Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -
Raspunsuri - Pagina 12
dangabriela spune:
Nu am gasit-o pe dr mea pt ca e in concediu, asa ca am fost la un alt medic din Polizu , dr Pechi Laurentiu, care a fost super amabil si mi-a recomandat:
-acid folic in continuare 5 mg/zi
-magne B6, 2 pastile / zi
-centrum o pastila /zi
-pt Laiden Aspenter , o pastila /zi si analize la hematolog ( Coltea sau Fundeni)sa vedem schimbari in sarcina
-pt infectia cu ureaplasma deocamdata nimic, ci abia la 14 saptamani de sarcina
Voua vi se pare suficient tratamentul, ca nu stiu ce sa fac pana vine dr mea peste 2 saptamani!!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina
balanta_tm spune:
dangabriela, felicitari pt sarcina!
Referitor la mutatia ce o ai, poate ca cel mai bine ar fi sa mergi la dr Uscatescu la Fundeni, sa vezi ce parere are; nu stiu daca un ginecolog este in masura sa decida daca Aspenter este suficient sau ai de nevoie de Clexane.
13+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
dangabriela spune:
Multumesc tuturor si va astept alaturi de mine!!!!
Stiu ca treb sa ajung la hematolog, dar as merge la Coltea la dr Avram, ca acolo am descoperit mutatia si imi este mai usor de ajuns. Ce nu stiu este daca o sa primesc si tratament de acolo sau va reb sa ajung totusi la d-na Uscatescu pt asta?
Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina
mariamiha spune:
balanta esti gravi?? felicitari din suflet! eu am intrat acum cateva zile sa va scriu, si am ajuns pana la cap 20. am vazut cata lupta acerba ati dus si ma bucur din suflet ca ai reusit . Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere si un bebe sanatos care sa stea el acolo frumusel la caldurica pana la 40 sapt. Domane cat ma bucur ! Abia astept sa vad cum ai scris cand s-a intamplat!
gabriela felicitari si tie si sa ai un bebe sanatos si voios!
madutza_bra spune:
Buna fetelor!
Am nevoie de niste sfaturi de la voi...Am un baietel de 1 an si 5 luni si o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt si 3 zile. Sarcina s-a oprit in evolutie din cauza unui hematom care s-a format odata cu sarcina si care a reusit sa dezlipeasca locul de insertie al cordonului. Au trecut apropare 3 luni de atunci si dr mi-a dat unda verde sa incerc din nou sa raman gravida. Abia acum mi-a spus ca ar tb sa fac si analize pentru trombofilie si sa merg la Fundeni la dr. Uscatescu.
Intrebarea mea este daca tb sa-mi fac programare si in cat timp de dau rezultatele? Eu sunt deja la ovulatie si ma intreb daca rezultatele nu vor iesi bine, voi avea timp sa incep tratametul necesar? Tratamentul se face inainte de sarcina sau dupa ce sarcina este in evolutie?
Nu stiu mai nimic despre aceasta boala ... va multumesc!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
tamaryllis spune:
Madutza, trebuie sa suni la Fundeni si sa intrebi cand poti veni pt consultatie si analize. Tratamentul il primesti in functie de ce fel de probleme ai, deci nu iti poate spune nimeni deocamdata daca ai nevoie de tratament inainte sau dupa ce ramai gravi.
7+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Madutza, trebuie sa suni la Fundeni si sa intrebi cand poti veni pt consultatie si analize. Tratamentul il primesti in functie de ce fel de probleme ai, deci nu iti poate spune nimeni deocamdata daca ai nevoie de tratament inainte sau dupa ce ramai gravi. 7+incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate... Dupa Ademar Barros, poet brazilian. |
multumesc mult, tamaryllis
. Am sa sun luni pentru programare .Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Fetelor,voi ati facut careva cariotipul genetic???Mie mi-e cam frica...poate iese rau... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata ![]() MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s |
si noi am facut cariotipul, tot la militaru
mi-am ros unghiile 2 saptamani (sau 3)
pana a venit rezultatul. dar sunt de parere ca trebuie sa stii dinainte cu ce ai de-a facemihaela_let eu vit E iau doar 10 pe luna
mariamiha bine ai venit printre noi. si sedere scurta printre aspirante. imi pare rau pt pierderea suferita, dar bine ca ai avut parte de o doctorita care te-a indrumat in investigatii!
dangabriela felicitari pentru liniute!sarcina usoara si la termen!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
floaredemac spune:
Buna, fetelor! Se pare ca fac parte oficial din gasca voastra. Mutatia factorului V Leiden: pozitiv. Genotipare: heterozigot. Gena MTHFR: Mutatia A1298C: genotip heterozigot.
Mai sunt cazuri asa? Parca mai era o fata, Avalon cred? M-am uitat pe prima pagina, dar un am remarcat mai multe asa. Sau eram prea suparata
... Ce ar trebui sa fac in continuare, la ce medic sa merg? Din pacate nu prea am cum sa ajung la Bucuresti, e prea departe de mine, dar daca stiti vreun medic prin Mures, Brasov, maxim Cluj... ar fi perfect! Multumesc anticipat! Sunt foarte deprimata, si nici nu stiu incotro sa o iau, v-am mai povestit eu cat de reticienti sunt medicii la care am fost pana acum, nici nu stiu daca au auzit de asa ceva si ma simt tare aiurea...de parca eu as vrea sa am o problema neaparat si o caut cu lumanarea, vorba aia!
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg
dangabriela spune:
Am si eu o intrebare la cele cu mai multa experienta!
Ce fel de analize treb sa facem la hematolog odata ce am ramas insarcinate si suntem mutante, si cat de des treb repetate??
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +

Bea(08.11.2007)