Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
Porumbita spune:
ha, poate isi revine si robert
a mancat acum seara 2 borcane de orez cu merluciu si un iaurt humana
aleluia!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI JASMI!!!
Porumbita, ma bucur ca a papat frumos Robert. O sa vezi ca o sa recupereze rapid greutatea pierduta
Am reusit sa ne uitam in gurita la Mister. Nu doua ci trei maselute (in 3 pozitii). Si un premolar care a spart binisor gingia. Pai nu ma mir ca zilele astea a avut un apetit mai capricios si a fost cam marait.
Ma duc sa ma uit la pozici
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspy spune:
Bravo Robert ...Porumbita ma bucur ca va reveniti
Dark multi lui Mister sa iasa repede dintucii si maselutele sa-si revina la obiceiurile lui bune cu mancatul
Si noi se pare ca suntem mai bine...nu a mai facut nici un kakalici de dimineata...banana cu smecta si cu orezul se pare ca si-au facut efectul ...acum sper sa nu o dam in cealalta extrema
Crisspy, fericita de Razvi
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola ce bine ca mai vedem si vesti bune mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
Micola cu dedicatie : http://picasaweb.google.ro/cristina.pereteanu/Razvi1AnSi2Luni#5467107632075786818
DarkBendis spune:
Ca tot vorbim de bunele obiceiuri... Ce credeti ca mi-a facut flacaul? Am pregatit de cina (pentru noi) niste carnaciori la gratar (deci nu prajiti in ulei sau alte alea) pe care ii papam cu fasole si muraturi. Yum! Ei bine, jupan a analizat ce-i pe farfurie la mami si a insfacat un carnacior si da-i si lupta. A mancat vreo 3 sferturi...cam 75 de grame. Sunt curioasa ce face la cina (cam intr-o ora)
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspy spune:
Dark pai sa-i fie de bine jupanului ...lasa ca si Razvi "fura" din farfuria altuia ce prinde: muraturi, cartofi prajiti, etc
fil_lily spune:
Mai fetelor, voi ma imbolnaviti cand aud ca puiutii vostri mananca tot ce prind. Pai fiica-mea nu deschide gura nici sa o pici cu ceara, mai nou daca ii bag ceva in gura scuipa si isi sterge limba cu manuta. O inteleg, i-au dat 3 maselute deodata,si acum o bazaie caninii si a patra maseluta, dar totusi, nu vrea sa manance decat sticksuri si cartofi prajiti.Mai rar si cereale,capsuni si creveti,atat.
Daiopri spune:
LMA Jasmi!
Si sanatate la toti bolnaviorii
Noi am sarbatorit de 1 mai ca am terminat cu cei 7 ani de acasaAm motan mare ce mai. Ast mic a circulat peste tot nu prea incantat de raiduri ca deh, nu le stie inca
Eu cu ale mele, acum sunt cam in suferinte ca doare ca naiba imbunatatirile astea ale mele. Am cam ajuns la masura care as vrea (pot) dar de data asta ma doare nu gluma, si ar mai tb sa maresc o data si nu stiu cum
Am citit pe sarite ce ati mai zis, ca am fost tare aglomerata.
Ma bucur ca am mai vazut o miere si o iris pe aici
Mai asteptam vesti.
Ledi, sper sa fie bine totulAi cumparat sosete negre/gri?
Porumbita sanatate multa si tie. Bravo Robert ca papi. Sanatate si la voi crisppy.
Chiar asa cum mai e ciufik? a scris si nu am vazut? Flower tu?
Vazut si eu ceva poze cu bebici frumosi, am sa incerc sa pun si eu.
Si noi avem aproape toti canini si maselute.
Am reusit sa facem si vaccin fara consecinte. Sper sa fie mai bine de acum.
Vero voi pe unde mai sunteti? Nu ne mai arati codite? Chiar asa Lisa, fetita ascultatoare unde e?
Multi pupici la toate mamicile si la bebelusii lor
Se face si la noi mai frumos pe afara si incercam sa iesim mai mult, ca altfel distruge calc:))
Numai bine tuturor
fil_lily spune:
Ary se chinuie de vreo 2 saptamani sa sara, ii place foarte mult o caseta cu The Wiggles, si ii imita la toate cantecele,si vrea domne sa sara si tot nu-i reuseste cum trebuie