Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Floaredemac...eu am facut analizele luna trecuta si nu am dus nici o trimitere, m-au intrebat si am zis ca nu am, le-am spus numele medicului care m-a trimis si mi-a dat sa completez eu un formular. Nu stiu daca a contat sau nu ca nu sunt din Bucuresti.(la Synevo de pe Grozovici am fost)

Madutz
sufletulmeu
days... iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Eu am sunat la synevo Brasov saptamana trecuta pt detalii, dar nu mi-au zis nimic de formularul ala. Saptamana asta am sunat din nou pt a afla daca se fac toate analizele sambata, fiindca nu sunt din Brasov si doar atunci pot merge, si de data asta mi-au zis si de formularul respectiv, pe care scrie clar ca nu se fac analizele respective - genetice- fara formularul completat (mi l-au trimis prin e-mail). O fi ceva nou introdus, habar nu am! Am doua variante: sa ma duc si sa ma prefac total shocata cand voi afla de formular si sa incerc sa impresionez prin faptul ca vin de la 100 de km si cu copilul dupa mine... sau sa ma straduiesc sa conving medicul de familie sa imi semneze hartia respectiva. Probabil voi alege a doua varianta fiindca nici nu am chef sa ma cert acolo cu ei si sa mint , si nici nu am curaj sa merg asa aiurea, sa ma duc degeaba adica. As pune aici formularul, poate mai trebuie cuiva, dar nu stiu cum sa fac. Eventual cine are nevoie imi poate da PM si i-l trimit.

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Eu am fost la Bucuresti, poate incerci sa mergi acolo, daca nu iti e prea departe, sau sa sustii varianta cu nu stiam si ca esti de departe.

Madutz
sufletulmeu
days... iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">suntoptimistawww.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

floaredemac, fii vehementa cu medicul de familie, sa iti semneze formularul. Ca doar ia niste bani de pe urma ta; plus ca analizele alea le vei plati tu integral. Ce medici incapatanati...
Si nu iti fa griji ca intrebi diverse chestii pe topicul asta, ca doar de aia suntem aici, sa raspundem daca stim.

10+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Eu am fost la Bucuresti, poate incerci sa mergi acolo, daca nu iti e prea departe, sau sa sustii varianta cu nu stiam si ca esti de departe.

Madutz
sufletulmeu

Mada, pana la Bucuresti de la mine sunt 300 de km... e greu. Plus ca la Brasov vroiam sa il iau si pe baiat, sa ii fac hemoleucograma anuala, ca au un sistem mai uman de recoltare decat e pe la noi. Ma indepartez de subiect. O sa ma gandesc bine cum fac, ca sambata planificasem sa mergem la intepat.
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

floaredemac, fii vehementa cu medicul de familie, sa iti semneze formularul. Ca doar ia niste bani de pe urma ta; plus ca analizele alea le vei plati tu integral. Ce medici incapatanati...
Si nu iti fa griji ca intrebi diverse chestii pe topicul asta, ca doar de aia suntem aici, sa raspundem daca stim.

10+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Asa e, sunt incapatanati si foarte gingasi... nu care cumva sa te arati mai citita sau sa ai prea multe intrebari ca deja incep sa te persifleze, ca vezi Doamne acum toti ne pricepem la medicina de pe internet. De parca mie nu mi-ar placea sa am incredere 100% in medic si sa nu imi mai bat capul citind peste tot cat mai multe despre una si alta?!! Dar cand auzi atatea cazuri de malpraxis sau pur si simplu de indiferenta, cum sa nu te ingrijorezi? Mi-am varsat of-ul aici, scuze. Oricum o sa incerc azi sa "pistonez" si sa obtin semnatura, desi stiu ca voi fi considerata exagerata, ipohondra, etc. Multumesc pentru sprijin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Floaredemac asa am facut si eu. M-am facut ca ploua dar nu am avut succes. Si mi-a explicat tipa de acolo ca e valabil orisice parafa, doar sa fie sa vada germani ca va fi intgerpretata de cineva rezultatul. Deci in concluzie daca faci rost de orice parafa e ok si asa. Nu stiu in alte localitati dar la mine s-a putu sa imi recolteze daca tot acolo am fost si am revenit cu hartia respectiva completata de mine , logic, si parafata de un medic. Nicidecum nu a fost medic de familie sau de specialitate ginecologica.
Iti urez mult succes.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Floaredemac si eu am completat acel formular de la Synevo: le-am spus ca fac FIV cu un doctor din strainatate si a fost suficient sa mentionez numele doctorului. E o idee, poate te ajuta .. in cazul meu nu a fost necesara nici o parafa, nici o trimitere ...

Mergi la inceput

Multumesc, Magduta si Sufletel, o sa iau in calcul si parerile voastre. Oricum am sunat deja la cabinet fiindca parca tineam minte ca joia nu are program si chiar asa este. Ramane pe maine... sa vedem ce iese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac

Mai fetelor, ori sunt eu grea de cap, ori ...ca nu mai inteleg nimic! Reiau povestea: pierdut sarcina oprita in evolutie la 5-6 saptamani, executat chiuretaj. Acum vreau sa imi fac analizele, si ma hotarasem la Profil trombofilie ereditara II (apropo, pt asta synevo cere un formular semnat de medic!!! ca cica sunt analize genetice si asa tb) si Profil sindrom antifosfolipidc. Eu merg la 2 medici, si amandoi mi-au zis ca nu este nevoie decat de profilul SAFL, dar eu nu inteleg urmatoarea chestie: daca faci profilul SAFL poti deduce ca ai trombofilie? Sau cum? Ca mi-a fost jena sa mai insist cu profilul de trombofilie si sa il pun sa semneze formularul ala, cand el spunea ca nu e cazul. Adica era ceva de genul: semneaza tu acolo, totusi, ca eu nu dau doi bani pe ce spui tu! Va rog mult, mai incercati sa lamuriti un biet om confuz cu mintea obosita si stresata care nu mai stie incotro sa o ia!

poate nu dai 2 bani pe parerea lui (si o merita daca tu i-ai cerut sa iti semneze formularul si el a zis ca nu e cazul) dar banii pe analize tu ii dai si asta e motivul cel mai important pentru care el nu are de ce sa se contreze cu hotararea ta de a face investigatii suplimentare

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

asa e, alla, dar ma tot gandesc sa nu ma pun rau cu ei ca dupa aia cand o sa am nevoie... stii cum e! In orasul in care locuiesc, medicul la care am fost este cel mai bun, la restul nu as avea curaj sa merg. De fapt, de-asta si merg la doi medici, unul aici si altul intr-un oras la 50 de km de mine, ca sa am o "rezerva" daca se intampla ceva cu unul, sa pot apela la celalalt. La sarcina anterioara asa am facut, fiindca mi-era teama sa risc, daca aveam o problema si nu puteam ajunge la celalalt? Dar costurile sunt pe masura! Si mie imi venea sa ii zic cateva acum, sincer! Ei trateaza problema cu o usurinta data probabil de multitudinea cazurilor intalnite si poate si de faptul ca sunt barbati si nu pot intelege exact ce simte o femeie cand pierde o sarcina - de fapt pierzi un copil, nu ceva abstract, pentru noi e greu. Iar eu nu mai am nici varsta care sa imi permita sa mai pierd inca 2 sarcini de exemplu ca sa constat apoi ca puteam sa fac un tratament care sa previna asta. Si nici nu mai vreau sa pierd o sarcina, na! Incerc sa elimin posibilele cauze pe care sunt in putere sa le determin, ca restul doar Dumnezeu le poate sti, El stie sigur de ce nu a fost sa fie un copilas data trecuta si s-a oprit sarcina...Eh, cam asta este monologul ce l-am pregatit pentru medicul de familie la care voi merge azi, sa speram ca va binevoi sa fie acolo, dat fiind ca e vineri.

Mergi la inceput