutor !!!!!!!!!!!Toata casa e plina de saci, am cate o carare spre fiecare usa. Sper sa terminam si noi intr-o luna, adica eu, ca sotul meu e si la servici si face doar ce apuca, de obicei ce nu pot face eu, iar restul e pt. mine.
Si cum ne-au pus si internet, ma mananca degetele,............

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

de reprimire sper sa nu mai absentez asa mult

Ceska " urata"nu i spune nimeni decat ca... da, i mai zic eu ca i rea,chiar este si i zic dar de urata ,o auzit in diferite contexte si o inteles cand trebuie folosit si imi mai spune si "fie lusine Ali,certi pe Sara,fie lusine"de ma umfla rasu si nu mai reuseste cearta nicidecum

vb despre masini de facut painica.......am primit si eu una de ziua mea ,o iubesc si imi iese painica brici dar folosesc numai un sg program de paine si cam atat,Ramo imi dai o reteta de gogosi si mie??/te rog

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Irlandeza,
daca vin acu sa te ajut tre sa vii si tu incoace in august cand ne mutam noi

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of...acum cand scrieti cu spor n-am timp sa citesc....am trecut in viteza peste pagini.

Salutari "disparutelor" Stoisor si Laura D.

Ginette, nu-mi place ce citesc cu Distonocalmul...e clar ca nu-i bine cu tine,dar te rog ai grija cu pastilele si te asteptam cand vrei sa te descarci.

Gatta, mergem si prin IOR, unele poze erau chiar in IOR, sambata dupa amiaza. Dau un semn cand venim...in week-enduri.

Multumim de aprecieri .

Am si eu un capricorn urlator si capatanos, care a inceput iar sa ne manance noua ficatii in loc sa manance mancare. Iar e frate in greva foamei....NIMIC!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

de reprimire sper sa nu mai absentez asa mult

Ceska " urata"nu i spune nimeni decat ca... da, i mai zic eu ca i rea,chiar este si i zic dar de urata ,o auzit in diferite contexte si o inteles cand trebuie folosit si imi mai spune si "fie lusine Ali,certi pe Sara,fie lusine"de ma umfla rasu si nu mai reuseste cearta nicidecum

vb despre masini de facut painica.......am primit si eu una de ziua mea ,o iubesc si imi iese painica brici dar folosesc numai un sg program de paine si cam atat,Ramo imi dai o reteta de gogosi si mie??/te rog

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Pt gogosi respect cantitatile de faina si apa (sau lapte) ca la paine, in rest pun dupa ochi: 1-2 oua, zahar, margarina sau unt, zahar vanilat, drojdie, un strop de sare.
Si programez masina numai sa imi faca si sa dospeacsa aluatul.Dupa care le modelez si le pun la fript.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput