Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

nu doare,doar deranjeaza! m-am belit juma de ceas in oglinda si-m vazut ca fac si carie! dintii mei
si am 8,8 Ca.ma lasa bebelu-ratoiu' cu dintii in mana!

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Gabriela ai concurenta din partea mea. De cand cu bebe mi s-au rupt pe 1/2 doua masele, am indurat saptamani de durere.

Sfatul omului patit, fugi la dentist. Se poate repara cat de cat fara anestezie si fara durere macar sa o duci pana la inceputul trimestrului 2 cand e anestezia sigura.

Daca ai infectie insa trebuie sa iei antibiotic neparat.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

nu,io la stomato nu ma duc.mai bine nasc in popusoi decat la stomato.la ultima "interventie" care consta doar in fixarea lucrarii mi-o tuflit mama 2 buc din fundu' gradinii ca altfel fugeam cu tot cu scaun

Gabriela
7+

Io stiu de ce nu mergi, de frica ca scapi de greturi, dureri de ovare si alte simptome si nu te mai doare nimic... asa ai ales sa te doara dintii si stai linistita!

Mai, daca e infectie oricum nu iti lucreaza poti intreaba ginecologul/a ce sa iei...

pai daca scap de toate astea,pe cine mai innebunesc io?

Gabriela
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Citat:

Taticul meu,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, dormea si casca!parca-l vad.....

Gabriela
7+

Pai cu o fata ca tine, cum sa nu fie saracul om obosit?! Sunt convinsa ca e tare mandru de tine, de acolo de Sus...

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am ajuns atat de nebuna incat fac numaratoarea inversa pana la 18 cand merg la eco. Mi-a spus sa am vezica plina... va dati seama ce tortura... ma si vad cu piciorele impletite la usa ei

Vad ca toate mancati cartofi prajiti Abia astept sa apara cei noi, mici si rotunzi, prajiti intregi

din seria imi fac rau singura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

pentru orice infectie se da doar ampicilina, alt antibiotic nu e recomandat in primul trimestru. pentru fetele cu candida, eu m-am "pricopsit" cu ea in primele 2 saptamani de sarcina(banuiam ca sunt gravi, de aceea am si luat tratament, sa nu dau in altele). va recomand si voua ce am luat eu, fara stres si fara mii de intrebari, pe la mii de doctori.
pasul 1, igiena! eu folosesc sapun intim de la Femilyane, un fluid cu ph 8, special pentru zone sensibile si iritate.(farmaciile Sensiblu)
2. gelul pentru vagin de la Bioclin, Actigel se numeste. e numai cu produse naturale, e super recomandat pentru toate femeile, nascute, nenascute, lauze, care alapteaza.. e super bun, veti citi si prospectul(il gasiti si pe net) si va veti convinge singure.
3. Canesten, crema pentru aplicare externa-asta valabil celor care au mancarimi si senzatia aia neplacuta.
eu cu astea 3 am scapat si le folosesc de fiecare data cand simt ceva "suspect". adica atunci cand vaginul meu nu se comporta normal. credeti-ma ca sunt produsele care nu prezinta riscuri pentru bebeii nostri.
Fara ovule, iar gelul de la Bioclin e 100% natural, bazat pe aloe!!
Canestenul se aplica extern, zona labiilor, de sus pana jos.
Sper sa va fie cu leac, mie mi-a fost!
Si Actigelul de la Bioclin n-ar trebui sa lipseasca din toaleta niciuneia dintre noi.

lasand partea de doftoriceli, mamaaaa ce pofta mi-ati facut de sarmale si de ciorba acra.

care sunteti din bucuresti? maine seara vin si va devorez bucataria!!!! trec pe la toate!

13

Mergi la inceput

cartofi noi!!!!!!!! mici, rotunzi, prajiti si crocanti.... cu salata de rosii, castraveti, ceapa, ardei si niste frunze de telina tocate marunt in salata.... pfffff... nasc!!! si totusi, bebele meu se face vegetarian?! ca mai mult poftesc pe din astea...

13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rala

Citat:

Taticul meu,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, dormea si casca!parca-l vad.....

Gabriela
7+

Pai cu o fata ca tine, cum sa nu fie saracul om obosit?! Sunt convinsa ca e tare mandru de tine, de acolo de Sus...

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

stiu eu?imi pare rau de toate ce au ramas nespuse ! a plecat si n-a stiut niciodata cat de mult l-am iubit ! Tata a fost totul pentru mine:TOTUL !Ne-am inteles din priviri,fara vorbe,fara gesturi.Cu mama n-a fost niciodata la fel.

Gabriela
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

terminatiiiiiiiiiiiii..vreau si eu sa ma bag la un mini somn de dupa amiaza dar nu pot..tot citesc de mancare si mor de pofta...eu daca nu imi fac pofta nu dorm noaptea...va rog eu gata cu mancarea azi...ne mai facem pofte si maine...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

cartofi noi!!!!!!!! mici, rotunzi, prajiti si crocanti.... cu salata de rosii, castraveti, ceapa, ardei si niste frunze de telina tocate marunt in salata.... pfffff... nasc!!! si totusi, bebele meu se face vegetarian?! ca mai mult poftesc pe din astea...

13

Gabriela
7+

Mergi la inceput

cartofii noi n-au iesit? in viena, inainte de Paste, se gaseau. ma gandesc ca la un hipermarket gasim... 'ai?

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ma chinuie talentul...

Propun sa modificam listuta . Am spionat la celelate burtici si am luat exemplu... propuneri:

- Sa scoatem bebeii, motociclistii, aviatorii si zanele de langa copilasii nostrii pentru ca trimite scrisul pe 2 randuri sau le largesc foarte mult. Cand o sa punem si carucioare va arata urat si aglomerat.

- Sa scriem instructiunile de deschidere a unui capitol nou, just in case...

Cam atat... la noi paginuta e foarte foarte mare, cand se fac modificari e destul de dificil din cauza asta.

Mergi la inceput