Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
rein spune:
Ne mai tineti minte?
Iata niste www.flickr.com/photos/33881321@N03/" target="_blank">POZE, poate, poate....
Azi in timp ce ii pregateam mancarea Calin misuna ca de obicei prin casa si... ce credeti? l-am gasit cu buretele de la tubul de crema de pantofi in gura, il degusta.
sdcristian spune:
selene, analize cand i-ai facut ultima data?
stiam ca nu ii dai carne, special de asta am si inceput cu gratar. ca daca ar manca orice altceva as zice ok, dar cand nici legume, branza sau ou nu mananca... fier din ce isi ia? proteine?
budinca facuta din gris, pui si mere in ea, era pe aici pe undeva reteta, o caut si ti-o dau. mai sunt acolo cateva retete... dar cu carne.
sdcristian spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151555
astea-s alte retete, celelalte nu le mai gasesc
ce gatesc mamele pentru pitici,, pentru inspiratie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149617
Leditia spune:
Neatza si de la noi..
Noi cu multe pe cap,ieri am tras o sperietura zdravana cu barbata-miu..plus o alta veste proasta..off,ca mi s-a luat,de cateva zile numai necazuri pe capul nostru.Ma mir ca inca-s zdravana la cap..cred eu..Dar prefer sa nu mai scriu si aici,ca e vba de cei din fam si nu vreau sa le expun viata pe forum.
David si-a terminat tratamentul,dar azi am vazut k e infundat iar..Ieri a fost bine,nush cum Doamne iarta-ma azi iar e infundat..
Crisspy,frumos foc Razvi.Sa-l mananci si alta nu.
Ma bucur ca s-au reglat scaunele si e ok.
Cadia,ma bucur ca micuta Clara e mai bine cu mucii.Nu s-au terminat greturile?Or sa treaca ele,ai sa vezi.
Daca puteti merge la prietenii din Elvetia,nu ezita,apoi va fi mai greu sa pleci cu 2 pitici dupa tine.
Jasmi,la multi ani sanatosi si fericiti,scumpa!Cum mai sunteti voi?
Delia,imi pare rau ca aveti problemute cu alergiile.Nu ati identificat de la ce face?
Pupam Davidutul sa treaca repede,repede bubitele.
Porumbita,offf,sanatate multa si voua.
Cristi,frumos foc Carol.
Dark,felicitari pt Mister..papa el mancare neblenduita,de oameni mari..bravo mai.Si noi speram ca pana se insoara sa ajungem la performanta asta
Pana de curand ii faceam la furculita,de o vreme asa,dar acum cu gatutul i-am blenduit iar si i-am facut mancarica un pic mai lichida ca de obicei sa nu-l jeneze la gatut si sa pape si el.
Daiopri,off,imi pare asa rau ca suferi atat si doare.Cand se termina toata chestia asta?Mai dureaza mult?
La multi ani motanului,sa inteleg ca a fost ziua lui nu?Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Nu,n-am luat sosete negre..
Andreea,e o dulce Ilinca..Al doilea videoclip nu mi se deschide.
Selene,nu stiu ce sa zic..Un peste la gratar?Budinca de paste cu branza la cuptor?(in care trantesti deasupra un ou)Supa de legume cu galuste?Supa crema de legume?Ciorbita cu zdrente de ou?Sufleuri de legume?Cuiburi de mamaliga la cuptor cu ou si branzica?Nu-mi mai vine nimic in cap acum,mai ales ca tu nu-i dai carnita.
Pup si mult succes.
O zi frumoasa tuturor.
Eu incerc sa ma programez la dr,desi nu am cu cine sa-l las pe David si nu-mi vine sa-l car dupa mine la dr,eu sa stau acolo pe masa aia,la ecografie si el cine stie pe ce mai pune mana si baga in gura sau ce mai rastoarna..Dar ta-su vine asa tarziu,sambata lucreaza..si nu stiu cum naiba sa ajung la dr..bine asta daca se rezolva si problema lor cu telefonul,ca-mi zice k e inchis sau nu se afla in aria de acoperire,insa e fix,asa ca nu pricep.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
crisspy spune:
Andreea e mortala Ilinca
Ce repede s-a prins ea de scmecherie cu urcatul in pat ...suuper tare
Si vorbeste nene nu se incurca...bravo Ilinca
Crisspy, fericita de Razvi
sdcristian spune:
si casul cred ca e mai sanatos decat cascavalul, ca nu are si chimicale prin el, e doar cas. e bun si la diaree.
tofu mananca? fa-i pasta de pastarnac cu tofu. bucatele de legume un pic prajite in unt, salata de fructe, pizza cu legume si branza, poti pune si oul prin amestec pe acolo - le faci asa, mini pizza, mamaliga facuta bolzuri mici - faci o mamaliga tare, o faci ghemotoce mici, le invarti prin branza de burduf eventual cu ou si le calesti putin tot in unt, in poureul de fructe ii poti pune mascarpone, ca e plin de grasimi bune.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian selene, analize cand i-ai facut ultima data? stiam ca nu ii dai carne, special de asta am si inceput cu gratar. ca daca ar manca orice altceva as zice ok, dar cand nici legume, branza sau ou nu mananca... fier din ce isi ia? proteine? budinca facuta din gris, pui si mere in ea, era pe aici pe undeva reteta, o caut si ti-o dau. mai sunt acolo cateva retete... dar cu carne. |
cristi, in martie, cand i-am facut si exudatele. Sideremia nu era OK, e OK acum.
Fetelor, daca am spus clar ca NU mamaliga, de nicio culoare, NU branza, de nicio culoare... Ma tem sa iau mascarpone, ca e prea scump sa il arunc la gunoi, destul ca am aruncat ricotta... Am aruncat si pastele cu branza... Si cottage cheese, si branza Fagaras...
Ea mananca asa:
- supa de legume - "adunare generala", cum ii spune mama, in care musai morcov
- supa cu galuste - in care musai morcov
- supa de rosii cu orez - si morcovi, evident
- supa de rosii cu zdrente de ou - iar cu morcovi
- mancare de ciuperci, in care sunt si morcovi, cu sau fara paste
- bors facut de soacra
Si cam atat. A, am incercat si pizza, e bleah. Si nici pestele simplu nu e bun, de-aia i-l ascund in mancare, ca altfel, il culeg de pe jos si pute bucataria a peste de mori...
Morcovul e omniprezent pentru ca, fara ala, nu e bun nimic.
Faza este ca nici macar nu vrea sa guste, tre' s-o tin de nas ca s-o oblig sa deschida gura si sa vada macar ce e... Ca ea, nu din start... Nu inteleg de ce a renuntat la crema de branza cu fructe...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
bebelusi spune:
Mai cati copii frumosi am vazut, imi cer scuz eca nu am mai intrat de mult dar am fost ocupata cu un targ Hand Made.
Vlad e un nazdravan, intelege asa multe lucruri, ma uimeste mereu, e incapatanat, ar vrea orice, si cand vrea ceva nu se lasa. La mine in casa e debandada, are voie aproape peste tot asa ca e dezastru
Eu nu mai stiu ce sa ii dau sa manance seara si dimineata, poate imi spuneti ce mancati voi
Cami ma bucur ca sunteti acasa si s-au rezolvat toate
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
sdcristian spune:
nu as obliga-o sa guste, doar i le lasi la indeamana si incearca singura cand vrea
sau bomba - mananci tu in fata ei.
Naty spune:
Hello!
cristi ce frumos e ginerele meu! Ma mandresc cu el!
andreea am lesinat de ras la filmulete.
Ultima distractie a Nadiei este sa inchida usile in nasul oamenilor. Fuge in fata ta si-ti tranteste usa fix in nas.
Vad ca vorbiti de un subiect delicat pentru noi - mancarea.
Nadia, cum stiti, nu mai mananca de ceva timp decat bucatele. Pofteste la tot ce vede ca mancam noi, dar mancarea ei .
Deci mananca asa: lapte si lapte cu cereale (dimi si seara, in total 500 ml); banana; rareori foarte putin mar sau para; supa chioara de legume; ficatei de pui fierti (cam 2 ficatei la o masa de pranz dar fara nimic altceva); ou fiert (in cel mai bun caz un galbenus si jumate de albus la o masa); carne de pui sau vita fiarta (asta ii place), gratar de pui; peste fiert, paine goala sau cu unt. Si mai ales cascaval, mult cascaval, numai asta ar manca. A, si biscuiti.
cristi ce e aia paine in ou?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana