Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
tonitza ![]() Doamne ai grija si de noi 10+ |

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sugubina spune:
misticgirl si eu am fix aceleasi simptome ca tine: no greata, decat cateoata un nod in gat, somnolenta la maxim si sanii durerosi..
sugubina
+8
ratusca83 spune:
sugubina de leucocite ti-a zis ceva?
Eu de maine stau acasaaaaaa

..M-am scos..toata ziua o sa tau cu voi la vorba..
9+
misticgirl spune:
Gabriela, pune poza pe picasa daca ai cum!!! daca nu reusesti,pune-o in albumul de la profilul tau personal de aici.
Claudia
11+ cu
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
sugubina spune:
ratusca83
Nu e grav ca sunt putin mai mari, e normal in sarcina. Zdai seama ca miercuri la eco o intreb si pe dr ginecolog ce zice.
A zis sa ma duc sa vada Uscatescu dupa fiecare eco cum evoluam , sa nu fie cazu sa imi schimbe tratamentul (adica sa il mareasca). Cred ca ii dau ceva la asistenta ca tare draguta a fost.. Pana acuma nu am dat. Oare 50 lei e ok in plic? Sau sa ii fac un pachetel cu ceva chestii? Voi ce ziceti?
sugubina
+8
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misticgirl Gabriela, pune poza pe picasa daca ai cum!!! daca nu reusesti,pune-o in albumul de la profilul tau personal de aici. ![]() Claudia 11+ cu Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
albumul personal e public.nu pot sa-l pun si pe adi
Gabriela
celesta spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 nu cumva l-ai luat di la mamica lui cu nouaj'patru kile? Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
vaaaaaaaaai, pui la indoiala calitatile mele de super gospodina?
dar nu, nu l-am luat asa, si oricum nu traia cu mamica acasa cand ne-am luat noi ca altfel nu-l mai luam
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
sunset_zuzi spune:
gabriela pupam fata sa treaca 

...nu am vrut sa te supar![]()
Doamne ai grija si de noi
10+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi gabriela pupam fata sa treaca ![]() ![]() ![]() ...nu am vrut sa te suparDoamne ai grija si de noi 10+ |
nu m-am supalat !

Gabriela