**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 5
alinutza78 spune:
Buna seara si de la noi
Cuscra sa stii ca a functionat telepatia ca nu am mai intrat pe DC de cateva zile bune. Uite ca vin si eu fuguta la raport
Noi suntem (iar) in plina eruptie dentara, dar parca este mai rau ca inainte. In plus la sfarsitul saptamanii trecute, Eric a experimentat prima raceala. Asa ca mofturile si agitatia au fost de pomina...noroc ca nu l-a tinut raceala decat doua zile cu febra si mucisori. Nu i-am administrat decat un supozitor cu paracetamol cand a urcat febra la 39,2 si oscillococcinum, o doza pe zi. A experimentat si prima lui cazatura (ti-am zis Lucialu ca astia doi se vorbesc)..era langa mine pe canapea, insa o secunda de neatentie si s-a dus ca Fat Frumos peste cap. M-am prelins la propriu si nu mai stiam cum ma cheama nici cu buletinul in mana, dar i-a trecut repede si nu a ramas cu urmari.
In rest, spune la greu ma-ma cand e suparat si ne-ne cand e nervos (probabil ne cearta de zor). Este probabil printre zmeuricile puturoase ale tufei...se deplaseaza doar din fund, nici vorba sa mearga in patru labe. Are aproape 10 kg si 77 cm, masuratori de care sunt super multumita avand in vedere ca mananca mereu si sunt stresata si de faptul ca endocrinologul a spus ca sa ma bucur in ziua cand va dezvolta preferinte la mancare (a se intelege nazuri).
Moi...eu sunt zombi ca de obicei, si pe langa mine si mama si sotul. Deja avem intervale orare bine stabilite cine/cum sta cu Eric...De cand cu eruptia dentara se trezeste la o ora noaptea..si ar fi ok si asa, numai ca tipa de ne sperie si ne da dureri de cap, dupa care el adoarme instantaneu, dar noi ramanem cu ochii in tavan sperand la zile mai bune.
Eu sunt in plina depunere de proiecte...parca mai multe ca niciodata si cu spor de lucru in pom. Am facut deja o operatie de sinus lifting si implant dentar si sunt avariata rau la fata. Maine urmeaza si al doilea implant...wowww..Saptamana viitoare ajung si eu la ginecolog pentru verificare dar si pentru ca la mine nu mai vine CM.
Aaaa...si o veste buna: plecam si noi 10 zile la Rimini in Italia cu tot cu strumf (sa ne ajute Dumnezeu).
Am recuperat rapid capitolele din urma insa sunt cu nervii si neuronii prastie, asa ca din amintiri (si cu scuzele de rigoare):
Motana ce mai face printesa mexicana? I-au revenit poftele, ca ma durea inima la propriu cand am citit ca refuza mancarea.
Patricia ma bucur mult ca il alaptezi in continuare pe Nuki (imi place nickname-ul). Desi am rasuflat usurata ca am scapat de muls, imi aduc aminte cu duiosie de perioada cand bea laptic de la mine.
inutsa sanatate Biei, sa scapati rapid de stafilococ si drum bun in Italia.
Giova sa-ti fie de bine nasitul..ai fost superba in rochita si machiata asa
Monitza felicitari pentru samburel si sarcina usoara
Lucialu pup noruta cea zburdalnica, dar te pup si pe tine cuscra...fuseram amandoua tovarase de suferinte cu asa eruptii dentare. Imi pare rau ca te simti rau de la endometrioza. ma gandesc ca iti este si mai greu acum ca nu poti lua medicamente ca se bat cap in cap cu alaptatul.
Sa stii ca si eu m-am gandit ca glumim noi pe aici, dar mai stii ce o sa fie in viitor si se intalnesc smecheranii astia doi...se lasa cu prapad.
pooh vizionat pozici...tare frumos Balazs.
elenada multa sanatate Anei. Poate o fi vreo boala de copilarie, dar daca nu a erupt nimic pana acum...
Corinna ma bucur mult ca Maria a inceput sa pape solide. Deci cum scrie la carte...nu era pregatita
Clara drum bun la bulgari. Eu de-abia astept sa citesc topicul de pe blogul tau cu pregatirile de plecare. Super ideea
Vally e scumpa tare Gloriuta. Drum bun la Barcelona si sa aveti un sejur placut. Intrebai de zmeuricile care papa formula: Eric papa si noaptea la interval de doua ore. Si e si el tare matinal, la 6,30 e trezirea finala (ne-a dat emotii de vreo doua ori cand s-a trezit si la 5,30 dar din fericire s-au dovedit doar exceptii).
Flosideea mi s-a incrancenat pielea pe mine cand povesteai cu muscatul de san. Rabdare mamicuta!!
Alina. De-abia astept sa vii sa ne povestesti cum a fost mini sejurul single (sa visez si eu cu ochii deschisi).
Sa dea domnul sa nu fie nimic cu testiculul lui Stefan...doar putin plimbaret
La multi ani tuturor sarbatoritilor perioadei
Fetelor as mai scrie dar din cauza epuizarii nu-mi gasesc efectiv cuvintele. Revin intr-o zi cand sunt fresh.
Pup zmeuricile..si o perioada cat mai linistita pentru toti.
elenada spune:
Monitza. Ana are febra de trei zile si nu a scazut sub 38 in conditiile in care din 4 in 4 ore ii dau alternativ nurofen cu panadol.
In seara asta am fost la spital la Grigorescu si acelas lucru ne-au spus. are rosu in gat si daca de trei zile temp nu a cedat nici cu antitermice nici cu baita atunci bagam antibiotic. Si la spital a zis dr ca e mica doza de antibiotic recomandata de pediatra si sa continum asa pana nu mai face febra.
Asa ca am inceput sa ii dau ospamox la 8 ore. Sper sa nu trebuiasca sa ii dau multe zile.
pupici
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pooh spune:
Neata fetili!!!!!Intru sa va povestesc off-ul meu,sunt fff. suparataDe 2 zile Balazs refuza in totalitate sanul......m-a muscat,i-am scos sanul din gurita cu un NU hotarat si de atunci ma refuza in totalitateM-a mai muscat el si tot asa am reactionat,el insa a continuat sa pape fara probleme,acum insa se pare ca l-am suparat......fetelor,ma simt frustrata si resprinsa,plang mult,eu chiar imi doream sa-l mai alaptez......Am incercat sa-i ofer sanul cand dormea sau chiar inainte sa doarma,dar ma refuza categoric....Sau si mai rau....Pana acum daca-l intrebam"Unde-i tzitzi?",el fugea la mine in 4 labe bucuros si fericit....acum il intreb si incepe sa plangaMa pompez,bea lapticul din pahar si deocamdata incerc sa nu renunt la ideea ca o sa mai alaptez.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
flosideea spune:
Am scris ierri un msj care din pacate nu s'a trimis picase netul .sa vad ce imi amintesc din el.giova ATI fost toti niste frumosi iar coafura super.mi'a placut ff mult ce am vazut.elenada imi pare tare rau de Ana.si eu as opta pt nurofen fAta de antibiotic dar zic sa procedezi ASA cum simti tu ca e mai bine.multa sanatate micutei.pooh ce rau imi pare.offf,insista ca'i va trece.e important acum sa te mulgi,dar eu zic ca Balazs se va da pe breazda ca doar tzitzi e febletea lui nu?Denis cand musca ii zic ca nu e voie,ii explic ca ma doare si daca ma mai musca nu ii mai dau.bine ca el se amuza dar când vede ca las tricoul in jos intelege.lucialu faza cu degetul tinea inainte dar acum m#259; musca rau,strang din dinti si ma trag si el ma musca prin tricou .mai rau e ca acum asteptam prima maseluta si am luat'o de la cap#259;t cu muscatul de nas,barbie si umeri.alinutza ma bucur ca ai reusit sa mai intri,ceva pozici cu Eric nu ne dai?nu'mi vine sa cred ce temperaturi sunt afara.ieri am fost in parc cu Denis,mama si nepotica.ea s'a zbenguit o ora la un castel din ala gonflabil,dar pe denis il luase foamea.am mers pana'n carrefour -e vis a vis de parc-si i'am luat banane.a mancat baiatul meu o banana fara sa rasufle.acum vreau sa'i dau Papa si sa iesim iar ca e pacat de timpul asta frumos.mai vroiam sa zic ceva dar nu m#259; mai lasa.poate mai tarziu.pup
Giova spune:
Neatza!
Azi i-am introdus capsunii. i-am dat mai devreme un piureu din 2 capsuni, o banana si pepene verde cu 2 lingurite iaurt. le-a topit pe nerasuflate. cred ca mai maca daca aveam.
L-am adormit cu.
la cat mai multe lunite Alessia Estephany. sa cresti mare si sanatoasa, printesa frumoasa!
Elenada sper sa fii scapat Ana de temperatura, daca ai bagat-o pe antibiotic. Ai facut cum ai crezut tu ca e mai bine. si sa scapati rapid.
Monitza nu te poti strange? cum ziceau fetele...am auzit si eu asa de la cineva. sper sa scapi cat mai repede.
ceva greturi? cum te simti?
Alinutza bine ai revenit. imi pare rau ca va chinuiti asa tare si voi si Eric. prima cazatura, prima raceala....bine ca au trecut.
Sa incep si eu sa ma ingrijorez? Edi mananca orice si tot timpul daca i-as da. cand ne vede la masa e prezent cu pa-pa si deschide guritza. asa ca a inceput sa guste din tot si ii plac.
vad ca ai inceput lucrul la dinti...bafta maxima. si eu trebuie sa continui sapt. viitoare.
2 sapt. la rimini? sper sa va relaxati si sa fie Eric cumintel.
Pooh eu nu cred ca are legatura cu NU-ul tau....ei uita foarte repede, chiar daca l-ai suparat atunci, trebuia sa accepte mai tarziu. poate chiar s-a plictisit de supt si de aceea a inceput sa se joace-muste. Bine ca te poti mulge, dar daca nu mai accepta, nu trebuie sa-ti faci procese de constiinta.
Flosideea plimbarica placuta sa aveti.
si eu l-as scoate afara, dar maine plecam la o pensiune in apropierea orasului si trebuie sa fac bagaje si sa calc ceva hainute.
Mai sta pe balcon si iesim dupa amiaza cand il iau pe Marco de la gradi.
si o zi faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
uliiasi spune:
pooh, imi pare tare rau. Poate e doar temporar, poate-si revine din suparare. Mai insista, nu te lasa. Mai ales in momentele in care e el mai relaxat, linistit, noaptea, sau la culcare. Pupam zambaretul cu gropite!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
pooh spune:
Refuzul sanului la Balazs se numeste greva suptului,poate dura intre 1-2 zile si 1-2 saptamaniSi din pacate chiar si un ton mai ferm,o reactie mai inedita a mamei o poate provoca(bine,sunt si alte motive,raceala,otita,disconfortul belelusului,etc),insa la noi s-a declansat dupa ce i-am scos sanul din gurita......Interesant ca si altadata exact la fel procedam si el radea si isi continua papatul linistit,acum vad ce se ingroasa gluma.....Si eu chiar sufar,fetelor,foarte multNici nu ma gandeam ca ma va afecta asa de tare,chiar zilele astea ma gandeam ca poate ma voi simti mai lejer dupa ce se va intarca.....da' de undePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Elenada,sanatate multa Anei!Giova,ce fain ca plecati la pensiune....poate mergem si noi la niste prieteni in apropierea orasului,se aduna gasca......Nici nu stiu ce sa fac,mi-e sa nu-l incurc si mai tare pe balazs,daca raman peste noapte cu socriiFlosideea,maselutaaaaaa??????Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Uliiasi,zilele aste degeaba am incercat,m-a refuzat in totalitate.....si mi se pare ca sufera si el......mi-e si groaza cand ii vine ora somnului,ca eu doar la tzitzi il puteam adormi.....acum plange si se incordeaza in bratele mele,foarte greu il linistescPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Alinutza,,tot vroiam sa te intreb,cum stati cu dermatita lui Eric?Ma intereseaza in mod deosebit ce crema pt. protectie solara o sa-i cumperi?exista ceva special pt. atopici?Poze????Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)