Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

Am facut analizele, a fost ok si cu juniorul, ca la el imi era groaza! Am nimerit o doamna f. draguta, tanara dar priceputa care a reusit sa ii ia foarte frumos din vena (!!!), a nimerit-o dintr-o singura intepatura si de azi dimineata pana acum nu s-a invinetit, asa ca sper sa nu apara nimic nici maine. Mie in schimb mi s-a facut rau acolo, ca mi-au luat vreo 15 eprubete (nu pline, dar...) si cica mi-a scazut glicemia. Dar m-au pus pe picioare rapid, cu un pahar cu apa si zahar, intinsa, etc. Asa ca va recomand centrul synevo din Brasov, deocamdata doar pentru modul in care s-au purtat cu noi, cum ne-au recoltat si pentru respectarea tuturor procedurilor (mi-a aratat fiecare ac, eprubeta, eticheta, in parte - cele care ati facut la synevo sigur stiti, dar prin alte parti eu nu am mai beneficiat de asa ceva , poate or mai fi) Acum astept rezultatele, vin pe rand, primele luni, ultimele pe la sfarsitul lui mai. Va pup si va mai stresez cu intrebarile cand vin rezultatele. Nu scapati!

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

felicitari pt puterea de convingere ( a medicului de familie)
si da, ai dreptate, la synevo si la bioclinica se poarta exemplar la recoltari.
eu proaspat externata din maternitate, anul trecut, cand am pierdut sarcina, am ajuns la bioclinica cu ochii in lacrimi, sa recoltez pt beta sa vedem daca s-a terminat totul.]
cand mi-a vazut baiatul ce recolta vena cu vanataia de 15 / 5 cm, obtinuta de la recoltarea din spital, s-a crucit si a zis ca asa ceva nu se face. si mi-a adus crema, m-a uns pe vanataie si din vena cealalta mi-a recoltat fara nici o urma. niciodata nu mi-au ramas nici macar o urma la recoltarile de la bioclinica sau synevo. nici cand am recoltat cele 9 flacoane (eu mi-am facut analizele pe rand, dupa cum am avut bugetul)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

multumesc, alla76! Apropo de buget, si mie mi-a fost greu, de-asta am si intrebat daca trebuie facute chiar toate ca sa fie pus diagnosticul. Doamnele de acolo chiar mi-au spus ca dupa ce am sunat eu sa intreb de analize, s-au tot gandit cum ar fi mai avantajos sa le fac, ca sa iasa mai ieftin. Am ras, fiindca si eu am facut toate calculele si combinatiile posibile.

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt in Z3 de stimulare pt FIV. La analizele de trombofilie mi-a iesit o mutatie MTFR C677, genotip heterozigot. Am fost la Fundeni,homocisteina e ok. Initial mi-a fost dat tratament cu Aspenter, acid folic,2 Magne B6, 1g vit c. Azi am vorbit cu asistenta dnei Uscatescu si mi-a spus sa inlocuiesc aspenterul cu Fraxiparine 0.4. Stiti cumva unde gasesc,la ce farmacie si dak se pot lua compensat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ella: eu am gasit acum vreo luna Clexane de 0,4 la o farmacie Sensiblu in Dr Taberei (la parterul unui bloc, colt cu Valea Argesului- ca sunt mai multe pe bucla din Dr Taberei), cam la 50 m de Mega Image. Sigur dau si compensate.
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Vesti triste
Sa ne rugam pt Paula si ingerasul ei

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

buna!
Fetelor eu vin cu o veste foarte, foarte rea. Micuta Gabriela, fetita Paulei de ieri dupa masa nu mai este printre noi. Dumnezeu a luat-o la el. de acum va fi ingerasul Paulei. Sa le dea Dumnezeu multa putere parintilor si sa aiba grija de ei!

25+

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.

Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

kitzy,felicitari!!!!!
nici un cuvant nu e de ajuns sa aline durerea Paulei.Doamne ajuta-i!

mami de , premiata la concursul de dans 18+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Cristal merci mult de info. Am gasit si eu la Farmacia Tei & la o farmacie Dona. Sper sa-mi fac rost si de reteta compensata. Sa vedem...

Imi pare rau pentru vestile proaste de aici...

Mergi la inceput

Buna, imi poate trimite cineva pe PM adresa de mail a dnei dr Uscatescu?

si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Paula cuvintele sunt de prisos. DD sa va aline sufletele si sa va dea putere sa treceti peste aceasta incercare. Iar pe micuta Gabrile sa o aiba in paza acolo sus.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Paula sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta tragedie!!!E atat de nedreapt!!!Suntem alaturi de tine!!!

Azi am fost la genetician.Mi-a zis ca in primul rand trebuia sa fac cariotipul genetic la amandoi.Si am sa le fac peste vreo 2 saptamani.Dar azi mi-a facut si gena PAI.Si am uitat sa-i zic ca iau Aspenter.Oare inflenteaza rezultatul???Ma gandesc ca daca o fi analiza genetica,m-am nascut cu ea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput