**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 3
anemona27 spune:
Neata fetele!
Baut cafea,citit tot,acum sa ii fac si lui Alex piureul de fructe.De cateva zile mananca foarte bine,ii fac piure din 2 capsuni,o jumatate de kivi,o jumatate de banana,si jumatate de mar si mamanca tot.Si unde mai pui ca are 3 dinti care ies acum,toti sus,deci avem aproape 6,ca abea a iesit cate un picut la astia 3.Nu a facut temperatura si nici nu e prea suparat.
Am cumparat lapte praf dar inca nu m-am hotarat sa desfac cutia,mi-e mila de el.
La munte s-a comportat exemplar,am fost 6 familii,toti cu copii pana in 3 ani,nu va spun cat de fericit era Alex intre ei,nu intelegeam ce fac copiii la cresa asa mici,dar stand intre copii se joaca si sunt interesati unul de altul.
Monitza asa m-a impresionat mesajul tau,felicitari si sarcina usoara.
Sanatate multa la copiii bolnaviori,Vali sper sa treaca raceala pana plecati in Spania,Eleenada ma bucur ca s-a insanatosit Ana,nu imi iese din minte filmuletul cu copiii tai,m-a amuzat tare cum o domina Matei.
Off Blanca si asta e inceputul,Alex numa in masuta de la televizor vrea,pe scari si pe masuta,ieri a reusit sa se loveasca.
Fug la el ca s-a plictisit.
mami fericita cu Alex
Giova spune:
Neatza!
Haideti la o .
Nu stiu ce are Edi...ne-a innebunit de 2 zile...si ziua si noaptea....nu iese nimic in guritza, tot 4 dinti avem. eu tot inclin sa cred ca prea s-a invatat cu binele la Alba, toata lumea umbla in fundul lui...era tot in brate, tot pe-afara, tot in picioare.
ei bine, acum eu mai am si alte treburi si nu pot sa stau numai dupa el si uite ce se manifesta.
Bia ! MUlta sananate si fericire alaturi de cei dragi!
la cat mai multe lunite zmeuricilor din ultimele zile:
Robert Constantin, rares, Vladimir, Beatrice, David Matei, Eva Ilinca, Stefania Alexia, Olga Ioana, Laura Ioana, irina Maria, Mara Nicole, Diana Elna, Ioan Victor, maria, Francesca, Marc, Razvan Alexandru si Darius Mihail
si zmeuricilor de azi:
Bogdan, Iarina, Isabelle, Darius, Horia Alexandru si Patricia Filipa
Sa cresteti mari si sanatosi zmeurici frumoase si gustoase!
Dienutza imi pare rau ca ati suferit din cauza febrei...ciudat ca nu se stie de la ce a fost.
Albert- micul calculatorist e un scump si un smecheras.
Elena si voi cu febra? sper sa scada repede si sa nu mai faca mica printesa. Bine ca i-ai chemat pe ai tai, nu ai de ce sa-ti faci griji....vad eu ca o iau razna doar cu unul marait, apoi tu cand mai trebuie sa vezi de inca unul la fel de mic+casa.
Mama ce rapizi au fost bunicii. ma bucur ca si-a mai revenit si Ana, poate le ducea dorul.
Vally insanatosire grabnica printesei G si sa nu va necajiti prea tare cu muci, mai ales ca nu-i place BB.
eDI A stat cumintel la aerosol, dar nu toata sedinta...e mai greu la el decat la Marco, care a ascultat si a stat cu masca pe fata cele 15 min.
am nasit deja de 3 ori...cat de des sa o facem? eu zic ca ajunge...avem deja si un finut...de acum sa mergem la botez, gata cu nuntile.
Uliiasi bine ca te-ai linistit si totul e ok cu inimioara. bafta in gasirea unui oftalmolog bun, sa scapati de problemutza, fara interventiue.
Blanca si Edi mi-a spart ieri un pahar...nu stiam cum sa-l iau mai repede dintre cioburi, mai ales ca avea si in mana.
Tot cu ochii trebuie sa fim pe ei, trag rapid totul jos.
azi la 13:30 am programare la ginecologie. aveam la 11, dar nu poate veni sotul sa stea cu Edi, asa ca am reprogramat.
fug sa-i dau penenele si iaurtel si la somn,ca e varza.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Aseara a venit finul la noi si ne-a adus pozele pe CD. sunt "brute" inca, dureaza 2 sapt. pana le face in photoshop.
eu am pus cateva din astea, nu mai astept atat:
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=577492393&security=KMeTAk
Anemona chiar ma gandeam la tine daca l-ai intarcat pe Alex. Ma bucur ca a fost ok la munte si s-a simtit bine printre copii.
sa va zic cum a a dormit Edi: cu sticla de lapte Zuzu de 3,5 grasime.
aveam in cana de dim. de la marco si cum a supt la san si cand l-am scos a inceput sa planga....i-am bagat in sticla goala de ceai laptele si a baut vreo 40 ml. asta vad ca-i place, formula nu.
Nu-i mai dau, caci pediatra nu e de acord, si nici eu... sper sa ma mai tina pe mine productia, caci parca e tot mai slaba.....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
MONITZA86 spune:
NEata!!!
Si noi la cafea,doar una de dimineata.A dormit Printesa mea aseara de la 10 jumate pana dimi la 6 cand a baut o sticluta de laptic,si a adormit inapoi pana la 9:30.Oare asa o sa fie de acum .POate ca la tzitzi de juca si nu sugea suficient si ii era foame si se trezea des,zic si eu,dau cuu presupusul.Sper sa-si faca un obicei de de a domi toata noaptea.Inca nu avem dinti,oare pana cand merge la scoala or sa-i iasa?DAr nu e maraiata,inca isi mai aduce aminte de tzitzi, o mai cauta cand o iau in brate,dar se mai alina cu suzeta,ce sa facem trebuia facuta si asta.MI se intareste sanul stanf mi se face piatra l-am muls si aseara inainte de culcare si dimineata.OAre o sa se opreasca lapticul dc tot mulg?Speram sa trecem cu bine si de faza asta.
Elenada bine ca si-a mai revenit Ana si nu mai are febra.Supozitorul de novocalmin si-a facut efectul sau altceva?
Vally sa scapati repede de muci.Stefi a fost cu muci 2saptamani jumate am fost si la Orl afcut doar o singura seara febra dar i-a scazut cu baita si apoi avea doar muci si stranuta.ABia respira noaptea si la tzitzi senereva k nu putea sa suga.I-a trecut cu nurofen cate 1ml seara si ceva prafuri (fluimigin ceva de genul sta )si picaturi preparate in farmacie de doua feluri alternate cu vibrocil picaturi.
Giova poate este agitat Edisoru de la dintzuci.
Blanca asta e doar inceputul ,bine k nu apatit nimic Evita.Cioburile aduc fericire nu?
Anemona ce meniu
Dienutza sa va iasa restul dintzucilor usor!
Ulliasi Doamne ajuta sa gasiti un Dr bun!
Inutza drum bun!!!
La multi ani sarbatoritilor
A adormit si printesa mea ma apuc si eu de calcat.
la toata tufa
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
inutsa spune:
Mamici, noi plecam acus la drum. Mai intai mergem la socri in dupa amiaza asta, maine de dimineata plecam la drumul mare, cu o oprire in vestul tarii la vreo pensiune si probabil si in Viena la verisoara. Ne mai "auzim"
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
inutsa spune:
giova am vbcu mama, nu e problema cu asistenta medicala, spitalul e vizavi de noi, deci e si mai bine. avem si card european de asigurat
in rest nu am mai citit, ma scuzati dar sunt super grabita
pe toate
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
bely spune:
Buna tufa
vally multa sanatate puiutei tale
blanca Eva e mortala, cat de relaxata a stat ea, c-a si cum nu s-ar fi intamplat nimica
intusa drum bun sa aveti
giova superbe pozele, multumim de urari
La multe lunite sanatoase Iarina,Isabelle,Bogdan si Horia
lucialu spune:
Saluti si de la noi!
Tot am mai citit dar n-a fost loc de scris. Mie mi-a fost si rau cu boala asta a mea...In fine!
Monitza Felicitari!Sarcina usoara si la termen finalizata cu un BB sanatos(si cuminte )!!!
Bely sa va traiasca micuta crestina!Sa-i fie de bine Botezul!Dulce foc puiul tau!(si imi imagineze ca si tortele de pe acolo )
Giova si mie mi-a placut cum ai aratat, la rochita ai avut mai multe atuuri, culoare, eleganta...dar mi-au placut bretelutele mai ales tip esarfa la spate.Si mi-a placut mult cum te-ai machiat.Eu cu braunul sunt noua in domeniu, dar sunt deja la a doua tura de smuls si pot sa zic ca am rezistat mai eroic in zonele cu auci!sunt ft multumita, isi merita banii. Papa bine de tot Edisorul tau.
Cuscraaaaaaaaaaa pe unde umbli???Faci jogging in jurul mesei dupa pampersul lui Ericel? A luat-o din loc cumva?
Inutsa drum bun!Mama ce le mai tragi cu bubitza...
Sara-Amira ai fost la dr pana la urma sa vezi de ce nu vin rusii? Eu nu am mai fost de la controlul de 6(de fapt 5)s.Si nici n-am chef
Buburuza zici ca te-am distrat?si noua ne place si lupidoo si maimu vede si Elmo la astea doua interactionam, mami in speta iar pupa se amuza tare
Clara drum bun si voua!
Blanca ce explicatii iti dadea zmeurica???
Vally imi pare rau ca G e bolnavioara.Noi nu am avut nevoie pana acum, slava Domnului!Dar citesc ce scrieti voi-mamicile patite, sper sa tin minte, dc va fi cazul, Doamne fere!ca din ce spui tu e taaare urat si greu...Sanatate micutei si sa treaca repede si cu bine!
Elenada sanatate Anei!Bine ca ti-ai venit intarituri.
Anemona parca tu ai hotarat sa intarci zmeura pe motiv ca musca? Noua cand ne-au dat primii dintisori, au venit impreuna cu primele muscaturi.Am rezistat eroicAcum, de alaltaieri au spart in sfarsit!si incisivii de sus si ma musca de mama-mama.Ieri mi-a luat un rand de piele de pe un sfarc.Plus ca ii are deja pe aia de jos. Stiu doar ca tre sa rezist, ca e o faza muscatul...acum vorbesc din prima experienta, data trecuta parca o luna sau mai bine m-a tinut tot muscatul, dupa care au venit zile mai bune si pt tzitzile mele Parca Flosideea experimenta muscaturi la greu si inca zmeurelul ei e ft dotaty la capitolul nr dintisori.Flosideea tu spuneai ca faci trucul din maternitate, cu varatul unui deget in gurita ca sa scoti sfarcul??Pai Denis e un domn, ca la noi nu functioneaza, zici ca pune fermoar, inchide tot ermetic si atau ca intr-o menghina. Si dc mai scot sunete, da drumul int-o fractiune de sec, iar apoi revine mai abitir, ca dormim si doar mami e si suzi
Alina mai poti sa0-mi scrii inca o data te rog tu unde ai fost in Croatie, mai exact unde te-ai cazat?Ca suntem la inceput de cercetari.
Mai, dintre fructe pupa prefera borcanul ala de pireu de mere cu mango de la Alanatura.Pana acum nu avea preferinte.Ce fainnnnnnn de tine ca ai putut sa evadezi o zi si o noapte!Dar ai si tras sa poti sa pleci impacata(cata), e? Ca ziceai ca ai lasat tot atza acasa
Alte fapte:am experimentat si prima cazatura, dah!din scaunelul de luat masa. Ca nu i-am pus tavita ca nu o vad de eaAsa ca acum stam legata.Eram la un pas distanta, ii dadusem sa pape si o lasasem sa i se aaseze mancarea, sa stea lisnistita la desene. I-a cazut o jucarie si s-a aplecaaaaaat...pana s-a dus de-a dura ca o minge.Totul a decurs ft rapid, am fost blocata...multam lui Dumnezeu ca nu s-a lovit, doar s-a speriat si mi-a plans in brate.
Cu dinsorii a trebuit sa o tin in brate strans de multe ori, ne-am chinuit de numa pana au spart. Si noi am luat dentinox si asa a adormit intr-o seara de criza mare de dureri. E bun.Corina pana la urma a iesit dreptul primul. Si imediat il uremeaza stangul. Insa cred ca mai vin inca doi ca asa se vede. Si am fost setate pe Tzitza rules, corese!
Noi in continuare avem 3 mese de solide pe zi. Mai ii dau cate un desert, mai rar sau painica sa o molfaie.Si cu bucatelele de bananutza ne descucam singurica, numa ca aluneca afurisitaBem apica bine de tot din canita.Si stim sa facem bravo-bravo din palme(plici-plici).AAAaa Chance merci de cantecel, dar parca nu era cu invarteli, ca noi stateam in banci cand il cantam si parca altfel suna dar era cu clap-clap si trap-trap si erau si degetele, pumnii, coatele si genunchii parca in ecuatieLa povesti in continuare adoarme tati inainte, de doua zile mi-a fost rupta si am impartit Muck cel mic pe bucatiSuntem abia la jumatate of story, mami a recitit-o deja ca a fost captivata
Va pupam!Mai intram.
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
uite ca aparem si noi dupa o lunga pauza de net. Ne-a fost foarte dor de voi si abia asteptam sa intru din nou in legatura cu voi. Pentru noi este mai greu acum cu accesul la internet dar o sa incercam sa intram mai des. Uite ca au crescut si zmeuricile noastre si am prins putin ideea ca sunt deja mamici care isi intarca puiutii? Anul trecut ne uitam cu creste burtica si acum papam, bem, crestem, mergem, etc...ce trece si timpul asta.
Si Maya are acum 8 luni si o saptamana. Ii plac foarte mult fructele si iaurturile dar nu ne impacam cu legumele. reusesc eu sa o mai pacalesc dar nu sunt foarte multumita de cum mananca. Greutatea ei este inca o problema pentru mine desi toata lumea imi zice sa las fata in pace ca arata foarte bine. Si asa este numai ca mie mi se pare ca e cam slabuta. Ii place foarte mult afara, de aceea o si scot de 3 ori, doarme de 2 ori pe zi si este tare cumintica. Sambata seara am tuns-o cheliuta. Asa bine ii sta... Am zis ca sa-i creasca pana la un an. Am inceput sa ne jucam in nisip si ne place foarte mult si sa ne dam in leagan, asa ca i-a instalat tati un leagan in casa pentru zilele in care nu ajungem in parc. Daca a venit caldura , de doua saptamani, duminica mergem in Felix.
Pastele l-am facut in Moneasa unde Maya s-a simtit foarte bine.
Merg sa citesc si eu capitolul acesta ca cele din urma nu am cum sa le recuperez.
Va imbratisam si va
Lore & Maya
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
lorelay_28 spune:
Am uitat sa va zic ca am cautat ceva dupa voi. Ultima data erati la clubul scutecelor...
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya