Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui magduta10

Floaredemac asa am facut si eu. M-am facut ca ploua dar nu am avut succes. Si mi-a explicat tipa de acolo ca e valabil orisice parafa, doar sa fie sa vada germani ca va fi intgerpretata de cineva rezultatul. Deci in concluzie daca faci rost de orice parafa e ok si asa. Nu stiu in alte localitati dar la mine s-a putu sa imi recolteze daca tot acolo am fost si am revenit cu hartia respectiva completata de mine , logic, si parafata de un medic. Nicidecum nu a fost medic de familie sau de specialitate ginecologica.
Iti urez mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Magduta, s-a oferit un medic stomatolog sa imi puna semnatura si parafa, dar cred ca e un pic batator la ochi, ce zici? Adica... ce treaba ar putea avea un stomatolog cu posibila mea trombofilie?? I-am zis ca ma mai gandesc

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Floaredemac al meu era medic chirurg si cred ca la vremea aceea inca avea parafa de medic rezident. Nu mai tin minte. Deci nici al meu nu ar fi competent pt asa ceva. Lor le trebuie doar o parafa , si peste parafa parca semnatura?!, nu mai tin minte. Daca da sa semneze in asa fel sa nu se vada specializarea, doar numele. Si apoi de ce nu ar putea sa te trimita tocmai el, poate ai nevoie de o extractie o operatie (DD fereste) si cu sangerearea nu e de joaca....Dar ma repet, mi-e mi-a zis clar de la receptie le trebuie doar sa fie parafa sa vada ca va fi interpretat de cineva ca la ei e lege stricta in asta.

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Gata, fetelor, am obtinut semnatura medicului de familie. Cu strambaturi, ca de ce nu am mai venit de 2 ani (fiindca nu am mai avut nevoie, na!), cu comentarii (mai bine as face doar toxoplasmoza ca e destul, si sa o faca si sotul ?!!!-n-am inteles de ce, ca doar nu se ia de la om la om, dar... n-am mai insistat ca era inutil si ma grabeam), si cu nota pe formular ca eu am solicitat expres respectivul formular (pai cine altcineva, ca doar nu vecinu'?!). Maine mergem la intepat tot familionul,si vroiam sa va mai intreb in cat timp au fost gata la voi analizele? La Brasov este centru de recoltare si laborator, deci se va face totul acolo, nu se trimite in alta parte. Va !

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Declar bhcg 670.9 saptamana 4 de sarcina

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

floaredemac, in cazul meu, analizele pt trombofilie si SAFL s-au lucrat o parte la Bucuresti, o parte in Germania, desi in Timisoara este laborator de analize Synevo, nu doar centru de recoltare.
A durat ceva pana am primit rezultatele, parca in jur de 2 saptamani (eu le-am facut in vara lui 2009, nu stiu daca s-a schimbat ceva de atunci.

kitzy, felicitari si sarcina usoara!

10+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Balanta multumesc! Sper ca tratamentul facut sa tina sarcina asta, acuma am trecut pe B-uri cu Omega 3 si acid folic, aspenter si arefam. Miercuri m-a chemat la eco, pe luni mai imi fac un bhcg, sper din tot sufletul sa nu fie in scadere. Doamne ajuta!

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

.... Kitzy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kytzi FELICITARI !!!! Stai cuminte si executi nu imi zici nimic. Hm.... DD ajuta sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Am facut analizele, a fost ok si cu juniorul, ca la el imi era groaza! Am nimerit o doamna f. draguta, tanara dar priceputa care a reusit sa ii ia foarte frumos din vena (!!!), a nimerit-o dintr-o singura intepatura si de azi dimineata pana acum nu s-a invinetit, asa ca sper sa nu apara nimic nici maine. Mie in schimb mi s-a facut rau acolo, ca mi-au luat vreo 15 eprubete (nu pline, dar...) si cica mi-a scazut glicemia. Dar m-au pus pe picioare rapid, cu un pahar cu apa si zahar, intinsa, etc. Asa ca va recomand centrul synevo din Brasov, deocamdata doar pentru modul in care s-au purtat cu noi, cum ne-au recoltat si pentru respectarea tuturor procedurilor (mi-a aratat fiecare ac, eprubeta, eticheta, in parte - cele care ati facut la synevo sigur stiti, dar prin alte parti eu nu am mai beneficiat de asa ceva , poate or mai fi) Acum astept rezultatele, vin pe rand, primele luni, ultimele pe la sfarsitul lui mai. Va pup si va mai stresez cu intrebarile cand vin rezultatele. Nu scapati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Declar bhcg 670.9 saptamana 4 de sarcina

Poze Diana
Povestea nasterii

kitzy!!! felicitari si sarcina usoara si la termen!
bravo fata!!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput