Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
diana.b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
tare mi-ar mai placea baga program de 6 h msymo zi-mi si mie care e procedura sa primesti reducere de 6 h Doamne ai grija si de noi 10+ |
9+
gabriella1 spune:
gata,chit ca iubesc iar wc-ul ,imi fac mancarica de ceapa cu piept de pui,cu mult suc de rosii .oh,oh,parc-o simt deja pe limba
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Intrebare...: cum faci sa raspunzi si sa apara si textul citat??? Fericita 12+ |
dai click pe reply with quote
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
diana.b spune:
cand i-am raspuns lui sunset_zuzi........ am scris in balarii
deci....... spuneam ca tare mi-ar mai placea, dar nu stiu care sunt exact conditiile sa beneficiezi de aceasta facilitate...
9+
mirunam spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Intrebare...: cum faci sa raspunzi si sa apara si textul citat??? Fericita 12+ |
Apesi pe paginuta alba cu sageata verde de deasupra mesaului citat. Este pe aceiasi linite cu PM-ul, omuletii de adaugat in lista de prieteni etc. a persoanei care a scris mesajul... nu stiu daca m-ai inteles...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
JoAnn spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Intrebare...: cum faci sa raspunzi si sa apara si textul citat??? |
asa???
te duci la mesajul pe care vrei sa il citezi si dai reply with quote
bebelu86 spune:
Ioana e ultima optiune de pe bara. o pagina cu o sageata verde
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
Ioana_Mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
dai click pe reply with quote Gabriela 7+ Gabriele Multumesc "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Fericita 12+
mirunam spune:
citat din mesajul lui diana.b cand i-am raspuns lui sunset_zuzi........ am scris in balarii deci....... spuneam ca tare mi-ar mai placea, dar nu stiu care sunt exact conditiile sa beneficiezi de aceasta facilitate... 9+ |
Trebuie sa ai adeverinta de la medic. Ca sa iti de adeverinta nu tebuie sa fie greu . Sunt fete care s-au plans ca muncesc mult,m ca le doare spatele, ca obosesc bla bla si le-a dat.
Poti sa spui ca nu ai program de 8 ore ci mai mult, infloresti ca nu verifica nimeni cat muncesti
Daca e dat pe bune, trebuie sa ai ceva probleme. Eu puteam sa obtin pentru hematom/dezlipirea placentei dar dr a considerat ca sunt apta de munca cu conditia sa nu fac efort.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+