Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -
Raspunsuri - Pagina 7
balanta_tm spune:
Ramonella, Aspenterul nu influenteaza cu nimic analizele genetice pt gena PAI: http://www.synevo.ro/gena-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/ ;doar heparina se pare ca influenteaza rezultatul (vezi la cauze de respingere a probei).
10+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm Ramonella, Aspenterul nu influenteaza cu nimic analizele genetice pt gena PAI: http://www.synevo.ro/gena-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/ ;doar heparina se pare ca influenteaza rezultatul (vezi la cauze de respingere a probei). 10+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
Mersi mult de raspuns!!!
Pup burtica!!!Tu ce iei pt mutatii???Eu sa va spun drept parca ma descurajez...vad ca se intampla atatea...nu e normal si nu e corect...ceva nu e ok cu lumea asta...

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
balanta_tm spune:
Ramonella, eu am facut inainte de FIV aproximativ trei luni tratament cu Medyn forte. Apoi din Z1 de stimulare am luat 1 Femibion, 1 acid folic si o injectie de Clexane de 0.6. Tratamentul este neschimbat pana acum. Din sapt a 13-a am sa schimb Femibionul cu Femibion+DHA. Clexane si acid folic voi lua in continuare.
10+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
mcrissa spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti si am vazut vestea cu fetita Paulei.nu-mi vine s acred
Paula m-a sunat dupa ce a nascut si fetita era bine, Paula fericita.Multa putere sa treci peste aceasta grea incercare din viata ta, cea mai grea pentru o mama.Dumnezeu sa odihneasca sufletelul mic!
Cristina,
fericita de bebe luptator Vlad-Stefan 
Atat sunt de mare
floaredemac spune:
pentru Paula si familia ei.
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg
floaredemac spune:
Am auzit de la cineva ca si trombocitele si volumul trombocitar mediu pot da indicii despre trombofilie. Asa este? Voi ati observat asta sau e doar o idee cauzata de denumiri? 
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg
floaredemac spune:
feteloooor.... unde ati disparut? Sau ati facut un capitol nou si eu nu l-am observat?
RAMONELLA spune:
Fetelor,voi ati facut careva cariotipul genetic???Mie mi-e cam frica...poate iese rau...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
balanta_tm spune:
Ramonella, eu si sotul am facut cariotipurile genetice. Au iesit ok la amandoi.
Eu zic ca e mai bine sa stii dinainte daca sunt ceva probleme cromozomiale sau nu.
11+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
mihaela_let spune:
Buna fetelor
Am revenit si eu .... ultima data am postat in februarie cand va spuneam ca am fost la Coltea (hematologie) unde mi s-a spus, conform analizelor, ca este exclusa orice anomalie a fact V si totodata sa fac MTHFR si fact II. Am fost ieri la dna dr Uscatescu, care mi-a refacut analizele si mi-a prescris o schema de tratament deoarece doresc sa raman insarcinata. Tot dansa imi scrisese intr-un e-mail ca, indiferent daca am sau nu vreuna din mutatiile MTHFR se da tot folat la greu si ca are o incidenta de 1:500. Analizele mi-au iesit iar in intervalele de referinta....... Deci nu am gasit cauza .....
Ma gandesc sa imi verific si glanda tiroida.... Voi ce ziceti?
Si inca ceva: mi s-a dat, printre altele, vitamina E 1/zi toata luna.
Nu e cumva prea mult??? Acasa am observat ..... Stiam ca se da doar 10 zile din luna....
Voi ce parere aveti?
3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 pozitivi