**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 4
uliiasi spune:
Lorelay, zi-mi te rog si mie cu ce doctor ai nascut (in Oradea ai, nascut, nu?). Ai fost multumita de el? Cum e maternitatea acolo?
Multumesc mult!Pupam Maya mica!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
lorelay_28 spune:
sunt deja mamici gravide Ce frumos...si eu vreau dar mi-e teama...
Felicitari Change2008, Ayda, Monitza
Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Am vazut poze cu unele zmeuricici...ce mari au crescut...si frumosi foc, cea mai frumoasa tufa de zmeurici
Maya nu are nici un dintisor iesit pana acum dar ne chinuiesc de ceva vreme.
Blanca si eu gatesc cu maya pe sold.
Giova ai fost o nasa frumoasa. Ce mai face ginerelul meu? Sper ca nu s-a dus dupa alte fete din tufa daca a vazut ca Maya nu a mai dat nici un semn
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
lorelay_28 spune:
Da Uliiasi, in Maternitatea din Oradea am nascut cu Dr. Sabau Radu, un dr. extraordinat. Am fost foarte mutumita de el. Nota 10,10,10 pentru el la toate capitolele, seriozitate, profesionalism, amabilitate, grija pt paciente. Si cumnata mea a nascut in martie cu el si este foarte multumita si ea.
A nascut un baiat de 3900g, natural fara epidurala, duminica noaptea la 3. Dr a venit la maternitate de la ora 1 cand avea dilatatie de 5cm si a ajutat-o cot la cot cu moasa. El nu a plecat din sala de nastere pana nu a nascut. Este un dr bun. Acum avem i verisoara gravida care merge tot la el.
De ce ma intrebi? Ai pe cineva in Oradea?
camera Mayei
Maya
lorelay_28 spune:
Maternitatea este k. Este renovat complet etajul 4 unde este si sala de nastere care arata foarte bine, etajul 3 unde sunt prematurii si saloanele in care stau mamele fara bebelusi si o parte din et 3. Se continua cu renovarea et 1. este ok, curat.
camera Mayei
Maya
uliiasi spune:
Lorelay, multumesc mult de informatii. Pentru sora mea vroiam sa stiu. Sta si ea in Oradea. Puuup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Moniland spune:
Inutsa, drum bun!
Giova, multumim.
Monitza Felicitari!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
de la control.
M-am dus cu Edi dupa mine, al meu sot a ajuns exact cand sa intru in cabinet. Oricum, edi mi-a adormit, asa ca l-am carat cu scoica si-l lasam afara cu secretara.
S-a tot uitat dr. la el, el la dr. asa curios...doar nu-l cunoaste ca nu am nascut cu el.
Eu nu am nimic....decat rana de la nastere...mi-a facut doar eco cu chestia aia lunga...totul ok, sunt chiar la ovulatie, dar i-am zis ca nu mai vreau copii. ma astepata luna urmatoare dupa CM la cauterizare. atata tot.
pe urma am fost la mall sa papam, Edi avea mancarica de acasa pregatita:-piept de pui+dovlecel doamne ca nu i-a ajuns 200 gr. a mai halit si 2 cartofi prajiti de la mine.
la ora 18 mergem dupa marco si pe urma in parc. e incredibil de cald afara....imi vine sa-l bag in tricou...dar parca mi-e teama.
Monitza super a dormit printesa. of...cu sanul nu stiu ce sa zic...mulge putin si rar, ca sa nu se mai produca. eu la marco nu m-am muls, cred ca era pe duca, ca nu mi s-au intarit in zilele urmatoare sanii.
Inutsa drum bun sa aveti, sa ajungeti cu bine. sa fie printesa cumintica pe drum. asteptam vesti!
Lucialu mersi....tot sunt ca o purcica...mai am si gusa...cand m-am vazut in unele poze nu mi-a venit sa cred.
spor la iesit dintisorii cat mai repede. Imi pare rau ca a cazut...bine ca nu a patit mai nimic.
Lorelay cuscra, bine ai revenit! acusi il dau pe ginerica....roiesc fetele in jurul lui.
Ma bucur ca sunteti ok si ca va place afara....si edi vrea doar in leagan...monopolizam zilnic unul.
cand vedem poze cu Maya cheliuta? eu nu-l tund pana la 1 an sa taiem motul.
fug sa mai adun ca acusi plecam iar.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Buna fetelor
Ana iar are temperatura. Are 38 si nu vrea sa scada deloc. Are rosu in gat si imi si tuseste. Pediatra mi-a spus sa ii dau ospamox. Nu prea as fi vrut sa ii dau antibiotic dar ma tampit si mama ca sa ii dau ca nu e un antibiotic puternic.
Sper sa treaca si sa fie si ea bine. Nu papa decat laptic si nimic altceva.
Giova foarte frumoase pozele de la nunta.
Blanca cred ca e cazul sa strangi obiectele fragile din raza de actiune a evei.
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
MONITZA86 spune:
Elenada si mie mi-a dat pediatra Ospamox,l-am cumparat dar pana la urma am renuntata sa-i dau.Am mers doar cu nurofen,baita.Are doar febra?NU stiu ce sa zic,e greu sa dai sfaturi in cazuri le in carre ai puiutul bolnavior ,dar nu incerci mai bine 3 zile la 8 ore cu nurofen?si daca nu trece sa-i dau antibiotic.Zic si eu o parereINsanatosire grabnica.
Ahh ...am uitat pentru gatut e foarte buna cateva picaturi de lamaie,daca poti sa-i dai.
Giova ma enerveaza,faptul ca mi se intareste si simt o presiune in san,dar doar la stangul(asta era preferatul Stefaniei),trebuie sa ma mulg dimi si seara,mai stau cu apa rece,comprese reci.
Multumesc fetelor pentru felicitari,ma faceti sa ma simt foarte bine
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
MONITZA86 spune:
Ahhh am uitat Giova superbe pozele,esti fotogenica si culoarea rochitei o nebunie esti in tren cu flacara violet ahh?
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara