**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Giova multumim frumos de urari ,ce fain ca va duceti la pensiune distractie placuta

Moniza sarcina usoara

Aida bafta la ecograf si sa aflati culoarea carutului

Blanca distractie placuta

Pooh imi pare tare rau ca refuza sanul ,nu stiu ce sa zic lasa-l un pic poate uita si i se face dor

Noi suntem bine nici nu imi vine sa cred ca azi face 8 luni am fata mare chiar daca e printre cele mai mici din tufa
Inca se taraie nu stie ca atunci cand ridica fundul in sus tre sa dea din picioare ca sa inainteze ,in schimb se apuca de toate cele si se ridica in picioare.A inceput sa imi doarma mai bine noaptea, se trezeste o data pe la 12 si pe la 5 dim ,la 8 si ceva se trezeste si se joaca la ea in pat singurica pana pe la 9 cand se plictiseste si imi da trezirea.
Cu mancarea stam binisor, cred ca s-a cam saturat de legume la aburi sau la cuptor asa ca, ieri am trisat un pic cu autodiversificarea si i-am dat cu ligurita supica de pui si mi-a mancat tare bine cu un pic de smantana yamii

Cat v-am scris mes am pus fata la ea in patut si cand ma uit ea era in picioare si topaia nevoie mare

pupam tufa ma duc sa imbrac fata sa mergem la cantarit

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Baiatul meu mai mare nu a vrut in parc, ci acasa. asa ca stam la racorica...parca e prea cald afara.

Pooh eu stiu ca greva sugarului se manifesta prin neacceptarea laptelui. Pe cand balazs ai zis ca-l bea din cana...eu nu cred ca e in greva.
Nu accepta defel biberonul? Si edi se linistetste doar la san, dar si la sticla de ceai.
Noi mergem cu copiii dupa noi, ati putea iesi si voi, cu sau fara copii. macar te mai relaxezi.
Lorelay astept poze cu bronzulici mici. Noi leagan avem la bunici, aici nu ne gaurim tocurile d ela usi pt. el. si tare i-a placut si lui Marco si lui Edi......
Elenada e foarte greu sa iei o hotarare, mai ales cand e vorba de copilul tau si tu trebuie sa iei decizia buna.sper sa-i treaca anei cat mai repede.
Blanca super fain! sa va distrati, relaxati si poate sa trageti si o baita in mare...la tv ziceau ca maine sunt doar 18 grade pe litoral.
Eva nu papa borcanase? de te cari cu toate ustensilele dupa tine? ti-ar fi mai usor si tie.
bely of draga de ea. a patit-o si edi odata de plangeam si eu langa el...doamne ce rau este.
Ayda al meu e foarte zambaret si merge la oricine...aici seamana pe fratiorul lui. In schimb e si rusinos...la fel face ca si zmeurica ta cand vede pe cineva, doar ca ii trece foarte repede.
Tinem pumnii sa vii cu vesti bune si culoarea caruciorului.
Alinutza ca mi-am amintit. Nu e codas Eric al tau/....al meu se taraie ca un vierme, nici vorba de mers in 4 labe. cred ca tare haios e Eric cum merge pe fundic.
Lucialu esti mortala.
Hai ca nu va va prinde raceala...nu te mai stresa.
Edi e fan carne de vita...asta e mancarea lui preferata, nu ma asteptam.
nu mai vorbi d eimbracat ca si eu cad in depresie....
Theea super pt. ca s-a ridicat si topaie. ai fetitza mare deja.
si voi va taraiti?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetele, am venit de la eco si e totul bine, avem 18 sapt si este.Sunt fericita ca e totul bine!!
Sa aveti un 1Mai relaxant

Ayda17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Gata plimbarica am stat 5 ore afara in parc.si chiar inainte de plecare denisor a adormit.a fost super cald afara erau peste 20 de gr si am profitat din plin.acum ca m'am odihnit as iesi iar.da,pooh,o maseluta asteptam.noi avem deja incisivii centrali si laterali iar inaintea caninilor apar primele masele.e ff inflamat la masele dar nici caninii nu se lasa mai prejos si stiu ca aia sunt cei mai pacatosi.ia zi,ce face balazs?s'a impacat cu tzitzi?sa nu fi trista,va trece,continua sa te mulgi si incearca din cand in cand sa'l pui la san,eventual cand e semi adormit,noaptea..#355;in pumnii!blanca distractie placuta pe litoral.apa cum e?o bagi si pe evita in ea?asteptam pozici.giova distractie placuta la cabanuta.elenada ce mai face Ana?i'ai dat antibiotic?ayda acum m'am uitat la semnatura..17sapt deja?te astept ce vesti de la eco.monitza voi cum sunteti?dar chance pe unde'o fi??sambureii la apel!!Lucialu,ehe vremuri apuse cu domnitul.incercam sa imi imaginez ce povestesti tu acolo si doare..moniland pe unde'o fi?uf,cum a dat caldura cum disparem de aici.m'am razgandit nu mai ies.era 18:30cand am inceput sa scriu si între timp a venit sotul mort de foame de la fotbal,am hranit si un cotoias si acum l'am lasat Putin in patut sa imi termin ciocolata.poate reusesc sa'l adorm chiar daca i'am zis sa facem petrecere in pijamale.încerc sa revin.va pup

Mergi la inceput

Ayda felicit#259;ri pt baietel!!!!sa fie sanatos si sa creasca mare mare acolo in burtica!wow pereche..felicitari din nou!theea la multe lunite cezarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara fetele!Se pare ca dau din ce in ce mai rar pe forum dar nu am timp nici sa ma.... pieptan!
Noi iar suntem racite.Mai bine zis ii curge nasul la greu si tuseste.Ii dau Ambroxol si colargol in nas.Am fost azi cu ea la pediatra si a zis ca nu are rosu in gat deci nu am de ce sa imi fac griji.FEbra nu face... deci asteptam sa se opreasca robinetu'Doarme ce ii trecuse si era si ea mai bine dar iar o iau de la capat cu urlete cand o aspir cu BB.
Giova- ai fost o nasa super!!!
Blanca-bine ai venit la mare!
Elenada- cum mai este Ana?SI eu i-am dat Ospamox pentru ca ajunsese la febra de 39.8 si intrasem in panica.Am luat cu greu decizia dar a fost bine.
Lucialu- nu mi-au venit rusii si nici nu am mai dat pe la ginecolog.Sunt asa de delasatoare....Nu mai zice de depresii de genu asta ca de aia nici nu vreau sa ies din casa...
Bely- offf greu cu constipatia.Si eu am probleme vad ca Sara seamana cu ta-su la treaba asta.CAm dupa fiecare masa de solide...iese afara.Asa ma bucur...Si eu in timpul sarcinii nu am avut probleme chiar daca luam fier, dar dupa nastere....cine plangea in baie si avea hemoroizi???JEDe asta nici nu slabesc ....
Pooh- imi pare rau ca Balasz refuza sanul,poate este doar ceva periodic.. mergi si tu mai dezbracata prin casapoate i se face pofta.Sara trage de bluza si cand vede tzatza o apuca cu doua degetele si o baga direct in gurita...
Fetelor va doresc un weekend relaxant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

ayda felicitari pt baietel si mai ales ca totul e bine
sara e foarte greu cu constipatia din pacate si eu ma lupt cu problema asta si se pare ca Patricia ma mosteneste

Mergi la inceput

Ayda felicit#259;ri pt baietel!!!!sa fie sanatos si sa creasca mare mare acolo in burtica!wow pereche..felicitari din nou!theea la multe lunite cezareiGata am facut baita si'a picat micutul.fetelor trebuie neaparat sa cumpar o crema impotriva razelor dar habar n'am de care.voi de care aveti?ayda mai vreau pozici cu burtica..uff mi'e ASA dor de a mea..acum va las m#259; duc la nani pt ca denis si'a facut un obicei de a se trezi la 6-7 vA pup.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ayda felicitari pt cavaler. Ce ma bucur pt voi. Ce pereche minunata o sa ai. sarcina usoara si bebe la termen si sanatos iti doresc.

Ana nu a mai facut temperatura de azi dimineata. Asa ma bucur. In seara asta am scos-o si afara. vai ce fericita a fost.'
Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Alinutza multumim deci si Eric cu raceala si cu eruptiile dentare nu se lasa deci e calr! sunteti "fresh" toti trei! bafta - sanatate multa! oohhh....plecati si voi - ce frumos - drum bun si vacanta superbaaaa!
cu prima cazatura am avut si noi o experienta "draguta"
bafta la gineco si la implanturi si ce trebe sa mai faci

Giova Monitza Bely Lucialu multumim pt sfaturi si sustinere chiar ai nevoie in momente asa "urate" -parca nu mai stii sa faci nimik, nu mai esti sigura de nimik - e groaznic

Bely sper sa gasiti remediul pt contipatia Patriciei

Ayda felicitari pentru baietelul din burtica si G la fel reactioneaza la straini sau in medii straine ei - afara este foarte sociabla cu toata lumea -doar sa nu te apropii prea mult de ea - cred

Lucialu ma' da ce va chinuie bebeii cu muscatul de tzatzi! sunteti adevarate eroine

Unguras cred ca tu ai mai ramas singura care te mai mulgi,nu?

Sara-Amira sanatate multa! stim cum e - pt ca si noi ne chinuim la fel de 5 zile si nu-i mai trec mucisorii si tusea (facem aerosoli, si ii mai dau pt nasuc: Oftamesone,ser fiziologic si apa mare, pt urechi Otocalm, pt gat Tantum verde,si Nurofen seara) nu a facut febra; pana acum manca - dar azi a facut greva foamei 300ml laptic toata ziua sper sa-si revina maine noi iesim afara in fiecare zi 4-5 ore

Giova am auzit ca nu-i asa de urata cauterizarea - bafta

Flosideea si G la fel sa trezeste eu am crema de oare de la Mustela - inca nu am folosit-o

pooh nu te supara asa tare pe tine! sigur nici Balasz nu e suparat pe tine si va reveni repede la febletea lui, ai sa vezi, fii optimista

Blanca distractie placuta la mare! zici ca-i place Evei

Elenada ce bine ca nu a mai facut Ana febra acu' e ca si trecuta raceala

voi cum mai imbracati bebeii pe vremea asta?

noi weekendul asta ne vom ocupa de shopping si bagajele pt vacanta

weekend placut tuturor!

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput