Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Motivele sunt (sunt pe bune): - 1 sarcina oprita in evolutie - sarcina gemelara 7 saptamani Si mai scria: evitarea efortului si a ortostatismului, se recomanda program de 6 ore conform normelor in vigoare. La titlu *(e un bilet de trimitere) a scris Catre Medic Familie/Medic Medicina Muncii. sugubina +8 |
aaaaaaaa........ deci la tine sunt motive pe bune....... hmmm...... o sa vad daca il conving pe d-nul profesor P. sa-mi dea si mie patalamaua
9+
ratusca83 spune:
gataaaaa...m-am chinuit ceva pana am reusit sa pun cateva poze pe picasa...nu am nimerit ce poze vroiam dar pana la urma am pus 5.....pupici
9+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 gataaaaa...m-am chinuit ceva pana am reusit sa pun cateva poze pe picasa...nu am nimerit ce poze vroiam dar pana la urma am pus 5.....pupici 9+ |
da-mi si mie, te rog,cont parola sa pun si io

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Ioana_Mami spune:
Ptr.Mistic Girl...dap ...in IOR ... ca am facut cununia la biserica copilariei mele..acolo langa parc.
Fericita
12+ 
diana.b spune:
| citat din mesajul lui MSymo Diana, exista pe prima pagina linkul. ![]() Symo 13+ ![]() |
sunt distrusa de somn....... inainte sa va intreb pe voi, m-am uitat pe prima pag, dar....... nu l-am vazut
ce sa fac daca imi pica ochii in gura de somn

bag o cafeluta mica...... poate, poate

9+
sugubina spune:
Gata cartofii prajiti! Muaaama ce buni au iesit. Ii manc cu sare si cimbru presarat.
sugubina
+8
Ioana_Mami spune:
Am stat si am inspectat ... sa stiti ca in Noiembrie-Decembrie o sa fie numai ursuleti frumosi...Numa mamici frumoase avem in odisee!!!
Fericita
12+ 
diana.b spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Am stat si am inspectat ... sa stiti ca in Noiembrie-Decembrie o sa fie numai ursuleti frumosi...Numa mamici frumoase avem in odisee!!! Fericita 12+ ![]() |
ai perfecta dreptate: numai una si una

9+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi gabriela trimis PM ![]() Doamne ai grija si de noi 10+ |
ms mult,primit.
cum pun pozele,ca nu stiu?!
Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"