Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
MSymo spune:
Medicul de familie iti da o adeverinta pt program redus, numai ca m-a rugat sa-i aduc de la medicul ginecolog o hartie in care sa scrie ca am avut sarcini pierdute, ca iau tratament de sustinere...sa scrie ceva, orice, sa aiba si ea la dosar, in caz de vine un control si o intreaba pe ce baza a dat program redus.
E f simplu, trebuie sa existe bunavointa, iar cei de la firma nu pot spune ca nu-s de acord. Vedeti ca pe site-ul cu drepturile gravidelor exista si un model de cerere in care le aduceti la cunostinta si paragraful din lege. Ai mei cand au vazut asta, nici marrrrrr, n-au zis.
Symo
13+ 
gabriella1 spune:
cate cartoafe balotez io pan-ajung sa pun si io carutu', ha?

Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Ioana_Mami spune:
Cum sa renuntam la semnaturi...sau la citate???
...abia am invatat sa le folosesc ....
Fericita
12+ 
bebelu86 spune:
Pufi Pufescu..ce simpatic suna ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Cum sa renuntam la semnaturi...sau la citate??? ...abia am invatat sa le folosesc ....Fericita 12+ ![]() |

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
diana.b spune:
mirunam in cazul in care nu o iau pe bune...... nu verifica nimeni: dr. medicina munci, etc...???
care doctor iti da adeverinta: dr. gine sau dr. de familie?
9+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 Pufi Pufescu..ce simpatic suna http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+ |
de la chiftele te-a luat?

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
heidy spune:
Buna fetelor,
Am cerut si eu ajutorul vostru pentru durerea mea de gat in timpul sarcinii, dar m-ati ignorat cu succes. Oare cu ce am gresit? Asta este.
Am cautat pe net si am gasit cateva variante, in caz ca veti avea nevoie si voi pe viitor.... ceai cald, miere si lamaie foarte multa, faringosept (nu sunt contraindicatii), bai cu sare la picioare pt scaderea febrei. Sunt pareri contradictorii in ceea ce priveste paracetamolul - ar fi ok de administrat doar in trimestrul 2 al sarcinii si de evitat total paracetamol sinus.
Va urez sarcina usoara si numai bine.
Adina
8+
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Cum sa renuntam la semnaturi...sau la citate??? ...abia am invatat sa le folosesc .... |

nu sa renuntam, doar sa le scurtam

dar nu conteaza, probabil m-am trezit vorbind, sau tastand

8+
MSymo spune:
Diana, medicul de familie iti da adeverinta de program redus, asa scrie la lege. N-au de ce sa verifice....
Symo
13+