**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 6
lorelay_28 spune:
Buna,
Giova cred ca roiesc fetele in jurul lui Edy, la asa baiat...ce sa mai zicem. Dar sa sti ca nici maya nu e mai prejos(cioara isi lauda puiul). Poze o sa pun zilele acestea, numai sa facem. Are si ea leagan ca al lui edy in casa. Acum e la plimbare cu tati. Eu am ramas acasa sa gatesc, curatenie, etc.
Elenada nu e nici o problema ca ii dai ospamox. Chiar e cel mai slab antibiotic si la daca are rosu in gat... Si eu am patit-o cu Maya si nu am scapat fara antibiotic, Chiar daca am incercat eu cu oscilo, nurofen, panadol cateva zile. Nu am facut decat sa-i agravez situatia si vindecarea sa dureze mai mult. Multa sanatate Anei!
Apropo v-am vazut la TV luna trecuta cand ne-ai intrat banii mai tarziu. Si maya are premergator la fel cu al Anei.
Pooh nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca Balasz nu mai vrea tzitzi. O sa-si revina el. Nu are rost sa insisti acum pentru mai mult va refuza. lasa-l linistit.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Maya s-a bronzat. Are manutele negre si fata Asa dulce e Are pigment bun. Trebuie sa-i iau crema de soare. Ieri mi-a mancat un castronel de piure de cartof cu dovlecel M-am mirat pentru ca nu se impaca cu legumele, supele. Are 7200g la 8 luni si o saptamana
Merg ca am mancarea pe foc.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
elenada spune:
Buna fetelor
Pooh sper sa isi revina piticul tau cat mai repede si sa indrageasca din nou tzitzi.
Giova nu prea sunt eu impacata cu administrarea antibioticului dar ma bantuie si intrebarea daca nu il dau si face coplicatii din cauza ca am fost eu tampita?. Greu tare cand trebuie sa decizi pt copii tai. cred ca de multe ori ne punem intrebarea daca e bine ce faci.
Lorelay zici ca si tu i-ai dat antibiotic. Si mama spune ca se da antibiotic la rosu in gat daca dupa trei zile de tratament nu trece febra. Anai nu ii place in premergator. Sta putin in el apoi incepe sa planga pt ca se plictiseste.
Aseara dr care a consultat-o pe ana mi-a spus ca atunci cand face temperatura sa o dezbrac de hainute si sa o las numai in pampers. Asa cica o ajut sa ii scada temperatura. Interesant.
Ma duc sa ma imbrac si sa ies si eu afara ca matei e afara cu ai mei iar eu am ramas cu ana. Acum a venit tata sus si ma duc si eu afara sa ma joc cu matei.
Pupici
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blanca000 spune:
Hello, noi suntem la mare. Am plecat ieri val-vartej, bagajele le-am facut in graba. Pentru Eva am luat totul, mai putin vigantoul si bavetici dar gasesc eu pe aici...am luat si stemerul, si blenderul..si lopaticile de nisip.
Vad ca deocamdata ne prieste marea, am fost pe plaja, apa a uimito pe Eva..acum doarme neintoarsa si astept roomservice-ul si pieptul de pui fiert simplu..si painea ca nu se poate fara. Sper sa manance mai bine la pranz ca dimineata ne-am cam jucat cu marul..era si prea de dimineata.
J baga o piscina..sper sa o duc si pe Evita..\\Va pupacesc.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
lorelay_28 spune:
Maya facuse deja puroi in gat asa ca nu am mai stat pe ganduri si i-am dat antibioticul. Nici ei nu ii place mult premergatorul. ESte incantata de jucariile de pe el.
Blanca super ca sunteti la mare. Ce bine de voi ca sunteti aproape. Distractie placuta.
Fetelor va doresc un 1MAI plin cu soare si distractii alaturi de zmeurici.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
bely spune:
Buna tufa
lucialu multumim frumos
elenada sanatate multa Anei
pooh nu fi suparata, poate e doar o faza in care refuza sanul sau pur si simplu numai vrea si tu nu ai ce face daca el nu vrea sa mai suga, doar sa te conformezi cerintelor lui. Te inteleg ca e foarte greu, simti ca ceva se rupe din tine dar trebuie sa trecem si prin asta
lorelay nu sunteti singure cu greutatea asta, tot atat avem si noi la inceput ma stresam rau de tot, acuma incerc sa fiu mai calma..toata lumea imi spune ca nu-i slaba si are o vitalitate in ea si e foarte vioaie, asa ca la ce ne trebuie grasime?..desi recunosc ca mi-ar placea sa fie mai bucalata dar e bine si asa!
Eu aseara plangeam langa Patri, s-a constipat asa de tare de nu reusea sa faca si era deja toata transpirat de cata forta a facut si apoi a inceput sa planga si eu cu ea, numai stiam ce sa-i fac s-o ajut, noroc cu bebegel ii tot puneam gel s-o ajute sa alunece mai usor dar abia la al 2 lea tub introdus a reusit cumva de am crezut ca se rupe toate si doar 2 zile n-a facut. Vaiii ca numai stiu ce sa-i fac,ce sa-i dau s-o vad mai ok..deja am incercat cu fructe crude,suc de prune,dovlecel si nimica. Cum ea bea 1 bibe de lapte praf pe zi, i-am cumparat special pt constipatie sper s-o ajute asta.
ayda_m spune:
Buna fetele!
Elena sper sa fie bine Ana, la rosu in gat stiu ca tb cu antibiotic.Sanatate multa!
Pooh poate e ceva temporar si Balasz va indragi iar tzitzi..incearca sa te mulgi si mai incearca sa-i dai tzitzi
Lorelay si Andreea e bronzata pe palmute si putin pe fata, e haioasa rau
Blanca distractie placuta la mare!
Bely si Andreea era constipata inainte, rau de tot ca nu functiona nimic...de cand am trecut-o pe lapte praf special pt constipare face asa usor si zilnic, chiar si de 2 ori pe zi.
Vroiam sa va intreb cum reactioneaza bebeii vostri cu pers necunoscute? La mine dc vine cineva strain in casa plange sau dc mergem la altcineva acasa la fel...numai agatata de mine sta o perioada apoi isi revine....si de multe ori e tare timida, e haioasa cu isi ascunde fata si se uita cu coada ochiului...in schimb afara e sociabila cu toata lumea, intinde manutele, rade...
Diseara merg la eco, am niste emotii, sper sa fie bine si poate aflam si culoarea caruciorului
Ayda17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
lucialu spune:
Cia-o!
Pooh m-ai dat pe spate cu Balasz si tzitza.Nici nu stiam ca exista pe bune o greva bebeluseasca.Si eu cred ca cea mai buna atitudine e sa nu insisti, doar sa-i arati ca e acolo si il asteapta.Si mai ales lasa plansul ca te pedepsesti prea tare, in plus stii si tu ca legatura laptelui exista inca deci zmeurelul te simte si capteaza ce-i transmiti.
Alinutza e-e acum mai vorbim si noi. Stii care a fost faza cu buf? Nu mai stiu cand a scris MQ ca a tras si Pepi in premiera o tranta si am inghit cu noduri ca parca am simtit fara nici o logica ca urmeaza a meaAcum tu zici ca Ericelul a avut prima raceala si iar inghit cu noduri, mai ales ca sunt telepatiSa-ti zic ca si a mea cand nu e carata de colo colo, prefera sa mearga pe fund si tot asa mai practica si tzopaielile care o avanseaza dupa chesti pe care vrea sa o apuce? Naspa ca esti ocupata la greu. Cum nu ti-au venit rusiii? Nici cu metformin?Mda, cu endo a mea nimic nou sub soare, era nou dc aveau efect sarcina si alaptatul, ata e. Super ca mereti in conced formatie completa! Le prinde bine la prichindei soarele, aerul, apa mai ales ca ai nostri fac in vara anul, numa bine nu mai sunt mici-mici...sunt mici XXLSi noi va pupacim!
Bely cu iaurt ai incercat? Dar iaurt-iaurt si eventual cu niste prune uscate sau caise uscate, cam asa merge burtica. POti sa incerci un mic dejun sau seara impreuna cu cereale pt fibre.Sau poti incerca doar iaurt.
Giova noh lasa cu nu esti purci, nu m-ai vazut pe mineIar gusa am din totdeauna, chiar si cand paream decupata din revista foamea
Folsideea deci nu mai e nici Denis domnEu am tras concluzia asa:cand dau dintii musca(inclusiv apuca tzitza cu dintii-mai finescu, cum ai tine o cescuta cu degetulul mic ridicat-stilu ala finescu ).Musca ft rau dc adoarme cu ea in gura si asta se intampla in 99,9% din datisi atunci mi-o sechestreaza.Sa ma vedeti cum schiaun, ca mi-e frica sa nu o sperii.Partea asta tine cat sa iasa dintii mai bine.Si mai musca din joaca, dar atunci imi dau seama ca de fapt nu e curioasa sa pape si nici fo durere de dinti nu are, ca se intoarce, vorbeste, gesticuleaza, revine la tzitzaEi si atunci sidin pacate numai atunci ii tai macaroana, trag tzoala pe mine si pa!
Noi am dormit 20 de minute dintre care fo 15 cu tzitzi in gura, abia am reusit sa o scot teafara. E certata rau cu somnu ziua, iar noaptea se trezeste sa urle dupa mine dc nu sunt acolo sau sa pape.Acum sta in jumper si mai astept un pic si-i dau sa pape. I-am facut carne de vita+legume+ spaghette din alea naturele si suc de rosii si vine un mirooooooosSper sa pape carnea de vita(premiera)...hihi si cred ca a facut ceva, a preluat pampersu marfa
bely spune:
ayda de azi am inceput sa-i introduc o masura de lapte praf special pt tranzit, nu am vrut sa-i schimb brusc, de aceea am inceput incet, ea bea doar 150ml de lp in rest san, dar daca o va ajuta am sa-i bag 2 bibe de lp doar s-o stiu ca e bine cu tranzitul.
lucialu iaurt papa aproape zilnic, deja am incercat si cu prune uscate puse la inmuiat si apoi pulpa pasata in iaurt, am incercat cu papaya..chair numai stiu ce sa cred. Sincer de problema asta sufar si eu, oare o fi genetica?
bely spune:
am uitat, ayda iti tinem 4 pumnuti stransi pt deseara, bafta la eco si sa va arete culoare la carucior. Asteptam vesti bune!
lucialu spune:
Bely cica ar fi si asa, genetic.Nici eu nu stau ok la cap asta.In schimb paradoxul a fost ca in sarcina cand am luat fier nu m-am consti de la el, din contra. Si vad ca si matza mea la fel reactioneaza.
Ayda bafta sa veniti cu vesti bune si sa va bucurati de imagini
am uitat sa va zic ca de cateva luni cand vrea sa te uiti la ea, tuseste usoracum isi si drege vocea tot in acelasi scop
Si noi tre sa iesim da' nu mai stiu in ce sa ma imbrac si ma apuca depresiile