**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 2
pooh spune:
Dienutza,ce dulce eVad ca-i place la laptopCe i-a crescut parulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
elenada spune:
Buna fetelor
Giova am admirat nasa si cu nasul .Tineri si foarte frumosi.
Clara drum bun iti doresc de pe acum.
Dienutza cat a facut Albert temperatura.
Monitza felicitari sarcina usoara si la termen si bebe sanatos.
Fetelor mie imi face ana de ieri temperatura. 39 -39,5 iar dupa antitermice scade putin la 38 apoi iar urca la 39. Ii dau si panadol si nurofel alternativ la 4 ore si degeaba. am facut si baita si tot nimic. acum mi-a zis pediatra sa ii dau un supozitor cu novocalmin cand a vazut ca a trecut febra de 39. Nu stiu ce are si de la ce face asa temperatura. Nu tuseste nu are mucisiori doar febra si e foarte somnolenta. mai mult doarme.
Azi am zis ca o iau razna. Ana ardea toata si plangea daca o lasam din brate iar matei il apucase si pe el plansu si vroia si el in brate iar eu sunt pe stop si eram un lac de sange. asa m-am panicat ca l-am chemat pe sot acasa de urgenta si cand ma sunat mama si ma vazut cat eram de disperata s-au urcat si ei in masina si sunt in drum spre bucuresti. am facut-o lata.
Acum macar sa ii treaca anei temperatura si sa o vad din nou zambind si chiuind.
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Dienuta79 spune:
Elenada exact asa am patit si noi cu Albert,cel mai mult a facut 39,6 si orice ii dadeam nu-i scadea mai mult de 38,5 ,i-am facut si baita si otet diluat cu apa la sosetele si degeaba,si la fel avea o stare de somnolenta si rosu in obraji,stiu prin ce treci,e foarte greu sa-ti vezi puiul bolnav si sa nu poti sa-l ajuti,multa sanatate ii doresc Anei si sa plece febra cea rea de la ea
Pooh e disparat dupa laptop,numai ca asta de pe birou e mai bun,decat cel pe care i l-am dat sa se joace,si prin somn ma aude cum tastez si se trezeste imediat si vine aici peste mine sa apese si el pe taste
ClaraJ spune:
ELENADA - sa nu te simti deloc vinovata pentru reactia pe care ai avut-o. E absolut normala Si instinctul ti-a dictat cel mai bine ce sa faci: sa chemi ajutoare. Foarte bine ai facut!!! Ai grija de tine si ii urez multa, multa sanatate Anei. Iar Matei strengarul sa faca bine sa o lase in pace, sa nu o mai necajeasca.:)
Va pup dulce si totul o sa fie bine,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009
vally spune:
G a luat o viroza (nu stiu de unde ) si de duminica seara ne chinuim ba cu nas infundat,ba tuse seaca, ba mucisorii la greu de' se-neaca saracuta ( bine ca nu sunt "colorati")si ii ies balonase si pe gurita si pe nasuc , iar in cel mai bun caz ii curg in gurita BB o uraste! o folosim o data pe zi: oricum nu scoate mare lucru...temperatura nu face, dar tusea seaca s-a transformat in tuse gen "magareasca" si se rupe asa ca azi am ajuns la pediatra la spital(nu putea venii acasa decat abia vineri...) si are gatul inflamat (dar nu are puroi),si urechiusele sunt inflamate; asa ca ne-a dat cam multe dp parerea mea: aerosoli 3ori/zi cu adrenalina 1ml+2ml ser fiziolog (aerosolii mi se par cei mai ok dintre toate medicamentele si cei mai eficaci; asta-seara am facut inaugurarea-nu pot sa va zic cat de suparata a fost G si noi terminati pe lnaga ea offff..chiar trebuie sa ne chinuim asa bebelusii...nu exista alte metode mai blande?)), picaturi Oftamesone pt nas, picaturi pt urechi Otocalm , Tantum verde pt gat, Nurofen seara 4mg si ser fiziologic la greu intermitent cu apa de mare
iar noaptea se chinuie cel mai tare si nu poate dormi din cauza mucisorilor si probabil o si doare
sper sa-i treaca repede, mai ales ca sapt viitoare plecam
nu prea am apucat sa citesc mare lucru...mai mult pe diagonala:
Bia
La multe luniteeeee Beatricea de siacob si la Marc de nicolica
Monitza sa ai o sarcina usora si la termen!
Giova o pereche de nasicii S U P E R B I I I I I !!! Felicitari! ar trebui sa o faceti mai des
Edisoru' tau papa nu gluma ce facusi la gineco?
Elenada imi pare rau pt Ana; va tinem pumnii sa treca repede febra asta care ne termina pe toti - cal mai mult bebelusii neputinciosi; pupam un Mateiut gelos
Clara drum bun! astept pareri despre drum - si noi plecam miercurea viitoare
Dienuta oofff... bine ca ati scapat de febra dar voi aveti deja destui dintisori iesiti, nu?
deci peste vreo doi ani incepeti sa va mai ganditi...(nici noi nu ne-am hotarat...) voi unde sunteti acum in RO sau in ES? o sa ajungem si noi in ES miercuri
vazut pozici una bucatica Albert este un scumpic si frumos foc! si ce gene are...nu mai zic de latop...deja este It-ist
inutsa drum bun ! cand plecati?
Ayda si G facea la fel inainte de viroza asta urata...acum o inteleg ca nu-i arde...de-abia papa lapticul ne trebuie multe toneee de RABDARE!
voi ati facut bebeilor aerosoli? cum reactioneaza?
cum va descurcati cu bebei bolnaviori? mie mi se rupe inima - si dp ce sunt ei saracutii chinuiti, ii mai chinuim si noi...
mai sterilizati biberoanele?
Vally de printesica Glorietta 13.08.2009
Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata
elenada spune:
Buna fetelor
Dienutza merci de raspuns. Acum pe la orele 19:00 i-am luat temp si avea 38 asta dupa ce ii bagasem un supozitor de novocalmin. Partea buna e ca s-a trezit foarte vioaie si acum pedaleaza prin casa. chiar pare ca nu mai are febra deloc.
Sper sa scapam repede.
Clara unde au ajuns si bunicii ana mea e in forma maxima. Maine sper sa fiu si eu in forma.
va pup
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Dienuta79 spune:
Vally Albert are 4 dintisori si cred ca zilele astea ii mai ies inca 2 ca are gingiile inflamate,noi suntem in Spania acum,in Pamplona,acolo unde se dau drumul la tauri pe strada,venim si noi in iulie o luna acasa si la anul speram sa venim de tot.Voi unde veniti in Spania? pupici Gloriettei
uliiasi spune:
Seara buna la mamici si zmeurici!
Ufff... ce de zmeurici bolnave, multa sanatate, sa va puneti repede pe picioare.
Vally, eu acum 2 saptamani am patit aceeasi chestie cu David. I-am facut aerosoli cam 8 zile, de 3 ori pe zi, in unele zile chiar mai des. Ii faceam o tura cu Ventolin+ser fiziologic, apoi Dexametrazol(oare am scris bine?!)+ser fiziologic. Fiecare tura tinea cam 10 minute. Prima data a urlat si el tare, apoi s-a obisnuit. Il puneam frumusel in brate in fundulet, dadeam drumul la calculator pe youtube la Papa pinguin sau la La vaca Lola(nu stiu ce mamica a zis de vaca asta, dar ii multumesc) si se uita captivat si uita ca are mascuta pe fata. Au functionat foarte bine aerosolii, o sa functioneze si la voi, o sa vezi. Multa sanatate!
Noaptea il culcam inclinat pe o perna ca sa poata respira, ca avea si el nasul plin de muci si oricat il aspiram tot degeaba. Si asa incliat mai curgeau, mai inghitea din ei, reusea sa doarma cat de cat.
Cat despre biberoane, eu nu le mai sterilizez de fiecare data. Le fierb odata la cateva zile. Le spal bine cu detergent si le mai folosesc si asa, fara sa le fierb.
Am fost ieri la ecografia la inimioara si totul e in parametri, e sanatos, nu are probleme. Am taiat de pe lista o chestie de rezolvat. Urmatoarea e oftalmologul, trebuie sa caut unul bun si sa vedem ce ne zice. Ochisorul curge in continuare, trebuie sa vedem ce e cu el.
eleneada, multa sanatate Anei, sa-i treaca febra si sa nu se mai intoarca!
inutsa, drum bun, vacanta minunata si multa sanatate Biei, sa nu mai pateasca nimic rau.
Gata, ma pregatesc de somn, noapte buna si linistita la toate zmeuricile!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
vally spune:
Elenada super ca Ana e mai bine si chair vioaie acu' ca venira si bunicii te poti odihni si tu
Dienuta bafta cu urmatorii doi dintisorii!
noi venim in Barcelona poate ne vedem pe acolo
Uliiasi cat l-a tinut raceala pe David? bine ca ati scapat de ea e un chin aerosolii in facem 3ori/zi - 10 min fiecare; cu aspiratul degeaba - patit si noi nu mai soporta nici ser sa-i pun in nasuc; nu mai vrea nici Vigantolul saracuta - asa de coplesita e de tot noi suntem optimisti si speram sa scapam repede - ce-o sa ne facem la altele mai grele...sa speram ca nu va fi cazul
ufff...ce usurare cu inimioara ! multa sanatate cu ochisoru'
pupam Daviducul cu dintzocii ce dulcic e cand rade
Vally de printesica Glorietta 13.08.2009
Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata
blanca000 spune:
Sa va arat si eu prima boacana a Evei....trebuia imortalizata, nu?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei