Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 nu,io la stomato nu ma duc.mai bine nasc in popusoi decat la stomato.la ultima "interventie" care consta doar in fixarea lucrarii mi-o tuflit mama 2 buc din fundu' gradinii ca altfel fugeam cu tot cu scaun Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
zici ca citesc Amintiri din copilarie....
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
allexxia_m spune:
mirunam multumesc pentru citatul cu candida si cu raspunsul doctorului.
Dar asta inseamna ca trebuie sa stau de vorba cu doctora mea care mi-a zis ca tratam candida in trimestrul 2. De ce oare mi-a zis asa si m-a lasat cu ea netratata?
douradoudou merci eu, ca fara tine nu as fi invatat sa fac capitol nou.
Am remediat si cu ana_ladycat, am trecut-o la prietene dragi
13+
ral_eli spune:
mi-e pofta rau si nmie de reteta studenteasca: cartofi prajiti+ou parjit si un cremwursti langa. iammmmm . inghit insec si mai am pana ajun acasa
9+
allexxia_m spune:
Eu ma duc sa pap, ca la cat ati vorbit de macare mi-ati facut foame
Eu manac orice, nu am retineri la nimic
Si dupa ma apuc de curatenie, ca am tot amanat.
13+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
zici ca citesc Amintiri din copilarie.... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |
mey,nu rade!cand ejti doar un singur plod in batatura , ti se pare ca totul ti se cuvine.si pe-atunci aveam fro 34 de ani-off,tinerete- mama era sanatoasa si uita ca nu mai am 2 ani!
ps-mi-e draga "vorba "mea, e dulce...dulcele grai moldovenesc
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
nu,io la stomato nu ma duc.mai bine nasc in popusoi decat la stomato.la ultima "interventie" care consta doar in fixarea lucrarii mi-o tuflit mama 2 buc din fundu' gradinii ca altfel fugeam cu tot cu scaun Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Io stiu de ce nu mergi, de frica ca scapi de greturi, dureri de ovare si alte simptome si nu te mai doare nimic... asa ai ales sa te doara dintii si stai linistita!
Mai, daca e infectie oricum nu iti lucreaza poti intreaba ginecologul/a ce sa iei...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
rala spune:
Bai ma nenorociti voi pe mine! Ce idee sa vorbim despre mancare in plina zi de munca! Decizia mea a fost luata: cartofi prajiti!!!! Sper sa rezist pana la 6.
Alexia, eu sunt pacienta doctorului din citat, si nici mie nu mi-a dat nimic pt candida. Din cate stiu candida e fff intalnita in sarcina, daca nu te supara, e mai bine sa o tratezi in trim 2.
Sa va spun! Cred ca tocmai am inventat o culme: CULMEA SOMNULUI LA GRAVIDE: Sa dormi si pana si in somn sa casti de somn. Asta-s io!
10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rala Bai ma nenorociti voi pe mine! Ce idee sa vorbim despre mancare in plina zi de munca! Decizia mea a fost luata: cartofi prajiti!!!! Sper sa rezist pana la 6. Alexia, eu sunt pacienta doctorului din citat, si nici mie nu mi-a dat nimic pt candida. Din cate stiu candida e fff intalnita in sarcina, daca nu te supara, e mai bine sa o tratezi in trim 2. Sa va spun! Cred ca tocmai am inventat o culme: CULMEA SOMNULUI LA GRAVIDE: Sa dormi si pana si in somn sa casti de somn. Asta-s io! 10+ "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Taticul meu,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, dormea si casca!parca-l vad.....
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
bebelu86 spune:
bai nene ce limbarita aveti,
de aseara pana acu aveti la activ 2 capitole.
iar acu cand va citesc vb numai de mancare.
ma duc si eu sa pap ceva si revin
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
lorin7774 spune:
Allexxia, si eu stau cu "ea" netratata, amanata tot pentru trimestrul 2. Explicatia dr. a fost : daca nu deranjeaza, o tratam mai tarziu.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+