Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

daiopri bine ai mai trecut pe aici ... salutari de la noi

JASMIIIIIIIIIIII
DRAGA MEA SURIOARAAAAAAA
LA MULTI ANI
SANATATE SI TOT CE ITI DORESTIIIIIIII
SPER SA NE CUNOASTEM CAT MAI CURAND

eu am avut o perioada grea
mama mea s-a imboolnavit subit
am internat-o
dupa ce ne-a lesinat in brate
de 2 ori
si am ramas acasa la ai mei
ca il am pe tata paralizat
si eram obligata sa am grija de el
si cu fata
si fara jucariile ei de acasa
offfffffffffffff
a fost tareeeeeee
greu
dar acum suntem iar acasa la noi
si sunt iar in crize de timp ca tocmai am aflat ca tre sa preadu
beleaua de teza de doctorat
deci voi mai lipsi de la apelul zilnic
va pupi
sanatate tuturor
noi nici acum nu am facut vaccinul de 1 an

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Ary se chinuie de vreo 2 saptamani sa sara, ii place foarte mult o caseta cu The Wiggles, si ii imita la toate cantecele,si vrea domne sa sara si tot nu-i reuseste cum trebuie

Papusa mea Arianna Timea creste...

hahahaha...las' ca se prinde ea care e treaba curand...sa vezi atunci...

eu...mama denaturata am invatat copilu' sa sara in pat...si uite asa mai da cate un cap in perete sau ce se mai nimereste pe acolo ...o data i-am aratat si a prins smecheria

Da' nishte pozici cu Ary nu pui si tu?

Daiopri sa-tri traiasca flacaul cel mare si pisoiul amator de calc...sanatate multa si tie si

P.S. azi am avut limbarita

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Crisspy esti de belea.

Ary cand sare se ridica pe varfuri dar nu a reusit sa se desprinda inca de pamant
Poze o sa incerc sa pun ,dar cand doarme mandra ca nu ma lasa,cum ma vede la comp cum e calare pe mine.
Am ramas restanta rau oricum si la vazut poze cu licuricii, asa ca am de lucru azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

fil, nu te stresa, ca nici Daria nu mananca, ieri a mancat in sila supa de morcovi cu taietei de casa si peste ascuns in supa... Asta dupa ce a tinut-o ta-su de maini si de nas, macar sa guste ce e, ca-mi iau campii cand eu gatesc si ea nici macar nu vrea sa guste, se stramba, face bot, imi da peste mana, maraie, se foieste, se zbate...

Dati-mi niste idei de masa pentru un copil care:
- nu mananca iaurt simplu
- nu mananca mamaliga
- nu mananca piure de cartofi
- nu mananca spanac
- nu mananca paine cu unt sau cu dulceata
- nu mananca branza - nici cottage cheese, nici crema - ricotta, nici cascaval
- nu mananca orez simplu
- nu mananca mancare de mazare
- nu mananca gris cu lapte sau orez cu lapte, nici macar cu fructe (banana) in el

si cred ca mai sunt, dar nu-mi aduc aminte acum. Si oul tot in sila il mananca acum, isi bate joc de el, doua imbucaturi in gura, patru pe jos.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

fil, nu te stresa, ca nici Daria nu mananca, ieri a mancat in sila supa de morcovi cu taietei de casa si peste ascuns in supa... Asta dupa ce a tinut-o ta-su de maini si de nas, macar sa guste ce e, ca-mi iau campii cand eu gatesc si ea nici macar nu vrea sa guste, se stramba, face bot, imi da peste mana, maraie, se foieste, se zbate...

- nu mananca mamaliga
- nu mananca spanac
- nu mananca orez simplu
- nu mananca gris cu lapte sau orez cu lapte, nici macar cu fructe (banana) in el

si cred ca mai sunt, dar nu-mi aduc aminte acum. Si oul tot in sila il mananca acum, isi bate joc de el, doua imbucaturi in gura, patru pe jos.

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

un gratar de pui suculent? cas de oaie? ghiveci de legume, paine goala, fructe crude, ficat, paine in ou, budinca la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Selene, parca ai descris-o pe Ary.

Eu ma gandesc doar ca o sa devina anemica in ritmul asta, ii mai dau vitamine, si alea cu scandal, ca nu vrea sa le ia,dar n-am ce face, asa e ea, am invatat sa nu ma mai stresez, cum faceam inainte, dar mai am zile cand ma enerveaza la culme pt ca nu vrea sa manance nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata, dragelor.
Hai sa va arat si voua cu ce tip de nazdravanii ma confrunt eu zilnic:
http://www.youtube.com/watch?v=snIYdeY-KgI

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Mai fetelor, voi ma imbolnaviti cand aud ca puiutii vostri mananca tot ce prind. Pai fiica-mea nu deschide gura nici sa o pici cu ceara, mai nou daca ii bag ceva in gura scuipa si isi sterge limba cu manuta. O inteleg, i-au dat 3 maselute deodata,si acum o bazaie caninii si a patra maseluta, dar totusi, nu vrea sa manance decat sticksuri si cartofi prajiti.Mai rar si cereale,capsuni si creveti,atat.

Papusa mea Arianna Timea creste...

Lily, asa pateam si eu la Tudor. Cand auzeam pe altii ca se ascund de copii sa manance ce ei nu au voie mi se parea ireal. Se rezolva doar cu ... al doilea copil. Tudor si acum mananca cu amenintari ca nu primeste aia si cealalta, cu interdictii de ridicat de la masa pana nu termina etc. So, nervi tari.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Si o mostra de "limbaj" http://www.youtube.com/watch?v=XHHnYf_PK8M

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

- nu mananca mamaliga
- nu mananca spanac
- nu mananca orez simplu

Ca

un gratar de pui suculent? cas de oaie? ghiveci de legume, paine goala, fructe crude, ficat, paine in ou, budinca la cuptor

cristi, nu carne. Cas de oaie, nu, una ca e cas, doi, ca e din lapte nepasteurizat. Cas nu vrea. Ghiveci de legume, doar daca este vorba despre supa. Paine goala, da. Fructe, da, astea da, dar astea nu-s mancare ca mancarea. Paine in ou, sa incerc. Budinca la cuptor, din ce?

andre_ea, mooorrrtaaallla Ilinca! Sa-ti traiasca! Si ce par are!

Mergi la inceput