Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
sdcristian spune:
bati oul intreg, pui si ceva lapte, un pic de sare, si dai felia prin el apoi prajesti. e mai bun daca e prajit in unt. unii pun sare pe ea, altii zahar
deliafairais spune:
selene, eu ii dau supe f f rar...mi se par cam inutile...sincer. dar no, daca doar asta mananca...ce sa zic.
eu as incerca sa trec treptat de la supa crema la pireu de legume...poate merge.
ai mai putea incerca pireu subtire de dovleac cu morcov sau cu ardei gras. astea ii placea mult lui david.
deliafairais spune:
bebelusi,
noi dimineata papam sandwich-uri cu cascaval, sunca, sau ou fiert, branza topita (da,stiu), uneori pate de pui, daca ii ies dinti refuza tot ce e mai mare...si atunci ii dau iaurt sau banana.
seara nu vrea decat lapte, uneori accepta si cu gris sau cereale in el (dar nu f gros).
e f usor seara la noi, ii fac baie, il pun in pat cu sticluta de lapte in mana si baiatul bea tot laptele, pune sticla langa el si adoarme, sau adoarme cu ea in gura, daca nu apuca sa bea tot.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais selene, eu ii dau supe f f rar...mi se par cam inutile...sincer. dar no, daca doar asta mananca...ce sa zic. eu as incerca sa trec treptat de la supa crema la pireu de legume...poate merge. ai mai putea incerca pireu subtire de dovleac cu morcov sau cu ardei gras. astea ii placea mult lui david. mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 |
Ba mie mi se par foarte bune, io zilnic as manca supa, daca ar fi. Na, Ardealul isi spune cuvantul, banuiesc.
Nu supa-crema mananca Dari, supa normala, ca pentru noi, adica morcovul taiat jumatati sau sferturi de rondele, depinde cat e de mare, apoi ceapa maruntita bine, fasole pastai mici, mazare boabe, conopida flori...
Dovlecel chiar o sa incerc, ardeiul gras il rontaia crud.
Multumesc!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Naty spune:
Mai, eu ma simt ingrozitor, cred ca am gripa. Imi vine sa ma intind pe jos saa dorm, nu-s buna de nimic. Si m-a pocnit si o durere cumplita de stomac
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
deliafairais spune:
selene, 'ardealul isi spune cuvantul'?
e doar parerea mea personala, nu trebuie sa ii cauti justificare. eu evit sa ii fierb legumele, gatesc f mult la steamer. chiar imi plac mult ciorbele si supele...dar nu mi se par satioase (in sensul asta am spus inutile. eu le consum mai mult cand vreau sa slabesc (si acum nu e nevoie nici la david)
sper ca nu te-ai suparat ca am spus asta...fiecare mamica stie ce e mai bun pt copilul ei. si oricum, daca david ar fi mofturos la mancare, clar as prefera sa manance macar supa.
alinuk spune:
Rein bine ai revenit pe la noi
super baietii!!!
mai ce ati mai crescut...asa e cand ii vedem rar pe copilashi, schimbarile ni se par mari
pupam si mamica al carei chip nu l-am zarit printre poze
peisajele de primavara superbe in schimb!
Andre ea super filmuletzele! esti bestiala cum ii zici 'nu mami, nu!' incurajand-o prin ajutorul dat la escaladare (de fapt cred ca ai vrut sa te asiguri ca nu cade) si in plus domnisoara e filmata..se simte vedeta ca deh e sub 'reflector'
mi s-ar fi parut bizar ca Ilincutza sa se aseze intr-un coltz.. 'gata mami, sunt cuminte, te ascult!'
Naty multa sanatate!
pup cucuiete
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
rein spune:
Anukule mie imi place sa cred ca sunt neschimbata asa ca ce rost mai are sa pun fatza mea acolo?
Eu nu i- am mai dat lui Calin mancare blenduita pt ca, desi are numai 5 dinti mesteca de parca ar avea toate maselele. Numai carnita o maruntesc.
Mai e cineva doar cu 5 dinti?