Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina .....Prin natura jobului interactionez des cu asistenta de medicina muncii de la noi. Si i-am dat biletul de la medicul ginecolog in care zicea ca recomanda reducerea programului de lucru cf norme ....... sugubina +8 |
care e motivul, mai exact, mentionat de dr. pentru reducerea programului de lucru?
9+
diana.b spune:
| citat din mesajul lui mirunam Salutari de la persoana disperata care pleaca la eco... ![]() Pe mai tarziu ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
te asteptam cu vesti

9+
celesta spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 vin incoa' la mama, sa vezi ce mancare fac io, ca la noi, in Moldova! numa' tortu'-i cumparat si prunele culese. Da' de gatit ,gatesc mama! crezi ca dijeaba am barbat di nouaj'da kile? Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
deci eu is o super gospodina ca al meu barbat are 95 de kg? imi place cum gandesti

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui mirunam Salutari de la persoana disperata care pleaca la eco... ![]() Pe mai tarziu ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
nu ma culc pan' ce nu mi-aduci poza de le echo.si normal,vesti buuuuune

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
misticgirl spune:
Fetelor, active sunteti!
Acum am reusit sa citesc tot ce ati scris. Ma bucur ca s-a micsorat lista fetelor ce sufereau de paranoia (desi vad ca inca va faceti probleme ca nu aveti simptome de graviduta). Eu ce sa mai zic? Nu am avut greturi DELOC - nici acum, nici la prima sarcina. Singurele semne de sarcina sunt sanii tensionati si durerosi si somnolenta. Nu va mai faceti atatea griji, stresul mamei sa transmite fatului. Eu nu-mi fac probleme, imi continui activitatile pe care le aveam si inainte de sarcina si ma bucur de fiecare zi de graviduta. Va sfatuiesc sa faceti la fel si sa nu confundati sarcina cu boala.
si sper ca nu v-am suparat cu optimismul meu ![]()
Claudia
11+ cu
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
deci eu is o super gospodina ca al meu barbat are 95 de kg? imi place cum gandesti ![]() „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.” 12+ |
nu cumva l-ai luat di la mamica lui cu nouaj'patru kile?
Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
sunset_zuzi spune:
bafta
...sa vii cu vesti bune 

Doamne ai grija si de noi
10+
gabriella1 spune:
deci,unde va pun poza?????????????????![]()
picassa,picasso, grigorescu ![]()
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 deci,unde va pun poza????????????????? picassa,picasso, grigorescu Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
tonitza

Doamne ai grija si de noi
10+
sugubina spune:
Motivele sunt (sunt pe bune):
- 1 sarcina oprita in evolutie
- sarcina gemelara 7 saptamani
Si mai scria: evitarea efortului si a ortostatismului, se recomanda program de 6 ore conform normelor in vigoare.
La titlu *(e un bilet de trimitere) a scris Catre Medic Familie/Medic Medicina Muncii.
sugubina
+8

si Aricelul