Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana_Mami spune:
Gabriela....:-((((
pai imi apare ca si cum as fi modificat raspunsul tau
Fericita 12+
Ioana_Mami spune:
test
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Ioana e ultima optiune de pe bara. o pagina cu o sageata verde http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+ |
Fericita 12+
MSymo spune:
Sunset_zuzi, au facut o fata de parca le luam din salariul lor. Dar apoi mi s-a propus program 9.30-15.30 sau 9-16 si o ora am liber de masa. Imi convine var a doua, fiindca mai fac miscare, ies din birou.
Sunt super fericita!
Symo 13+
JoAnn spune:
fetili, vin cu o propunere, sa nu dati cu rosii
ma gandeam ca sa mai economisim spatiu, sa citam doar fraza sau mesajul care ne intereseaza si sa nu mai punem si citatul lu citatul...sau semnaturile.
repet..doar o parere...nu va suparati...
bebelu86 spune:
Ioana scrie la sf mesajului. il dai jos din sageata pana iti scrie [quote] si dupa asta scri ce vrei
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
Ioana_Mami spune:
cred ca m-am prins ...cred...mai incercam o data...scuzati-mi mesajele off topic...
Fericita 12+
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Ioana scrie la sf mesajului. il dai jos din sageata pana iti scrie [quote] si dupa asta scri ce vrei http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+ |
Test final si ma las
Fericita 12+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Mirunam , Gabriela , JoAnn , Bebelu ...Multumesc Fericita 12+ |
ptr meniu sau pofte?
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sugubina spune:
MSymo
Si je am program de gravida!!! Cam de zille astea..azi orcum am plecat la 15 k m-am dus la fundeni..MAine dc e treaba mai stau.. Sau nu.Vineri am vaca (=vacation). Ce viata am..Puficii sa fie bine.
M-ati UCIS cu cartofii vostrii! I-am zis la Pufi Pufescu sa imi taie si mie 3 cartofi ca nu mai pot sincer..
sugubina +8